ANDA SEDANG MEMBACA

8

Review Lambat - Liverpool 2- 0 Robotnicki

Agregat 4-0

Yeaah!!! Liverpool layak meneruskan saingan seterusnya didalam Liga Europa. Tahniah! Sedang pemain kelab lain membuang masa bermain perlawanan persahabatan, kelab terbaik di England (citation needed) sudahpun bermain dua game kompetetif sebelum Liga Barclay bermula. ini menunjukkan kesungguhan pasukan dari Mersey untuk memastikan tahun ini pastilah sangat adalah tahun mereka. Dengan pembelian Joe Cole , bekas pemain berkaliber dari pasukan Chelsea - Liverpool menunjukkan mereka masih sebuah kelab besar. Jika Liverpool bukan kelab yang hebat masakan seorang pemain bangku simpanan The Blues mahu berpindah kesana?

Apa-apapun dalam perlawanan semalam, Liverpool menganyang pasukan berkaliber Robotnicki 2-0. Gol dijaringkan oleh David Ngog dan Steven Gerrard. Nampaknya keputusan pihak pengurusan Liverpool untuk melantik Roy Hodgson membuahkan hasil serta merta. Roy menggunakan pengalaman luas beliau didalam Europa League dari musim lepas dengan jayanya.

Walaupun perlawanan semalam tidak ditayangkan secara langsung di kaca LCD mamak, pihak Sokernet berjaya mendapatkan rakaman ekslusif ehsan Shankly, pengomen kental dan penyokong Liverpol paling hardcore di Sokernet. Terima kasih der.
8 Ulasan:

palytoh berkata...

har har harhhhhhh

geli bulu ketiak aku bace masukan ko obey..

hahahahahaahha....

Cicadasx berkata...

Haha cis!
Tp RObotnicki tu mmg buat igt Sonic je

Mr. Schomey™ berkata...

hahaha. cam harammmm

adijaya berkata...

hai mr. schomey™, lama tak jumpa.. :)

Steppe berkata...

Lambat...

papaskizo berkata...

As usual, cam gampang..hahah

delarocha berkata...

ermm..mmg lambat review

keli berkata...

Game sonic mmg best tp liverpool lg best dri game sonic yg best sbb liverpool lg best dri kelab lain yg best.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...