ANDA SEDANG MEMBACA

37

Tahniah Fernando Torres Atas Kejayaan Menjaringkan Gol Ke-50 Bersama Liverpool


Dari Didier Drogba, penjaring 88 gol bersama Chelsea, 3 Premier League, 2 League Cup dan 3 FA Cup

*gambar ihsan Jabatan Imigresen Cote d'Ivoire

37 Ulasan:

yoe berkata...

muke proud nak mampus

Shankly berkata...

88 goal tu brp tahun bai ?? brp app main utk chelsea ?? klu aku x silap dekat 180 lebey juga ooh.. kih kih kih ..

Mukmin Selamat berkata...

waktu zaman Scolari, drogba skor tak sampai 10 goal pun.

torres season lepas injurd memanjang, boleh jugak 18gol.

Pet Shop Boys berkata...

kasi tribute sikit pada Allahyarham Isa Bakar...put a picture at least.

beliabencibungwahab berkata...

xyah ckp bnyk..sndri nmpk kekuatan, ketangkasan, keperkasaan, kejantanan juge kehenseman drogba jauh lagi memikat dari si lembik suke injured x hensem torres..hahahhaaha..

Jarr berkata...

kecow lebeh...drogba ni dah berapa season main baru dpt 88 goal ni?

FreeMen berkata...

salam wbt. nak tanya la bro. apa cerita pasal baju sokernet? hari tu sembang kata dlm mid ramadhan dah buleh dpt. karang xde baju raya aku. T__T

Jiraya berkata...

hitam itu emas yang bercahaya di dalam sinaran.....

PapaseedTorres berkata...

88 je? umur drogba dh brp bai? dekat 40 kn?

torres tu mude remaje lg.. takat 88 tu alahai.. no problemo..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

drogba! my hero... satu2 nye player yg aku minat dalam the blues!

blitz berkata...

torres kalau setakat 88 tu memang no problem.. tp 3 Premier League, 2 League Cup dan 3 FA Cup tu yang problem.. keh keh keh..

mat berkata...

torres x menang pape pn lg ngan pool

meor-name-depan-ku berkata...

mari kawan-kawan....
kita baca Al-quran...
jangan malu segan...
guru akan tunjukkan

aranhellstorm berkata...

Drogba dari marseille aku dah start benci dia. benci I..auwww...

88 gol..hmm tahniah la..harap boleh score dan berjaya lah ye dalam UCL ini musim ye... ye lah, tiap-tiap musim masuk tapi sayang.....

ahhh lu lengkapkan sendiri la lucy..

kareem berkata...

apahal komen meor mmg xde kaitan nih..sebelum ni pun camtuh..

y.a.n.a berkata...

i love your komen jarr...ada apa dgn chelsea tanpa drogba...

keli berkata...

Komen meor tu salah satu kerja dakwah dlm sokernet ni.Mari kite renungkan, selamat beramal.

beliabencibungwahab berkata...

ade ape liverpool tanpe torres..alasan same dari member2 liverpool aku bile bahan2 pasal liverpool, 'alaaaaaa, torres injured bole laa..cube x injured manjang tengok..'..pokoknye liverpool x bole bla tanpe torres, skunk baru nampak sikit ngog 2, sikit je la..tanpe drogba kami x gegar lagi sebab ade anelka kalou sturridge dan juge yossi benayoun..hahahahaha..peace no war..

Zinedine Zaiddin berkata...

@Keli:

Beta setuju...hahahaa

Lucius Maximus berkata...

Hi Yana

Mukmin Selamat berkata...

dulu mase drogba merajuk,
celsea tak menang 1game dengan big 4 pun.
kah kah kah

R.K berkata...

dulu ? masa tahun gajah ke dia merajuk ? siapa striker lain masa tu ?

dulu ........... ke nak suruh pengulas ulas game liga 11 tahun lepas setiap minggu mengikut peristiwa 11 tahun lepas ?

dulu .

frwls berkata...

gilalah drogba. gempak2... erm..... champions league tahun ni agak2 dapat tak?

aniq berkata...

88 gol di premier league sahaja..overall 135 gol dr 264 appearance..average 1 gol 2 match..

kardio berkata...

Saya rasa abang lucius pun boleh tahan slow jugak. Abang Lucius ni betul-betul memalukan kaum PTD yang mahir menggoogle, suka update post waktu bekerja, dan menghina majikan sendiri.

Fakta tentang bilangan gol torres tu sila betulkan ye. Janganlah update pakai tangkap muat sahaja macam 3 orang pengulas kem ManU.

beliabencibungwahab berkata...

macam biase mungkin bro lucy akan khas kan sebijik artikel khas untuk kardio untuk mengcaounter komen kardio di atas..confirm punye lah..haha..

keli berkata...

HAHAHAHAHA Kardio is back. Welcome back kardio. Arini lucy amik annual leave kot. Cuti 4 hri bru syok.

afiq. berkata...

"torres kalau setakat 88 tu memang no problem.. tp 3 Premier League, 2 League Cup dan 3 FA Cup tu yang problem.. keh keh keh.." - blitz

paling best! HAHAHAHAHAH!

julu berkata...

yeahh.. we miss u kardio..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

welcome back kardio... kehkehkeh...

adijaya berkata...

kepada yg gemarkan statistik:

(EPL sahaja)

'dog'ba - 88 gol daripada 169 penampilan - ratio 0.52
nando - 57 gol daripada 82 penampilan - ratio 0.69

kalau nak ikutkan ratio gol dalam EPL, jelas terbukti bahawa torres lebih baik daripada diving dog.

sekian.

mizu_sama berkata...

adijaya,

takkan statistic gol jer?assit x?

kalau takat gol jer,ruud van nisteroy lg hebat

biz berkata...

torres ni slalu sgt injured..dia xmain, hancor terus pool

talkIZcheap! berkata...

camner plak statistik David Ngog, the best forward in the werl??

orang_es berkata...

statistik ngog : 1 gol sama mcm torres for bpl this season so far.

Lucius Maximus berkata...

Nasib baik gua memang bukan PTD

alan zed berkata...

"Dari Didier Drogba, penjaring 88 gol bersama Chelsea, 3 Premier League, 2 League Cup dan 3 FA Cup..."

Eh, lu dah mula "sandarkan" dah nie, Lucy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...