ANDA SEDANG MEMBACA

42

Liverpool 1 - West Bromwich Albion 0

Liverpool menang jua.


Abe Torres sayang bucuk intan payung guji guji saya menjaringkan gol ke 50 dalam kerjaya beliau sebagai pemain Liverpool. Juga gol pertama beliau dalam season ini. Diharapkan dengan ini maka banyak lagi gol-gol dapat dijaringkan dalam masa hadapan.

Ladies, meet Raul. Raul, meet the ladies.

Well hello there..

Hai. Saya Raul, and your name is?

Dalam berita Liverpool yang lain, kami mengalu-alukan kedatangan Raul Meireles, 27 tahun, pemain Portugal yang dibeli dari kelab Porto. Harga perpindahan 14 juta Euro.


Dan saya menerima email yang sangat comel dari Henry Mevez, yang telah menghantar gambar di bawah ini. Saya tiada komen.

Jane,

Just nak kasi gambar nih....mana tahu boleh guna dlm sokernet. Biar bergegar sikit fan2 manyoo tuh...haha...

Okay, chiow!


Ohkay?

"Ijai, siapa mamat Raul Meireles ni? Dia dulu Man Utd minat. Kenapa dia masuk Liverpool? Dah confirm dah ke? Dah la kut dah ada nombor 4 ni."

Ijai, abang saya. Dia cakap Raul ni mamat Portugal yang banyak tattoo tu. Honestly I have no idea who he was, but can't wait to find out more. 

Itu saja.

42 Ulasan:

henrymevez berkata...

Aik, macam kenal jer ayat tu jane?...hahah

Sumpah doh, lepas nih jumpa liverpool, giggs mesti AWOL...haha

Goku berkata...

baca opening line dah tahu Jannah yang tulis

HAW HAW

Mukmin Selamat berkata...

giggs ketar lutut la lepas ni.

Goku berkata...

tengok muka anderson

PRICELESS

Diaz berkata...

Wahahahahaha.....tak bleh blah gambar gigs tuh. Lawak wei

Dengan reaksi muka sekor2 macam sial, espeseli si anderson tuh....kakaka

Wei, henrymevez, apsal ko simpan gambar nih...adakah kamu.....? :P

-zAp- berkata...

apsal giggs muka sengsara?

aranhellstorm berkata...

zap: tak apply KY jelly kot...wakakaka

welcome to the KOP encik meireles... apehal la banyak geng bertattoo2 ni masuk LFC...dah macam geng moto harley plak..macam citer Sons of Anarchy.

sorang lagi striker mr Woy nak amek..sape ek? harap2 darrent bent lah..

keli berkata...

Uuumak aih....meireles yg terlampau 18SX.

henrymevez berkata...

@diaz : haha, tak baik tuduh2 bro, nnt kena panah petir...:) Serius, aku dapat gambar nih dr member manu aku, so aku forward jer la kat jane...

Bukan ada apa2 maksud sebaliknya, ianya hanyalah gambar, terpulang la kepada yang melihatnya utk menginterpretasi....:)

Mukmin Selamat berkata...

amek striker PSV la, Ole Toivonen.lagi 3 hari je tinggal sebelum transfer deadline. nampaknye orang tgk transfer dari merdeka.

iKHwAn berkata...

giler wei.. pahni gigs berak lancar jer.. asshole dh besar.

keli berkata...

Ikhwan :Klau ikut fakta sains tubuh badan manusia patutnye camtula....korang bley rujuk dari buku sains form 5

TheRedsOfMerseyside berkata...

Kemenangan liga yang ke-2000

DangDingDong berkata...

giggs comfirm trauma...

kitt berkata...

pergh...pelbagai tektik digunapakai liverpool demi memastikan kejuaraan kembali..
jgn sampai kena usung tilam masa prize giving ceremony sudah.

a8jnme

Abdul berkata...

abih la geng livepool tahun ni...konfem semua kena...

meor-name-depan-ku berkata...

yoyoyoyo...
kami rappers yo..yoyoyoyo

encik azuwan berkata...

sebenarnya Meireles nak masuk ManU tapi selepas Giggs diperlaku sedemikian rupa. Ferguson takut kalau beliau beli Meireles...Giggs akan lebih lawas buang air besar.

Jarr berkata...

saya nampak konchesky semalam selang 2 row dari meireles.tapi dia belum decide nak dtg ke tak kan?

Jiraya berkata...

bulan posa....haram3

frwls berkata...

jarr dia tinggal medical checkup je kot?

welcome Raul Meireles!

errr...Giggs kalau nak datang jugak, jangan segan-segan.

Jarr berkata...

medical checkup nak cepat wat kat pathlab la...takpon gribbles.

Ilham-Kembara berkata...

Are u okay, my Giggsy?

Hani berkata...

oh hello raul.
berdarah hidup i.

Rafidinho berkata...

haha..memang xleh blah betul gamba..macam cilake

aranhellstorm berkata...

jarr:konchesky pending small details.. termasuk medic gak kot.. one more signing, striker ke should do no harm kot... duit banyak jual anak-pungut-derhaka-tak-sedar-diuntung-mascherano ke barca.. Ola ke, bent ke ok gak..tapi carlton cole?

Jarr berkata...

Actually aku ada different view pasal Masch.Maybe his acting is disrespectful to the club..
tapi loyalty dia banyak kali dah diuji, he showed his loyalty masa Rafa kat Liver dulu.And dia pujuk family dia to stay another season with us.He's a great player masa dengan Liverpool, aku cuma wish dia sukses di Barca.

Aku rasa poulsen ngan meireles should be ok to fill up his place.Carlton Cole?Backup for torres, he's at the wrong club at the wrong time (Ini maurinho ckp to gerrard few weeks ago).

Aku pun tak sure what is Woy going to do next.Hopefully we can another striker sebelum transfer window tutup besok.

YNWA.

aranhellstorm berkata...

jarr: biasala..orang buat baik 100 tapi buat jahat sekali, yang sekali tu dok dipandang..ngeee

Mukmin Selamat berkata...

aku tgk Poulsen semalam main kurang, mungkin baru lagi. 1 lagi striker, and we are ready to go!

reina
johnson-carra-agger-aurelio/konchesky
meriles-gerrard
kuyt-cole-jova
torres

4-5-1. walaupun brader Roy lagi kerap gune 4-4-2 waktu dekat fulham dulu.

aranhellstorm berkata...

bagi aku gerrard kena gak dok belakang torres. Baru menyentap! heh..cole..bagi je la dia free role..

Mukmin Selamat berkata...

4-3-3? macam chelsea.

raul
gerrard-cole
kuyt-torres-jova

semalam kuyt main kiri lagi bagus dari main kanan.

Jarr berkata...

aku agak sakit jiwa tgk game semalam...
Poulsen agak meraban jugak, maybe 1st game.tapi reflex dia cepat, compared to Lucas, orang teghanu ckp, "dok tahu kale maing natang ape"...
Kuyt pendek kata memana pon boleh lah...
Gerrard not his best la semalam..
tapi volley Skrtel tu kalau masuk, perghhhhh.

aranhellstorm berkata...

damn..only catch the game later on the 2nd half..just after torres score..tapi memang tgk semalam defence terpaksa kerja keras.

Begitu juga jantung den...

Mukmin Selamat berkata...

menang 1-0,tapi WBA main lagi lawa.
lucas+poulsen tak cukup bagus lagi. winger tak bergerak,tengah tak cukup mantap passing bola kedepan.

johnson? gelecek tak lepas-lepas. tepuk dahi aje la!

game kali ni ref baik hati.

aranhellstorm berkata...

baik hati la jugak..bukan hand ball depan mata dia ke? gerammmm....

keli berkata...

Dasat btl la fan liverpool nih. Siap ade formation plan lg dowg meeting kt sokernet nih. Ade baek korg htr resume kt RH keje dgn KOP.(translation aku kop=kopitiam)waaaaha

Pet Shop Boys berkata...

Sakit jantung jugak ah tengok game semalam...

Taapi paling dukacita bila tengok badminton...we nearly won the World championship ah.

biz berkata...

1st class la pic yg last tu..
HAHAHAHAAHAHAHAAA

talkIZcheap! berkata...

heran... dekat 40 komen dah, takde sorang pon fan man kayu melatah kat sini... tak spt fan beberapa team lain yg melatah disebabkan sekeping gambar...

dah terbukti fan mana yg lagi kool :PP

ehek ehek ehek... <---tiru gelak jarr :P

Jarr berkata...

ade orang citer pasal man u sini?
gambar bese je kot...
baru sekali up sini...ehek ehek ehek..
lagipon "true" man u fans tak masuk sini..
takde apa nak bahan...tiru gelak aku, kena amik royalti neh awe weihh...ehek ehek ehek...

Diaz berkata...

nampak sangat sedara cakap murah yang paling tidak cool dalam ramai2 penyokong loser manu....sebenarnya yang kat atas yang ramai2 gelakkan gambar tu, semuanya penyokong manu...kakaka

go arsenal!

talkIZcheap! berkata...

yer dowh... itu lah point nya... fen man kayu tak crita kat post takde crite pasal team diorg, kui3 :p

betul dowh... kena la join geng2 rappers, baru cool!

p/s: royalti? raya datang rumah, ambik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...