ANDA SEDANG MEMBACA

17

Arsenal 4-1 Bolton

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, September 12, 2010
"Kenapa aku keras ni? Kenapaaaaa!!!?" brader baju biru

Jangan ambil mudah. Ini kemenangan penuh 'art'. Kah kah kah! Dah nak juara ni. Kah kah kah! Jaga jaga lu orang semua. Manchester United? Kah kah kah!


Lain-lain fakta penting:

1. Rosicky main 90 minit
2. Gol pertama Koscielny untuk Arsenal
3. Gol ke 1001 Arsenal untuk Arsene Wenger
4. Gua tengok 3 minit je. Anak buah gua semua tengok rancangan menyanyi sambil pegang remote.

17 Ulasan:

Mzk berkata...

walcott xgoal..

Diaz berkata...

Dah dia tak main, camner nak score...injured masuk wad
sampai akhir season...huahua

Arsenal terbaek!

azoe berkata...

marwan shamah terbaik!
hahaha

Obefiend Weiland berkata...

not bad marwan.. at least better than Samir Nasri

long like morocco!

mizu_sama berkata...

mzk nie layan bola ke layan melodi?

iftitah berkata...

Kena control dengan anak buah kah kah kah.

NikLas berkata...

sambil2 pose 6 pon boleh score si Chamakh ni... alhamdulillah.

Zinedine Zaiddin berkata...

Obe;

long live la bro. ko slalu typing dalam gelap ni..


Berbalik kpd post, aku rasa Marouane Chamakh guna Brylcream (betul ke aku eja ni) Gel kot. Maintain standing siot..hahaha

ijan berkata...

abang ensem fabregas ku assist smlm sgt trbaik...
Once gunners always gunners

Lann Shaukani berkata...

Pehh! Makan bolton!

HASRUL NIZAM berkata...

midfield arsenal memang terbaik... sepatutnye bleh dapat minima 6 gol... terbaik arsenal :)

Zinedine Zaiddin berkata...

Pipi;

pembetulan please, not Manchester United, tapi Mencipap United or lagi gampang Fuckchester United.

Kes Rooney mencipap pelacur nenek harus digembar gemburkan ke tahap maksima sebagaimana kes Terry dan bini orang. HAHAHA

p/s: aku bukan penyokong chelsex, cuma alang2 nak sextrolling biar team Setan Merah kena sama. HAHAHA

Mzk berkata...

mizu-sama

aq xtengok game arsenal.. xtau ape2..

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

apesal arshavin dah jadi super bengap bila 1on1 ngan goal keeper

blitz berkata...

mzk : tkkan tak baca berita bola kot..

thenocturnalzulkhairi berkata...

player arsenal semue lulusan fine art!!

Ahmad Hamidi berkata...

jangan sangkut di tengah jalan bersama pengulas dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...