ANDA SEDANG MEMBACA

13

Cottager #4 - Fulham 2 - 1 Wolverhampton Wonderers

Obefiend Weiland Ahad, September 12, 2010 ,
Berita Baik

Mousa Dembele score 2 gol untuk memberi kemenangan pertama Fulham di Craven Cottage musim ini. Ia juga melonjakkan Fulham ke tempat ke 5 liga. Boleh tahan gak pemain baru yang dibeli Mark Hughes. Fulham buat comeback disaat akhir setelah Jelle Van Damme menjaringkan gol pendahuluan bagi Wolves. Dapat artikel Van Van di BPL aku minggu lepas , NikLas ada sebut-sebut nama player ni. Tak sangka the very next week dia score lawan team aku pulak. So far Van Damme adalah lebih bagus dari Van Der Sar (bolos 3 gol) , Van Aanholt (start pun belum) dan Van Der Vaart ( baru nak panas enjin).

Berita Buruk


Super Bobby Zamorra patah buku lali setelah ditackle oleh Karl Henry. Pemain yang gajinya paling tinggi di Fulham (GBP 50 000 semingu) dijangka bakal berehat sekurang-kurangnya empat bulan. Get well soon Super Bobby!


13 Ulasan:

mizu_sama berkata...

Post fulham jer ramai pandang sepi. Tak pe ob, lama-lama nanti adalah pengikut. Aku tak boleh sokong Fulham,ni kategori rival. Tapi kalu Fulham lawan mencipap united, aku sokong. Kah kah kah!

mizu_sama berkata...

ob or any of pengulas sokernet.Please la update La Liga. Barca kalah kt home. Kalau boleh keluar kan statistic (supaya kardio tak melenting) bila last barca kalah dekat nou camp. Real Madrid menang. Carvalho save the special one.

p/s: dari buat ulasan fulham, tapi itu ko punya team,sukahati la. dan AC Milan kalah,AS Roma kena belasah. Inter menang tipis. Bayern? Aku rasa Luci akan ulas.

Obefiend Weiland berkata...

pengulas banyak cuti lagi. as for me.. aku tak berapa layan la liga. lol. macam bosan

carvalho saves jose.. sounds familliar does it?

keli berkata...

Semlm team Hercules dowg pye counter attack mmg power siaaaal. Valdez mmg terbaek drpd Trezeguet yg mcm kayu. Tu yg Barca kalah tu.

NikLas berkata...

nama pun Hercules, mestila power

Holden Caulfield berkata...

mizu:kalau sokernet terima resume aku,kalau aku boleh masuk kerja - minggu depan aku boleh review.

tu pun kalau resume aku diterima lah.

aku boleh je review liga-liga selain engleng ni.tadak hal.liga spain ke,apertura argentina,aku boleh je.

german bagi lucy la..haha!

frwls berkata...

holden liga super malaysia boleh?

Holden Caulfield berkata...

boleh - kalau aku ada masa aku akan follow selangor punya game kat stadium shah alam.

aku rajin pergi ape - tapi sejak bz kerja ni,kadang2 je la.

Zinedine Zaiddin berkata...

Syok jugak ada ulasan team outsiders ni. Baru nampak balance, tak ada la rasa mcm berita untuk big team aje. Well done, Obe! KUTGW!

mizu_sama berkata...

tue la..aku kalau ulasan perlawan syok sikit nk buat.kalau artikel,berat sikit la.hahaha

Holden Caulfield berkata...

mizu:aku lagi suka buat artikel.
sebab kalau ulasan perlawanan - aku takde benda nak cakap selain perlawanan tu.so,dalam vamos futbol pun,aku jarang ulas perlawanan - aku lagi suka cerita background team2.

yuu donaghue berkata...

btw,ak nmpk cm ad logo team lain blakang wolves pny simbol tu

keli berkata...

A'ah la. Cam Mansexter Yunaited pye. Bru aku perasan. Kesalahan dibwh undang2 akta penerbitan dan hakcipta yg membawa hukuman gantung sampai mati mandatori. Hehehehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...