ANDA SEDANG MEMBACA

14

SAMBIL MAKAN LEMANG KITA TENGOK INI

Nazri Ahad, September 12, 2010 , ,
Oh shite, Manchester United seri. Damn, terpaksalah saya kecewa dan kena gelak? really...

Now, untuk tajuk utama hari ini.

Sila lihat video;


Untuk peminat fakta, klik sini:


Beberapa link berita (baca: top 5 google search bila kamu taip namanya);

ABC Grandstand News





Selamat hari raya dan selamat makan lemang.

14 Ulasan:

SundayPeople berkata...

1st..

Nazri berkata...

tahniah

Bert berkata...

kehkehkeh, lagi klakar dari reina

mambangmabuk berkata...

biijak menukar tumpuan..nice try.:)

Wan Perlis berkata...

haha

keli berkata...

Wat de fak. Ni mcm pon ada kaaa....aiyyooo. Mmg lawak, siyot tul la. Kahkahhehe....

azoe berkata...

bodoh dan bongkak..wakakakaka

meor-name-depan-ku berkata...

Mempunyai tahap konfiden yang
tinggi......

This is about ego bak kate Lars Ulrich (Metallica)

Zinedine Zaiddin berkata...

Mak aii..ini trolling tahap gabansszzzz ni. Sampai lima enam link ko letak ha.

Takkan pengulas sokernet cuak dgn Kardiovaskular kot?

Emmet Muhamad berkata...

macam gampang

Saed Ramadhan berkata...

pakai bomoh siam nie..

Nazri berkata...

the link's is sarcasm. Adeh, mesia, semuanya nak kena terang satu satu.

FS berkata...

salah satu tektik untuk mengalih pandangan errrr, man u setakat draw saja? kes kes kes kessshhh...

mizu_sama berkata...

nazri nak alih pandangan macam keeper alih pandangan.

video di atas sebenarnya macam everton lawan mencipap united.
dah lead 3-1,boleh pura2 belagak menang dan alex dah buang cwingum. pakcik moyes plak bagaikan bola yg spin.sedaya upaya mengarahkan anak didiknya cari gol.minit 90 dan minit 91,2 bijik gol masuk..taraaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...