ANDA SEDANG MEMBACA

18

Tahniah AyobK!

FdausAmad Isnin, September 13, 2010
Pihak Sokernet ingin mengucapkan setinggi tinggi TAH-NIAH! kepada seorang pembaca dan pengkomen tegar Sokernet, saudara Ayobkelubi yang menyambut kelahiran cahaya mata baru awal pagi tadi.

Sejurus meng-azankan anaknya, AyobK terus menghubungi Sokernet dan meminta kami menghadiahkan anaknya sehelai jersi Liverpool saiz new-born (Home).

Di sini kami ingn memberitahu AyobK, urusan cenderahati diselia oleh Jannah dan seorang brader hot! bernama Dingin. Sila lampirkan salinan surat beranak dan salinan Mykid untuk proses selanjutnya. Segala folo-up boleh terus hubungi salah seorang dari mereka.

Sokernet juga mendapat maklumat, ada diantara pembaca dan pengkomen disekitar lembah Klang yang akan mengadakan 'open house' dalam masa terdekat. Heh!,
ni dia..sokernetmail@gmail.com..alamat dan tarikh jangan silap, tahu lah kami cari dan Waccchaaaa! nanti.

Ohh yaa..

Selamat Hari Raya.

Arjuna berdiri malas bekerja
Mengalah hati tidak komited
Sempena Aildifitri yang maha mulia
Terimalah SERI dari Manchester United

kehkehkeh...

18 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

gratz ayubk

be a good father and make him support MAN U or CHELSEA now

dont force the kid to bersandar pada kenangan sejak kecil

its child abuse!

amir berkata...

lu punya pantun pegi la brader.
kalau alex fergushit baca mesti kecik ati

frwls berkata...

teringat aku artikel yang TAMU MINGGU INI kata Chelsea adalah sebuah kelab hodoh

Jiraya berkata...

saya sokong obefiend berkata:

tapi saya sokong hanya chelsea saje.hahahaha.

yg penting Ayobk selamat menimang cahaya mata di syawal yg mulia nie. tahniah.

Bert berkata...

camni aku kene kawin baru dpt hadiah la ni...


btw,congratz ayobkelubi. ingatlah, anak-anak ibarat kain putih, kita lah yg akan mencorakkannya, eh silap, anda yg akan corakkannya. saya x de anak lagi.

Zinedine Zaiddin berkata...

Tahniah, tahniah..!!

Rizwan Zainal berkata...

selamat selamat

Kap berkata...

terus teringat anak drogba masa FA lepas.
pakai jersi.
masuk dalam cup.
kool.

R.K berkata...

tahniah ayobkelubi . anak-anak cepat belajar , cepat ajarkan tentang keujudan sokernet , baru boleh komen sama-sama !

:)

tahniah tahniah tahniah ...

keli berkata...

Tahniah bro. Ajar anak minat bola je jgn ajar perangai player die. Lu mesti phm kan. So lu pikir la sendri...

FdausAmad berkata...

Bert,

It should be;

"Anak anak ibarat kain putih..kitalah yang mencorakkannya ada ammenjadi penyokong Liverpool, Arsenal, Chelsea atau The Great Manchester United".

ayobkelubi berkata...

obie

i'm not abusing my daughter. i teaching her capturing the moment of glory. keh keh keh..

sekurang-kurangnya boleh belajar ilmu bertumbuk dgn gerrard dari makan hati berulam jantung dgn rooney or terry. :P

ayobkelubi berkata...

anyway thank you very much.

jannah.minggu depan surat beranak sampai kat deparment liverpool.

Lanzo berkata...

lepas dah pakaikan anak jersi.. jangan lupa kasi up dalam ini blog.. tahniah yob!!

blitz berkata...

ayob : jangan lupa ajar anak cara2 nak cium kamera macam gerard..

elmaaniq berkata...

yob. tahniah.

mat berkata...

season ni suruh anak sokong Blackpool dulu ek. tp, kalau sokong Lpool, konpem sampai ke Tua x dapat lihat Lpool menang Epl, cm bapak dia jugak la jawapnye

kareem berkata...

wei..t-shirt sokernet mane?asal diam je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...