ANDA SEDANG MEMBACA

36

Edisi Menganjing: Birmingham City 0 - Liverpool 0

Karma is a bitch.

36 Ulasan:

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

kah kah kah.. it's true karma......linggam jannah!

Obefiend Weiland berkata...

kesian jannah

hug jannah so dia tak majok. LOL

abeih berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

The Charlatans KL berkata...

no offense, tapi sumpah game tadi bosan gile. lagi best layan kaiserslautern lawan mainz.

henrymevez berkata...

Wahlau, preemptive strike...caya la jannah, at least anjing
tu cute...kakaka

Anyway, Liverpool didnt deserve the point. Main macam
org takde teloq. Birmingham pulak mesti rasa yang diaorg dah
melepaskan 2 mata sia2 bertemu ngan barisan liverpool
yang kurang menyengat.

Well, dah seri, nak buat camner. So, kita prepare ajer la
utk game lawan f**kchester united minggu depan...


p/s: jane, you better have good banter for upcoming occasion sister!...hihi

Jannah berkata...

+10 for henrymevez

I was watching the game on Astro Supersports HD and the highlight of the match is seeing Gerrard's ear bleeding. Darah dia merah macam mortal lain seperti kita.

keli berkata...

Suwey tol la. Goaless draw pling aku hangin satu badan. Liverpool pye fan skrg aku rase da mula rindu dgn benitez. Nasib la ade reina klu x kompom kalah for sure. pi ltk 2 DM poulsen dgn lucas tu watpe jd boring giler game.

frwls berkata...

rilek la keli. benitez pun asyik seri dan kalah season lepas.

walaupun pahit, tapi Liverpool memang macam haram main. adoi.....

nasib baik ada Reina

Jiraya berkata...

berhempas pulas player liverpool nak skor tapi tak gak skor.kesian betul torres .birmingham play well,while reina save to many great shoot. but still liverpool get 1 point.bersyukor la tu.

ijan berkata...

sabau je la..
Btw best tgk rslt mgu ni,chelsex je ble nk tsungkur

Mukmin Selamat berkata...

Pepe masih terbaik.

dewajiwa berkata...

at least sumbat la gol sikit. own goal pun takpe=)

Mr. Schomey™ berkata...

nak like dewajiwa. keh3.

mietxer berkata...

keh..keh..keh..keh..keh..keh!! Liver's Fools come again!!

Zinedine Zaiddin berkata...

Fans F**kchester United ada bahan untuk menganjing, mengserigala dan segala macam kaum kerabat yg ada kaitan dgn anjing kat fans Liberpool.

Baru permulaan musim...at least tak la kecewa lepaskkan 2 gol dalam masa 2 minit. (mengikut fakta salah sorang pengomen kat sini semalam)

LoStGuErReRos... berkata...

Ntah mende ar game limerfool mlm td... tak horny langsung... rasenyer tgk T-team lawan KL Plus lg horny... haha...

delarocha berkata...

skrg ni tak pelik klu tgk liverfool seri atau kalah, yg pelik klu diorg menang jeee.. huhu

Holden Caulfield berkata...

@keli

nasib baik ada reina

@mukmin selamat

Pepe masih terbaik..


lol..gua masih ingat lagi goal no.3 Argentina vs Espana..masih segar dalam ingatan..macam tu terbaik?

Syukur ada Khalid Askri dari Morocco..kalau tak memang Keeper LOL of the Week jatuh kat tangan Reina..kah kah kah!

keli berkata...

Hahaha.... btol gak tu. Lope pulok. Reina kdg2 angin senggugut die dtg.

Mukmin Selamat berkata...

Reina ni memang ade penyakit kalau lawan team kuat atau pelawanan penting.

tapi,masih terbaik.

abeih berkata...

@mukmin

minggu depan MU, tu team kuat ke tak?

Mukmin Selamat berkata...

manjenye sampai kuat tak kuat pun nak bagitau

shahrul berkata...

barcelona tade orang nak nganjing ke?

Mukmin Selamat berkata...

bukan barca aje, AC Milan pun same kalah dengan team baru masuk Serie A. tergolek dog. Ibra miss penalti.

orang_es berkata...

well posted jannah, liverpool mmg patut di anjing2 kan, tgk blackpool main pn lg best.

Saiful Nizam berkata...

kah kah kah kah..

Shankly berkata...

Tak de citer road to Wembley ke??
any way mlm nie mcm biasa bookie open table

Man yuu 0 - 1 Rangers
breman 2 - 0 hotspur

Zilina 1 - 0 chelsea
Arsenal 0 - 1 Braga
p/s bookie tahun nie x yakin ngan wakil bpl

ha.ha.ha.ha.

talkIZcheap! berkata...

Thanks, Shank...

btw, malam ni nak bertaruh apa plak ek??

talkIZcheap! berkata...

Barca kalah dgn team kuat... Kuat tu Hercules, raksasa Gorgon pon kalah dgn Hercules...

ijan berkata...

shankly

da potong ke blom???

blitz berkata...

ijan : dh potong dh tu.. kat avatar shankly tu kan gambar terbaru dia.. hahah

ijan berkata...

btl 2 blitz
ptt la shankly da kmbali stelah jnji dikotakan..
next jnji nk buang ape plak shnkly??
gme mu liv xnk bet ape2 ker??
hahahaha XD

mat berkata...

Kedudukan EPL setakat ini...

1. Chelsea
2. Arsenal
3. Man U
4. _ _ _ _ _Pool

sila isi petak kosing di atas, adakah Big 4.
kuang kuang!!!!

Pet Shop Boys berkata...

Melihat dari persembahan meyakinkan Liverpool dalam game ini, aku yakin yang Liverpool boleh menang selesa dengaan Man U hujung minggu ni :)

Roy de Araujo berkata...

raul mana raul?

alan zed berkata...

edisi membabi x der ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...