ANDA SEDANG MEMBACA

17

Update Larissa Riquelme

Obefiend Weiland Rabu, September 15, 2010
Anda rindu pada Larissa Riquelme? Siapa? Takkan tak ingat bro. Takpe mari aku refresh memory korang.





Sekarang dah ingat? Larissa pernah bejanji akan lari bogel sekiranya Paraguay menang Piala Dunia. Walaupun Paraguay tak menang beliau last-last bogel jugak untuk majalah lelaki miang. Tapi set gambar yang diambil dulu tak do justice kepada Larissa yang montok. Maka keluaran September Playboy Paraguay bakal memaparkan gambar Larissa dalam bentuk 3D. Kalau siapa-siapa akan kesana sila beli satu copy.Lepas tu scan dan share dekat Rapidshare ok.

Wa wa wee waaaa.......




17 Ulasan:

janggout berkata...

gila bapak ahhhhhhhhh!!!

Diaz berkata...

*catatan ini telah dibuang oleh pengarang kerana terlampau SX

Zinedine Zaiddin berkata...

-_____________-"

Jiraya berkata...

blog gile sex nie.....

Nina Nurziana berkata...

dah gila nak berbogel.. hihihi

keli berkata...

Vanessa lg mantap dan hot bai....! Gua hrp pasni sokernet bley join dgn mjalah Playboy supaya sokernet bley g ke pasaran global.

eik`S noName berkata...

wah3...manusia cari duit cara senang...

yAnG berkata...

b*d*h..

Hambali ® berkata...

kurang pahla posa 6 hari ni ...

Arsene Nicam berkata...

obe, playboy cover maradona bugil2 ada x?hahaha

kareem berkata...

ni la jadinye bile dah takde connection ngan dunia luar...nak beraya pun xde tempat nak pegi...last2 post mende bodoh gini...opp..sori

Kap berkata...

aduhai.
letak dekat mediafire lagi laju.

Roy de Araujo berkata...

menggigil tangan aku tengok boobies. sebulan tahan kot.

jumari jipan berkata...

terbaik. henfon letak kat celah breast je.

alan zed berkata...

haha, locok time !

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

http://www.nowthatspimpin.com/tag/larissa-riquelme/

Bang Chin berkata...

syok jd phone!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...