ANDA SEDANG MEMBACA

22

Video Ganas Minggu Ini #1 - Koleksi Video Brutal Mingguan

Obefiend Weiland Rabu, September 15, 2010
Edisi jiran ASEAN

Bolasepak paska millenium sungguh tidak syok. Jarang sekali ada gochoh-gochoh.Call me old fashion tapi ada gaduh-gaduh lebih entertaining ye dak? Macam kalau Liverpool lawan Man U. Kalau takda gaduh atau red card rasa macam seperti seks tanpa inzal.

Memandangkan bola sepak eropah sekarang sudah dipussified. Marilah kita layan video keganasan bolasepak Asia. Yes. Bolasepak Asia masih lagi ada unsur kungpow dan wushu. Kalau gaduh mesti ada sepak terbang macam Ip Man. Video dibawah ialah video dari perlwanan Liga Singapura antara Young Lions menentang Beijing Guoan 8 September lepas. Royal rumble dowh! Siapa kepala pemain Young Lion kena volley macam gaya John Hartson menyepak Eyal Berkovic suatu ketika dulu.

Highlights

2:25 - Flying kick seperti melepaskan batuk ditangga yang gagal
2:33 - Sepakan padu maut kebelakang kepala dari pemain China keatas pemain Singa Muda
2-41 - 2 pemain bertumbuk macam adengan tinju Labu Labi




22 Ulasan:

thenocturnalzulkhairi berkata...

1st!!
yang kene tackle buat2 sakit,takut kene pukul..hahaha

R.K berkata...

cantik juga jaringan yang dihasilkan ...

Diaz berkata...

biasa la budak2 klu main mmg macam tuh...penuh dengan art!

Ilham-Kembara berkata...

what a disgrace!

top_ace7 berkata...

ni apa daaa. flying kick tak cukup serius. kasi umphh laa sikit.

kucing berkata...

boley tahan jugak minit 2.33
nak try nak try!

tp still memalukan.

keli berkata...

Mne UCL pye berita??? Mansexter Yunaited goaless draw dgn team Power Rangers kt rumah sendri.

eik`S noName berkata...

biase adat xpuas hati...macam fegursen maroh reff lah..seperti selalu...ade je pegesen xpuas aty...

ape la nasib Man U minggu nie..kne lwan LIVERPOOL fc..har3

harap2 liverpool cemerlang memusnahkan harapan pegeson....

you`ll never walk alone LFC...your fans is here

gascoigne berkata...

lol

jumari jipan berkata...

football is a man's game. ape ada hal.

zul berkata...

Labu Labi New Series

Hambali ® berkata...

young lion ni pernah kena handoh 2-0 dgn Perlih singautara .... jaringan Zacharia Simukonda dan Lamin Conteh .... cerita lama ala-ala sandarkan pada kenangan tahun 2006 dulu ...

Mr. Schomey™ berkata...

haha. paramedic pon nak bertumbuk sekali pe cite.

kareem berkata...

Ah ni tak dahsyat. Gua ingat lagi mase team Msia Olimpik 2000 mase tu lawan ngan Nepal. Bile si katik Rafdi rashid skor last minute, smua gurka dari nepal turun ke padang nak kitai player msia. Player msia pun ade buat flying kick baek punye kene kt fan dorang... Pergh..mmg havoc gile mase tu...

Kap berkata...

esok keluar harian metro, mayat para pemain bola ditemui di ladang si khin akibat perselisihan atas padang.

wei, siapa tukar juara 2010-11 tu (lagi)?
sinis sinis.

ijan berkata...

ak rse due2 team ni seswai lwn klntan..
bru la bku btemu ruas..
hahaha

Roy de Araujo berkata...

st pauli yang punk pun takde terajang orang kat tengkuk. memang diorang lagi punk daripada st pauli.

Susuhunanan berkata...

minit 2.24 paling power..hahahha

abeih berkata...

mana bleh lawan mamat ni..haha..

http://www.youtube.com/watch?v=HaE4d3nAL0g&feature=popular

alan zed berkata...

haha. baru true...

Alke berkata...

bodohnye ref. pegang budak spore tu buat ape. pegang la budak china tu. biar dia kena ganyang ramai - ramai ngan bebudak Young Lions.....kalau main kat Kota Bharu..mampus bebudak beijing tu nak balik.

ann berkata...

"saya suka tengok bola"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...