ANDA SEDANG MEMBACA

45

Sokkermik #1 - Vans Rovers Football Club

Obefiend Weiland Ahad, September 05, 2010 , ,

The Vans Rovers Football Club
. Jersi kelab ditaja oleh kasut VANS dilatih pula oleh Luis Van Gaal

dutch total; futvolll

45 Ulasan:

Bert berkata...

adakah semuanya dari Belanda??

racYnc berkata...

van mayat...?

Obefiend Weiland berkata...

@BERT - yes semua holland

Ruud Van Nistelrooy (Man U)
Robin Van Persie (Arsenal)
Pierre Von Hooijdonk (Nottingham Forest)

Giovanni Van Brockhurst (Arsenal)
Robin van der Laan (Derby a.o.)
Tony van Mierlo (Birmingham)
Rafeal Van Der Vaart (Spurs)
Andy Van Der Meyde (Everton)

Dennis van Wijk (Norwich)
Patrick Van Aanholt (Chelsea)
Ulrich van Gobbel (Southampton)

Edwin Van Der Sar (Man United)

iftitah berkata...

van-van-voom!!!!

SyDen berkata...

formasi apa ni, 3-5-3?

Obefiend Weiland berkata...

353 pasal tak cukup pemain nama VAN sebagai defender. jumlah defender sama dengan keeper

2 keeper lagi yang bernama Van. Raimond Van Der Gouw dan Hans Van Breukelen

any idea of any other defender named Vans.

LoStGuErReRos... berkata...

Stephen Van Huizen... tapi aku tak tau men posisi mane... haha...

eik`S noName berkata...

VAN VINNET

yuu donaghue berkata...

adalaaaa defender van

i VAN o vic

Zinedine Zaiddin berkata...

Ni strategy park the van? HAHAHAHA

AlexiaAqram berkata...

jurulatih?

mestilah

Marco VAN Basten.

keli berkata...

Coklat Van Houten. Bley wat kuih dan kek.

Diaz berkata...

VANnessa Perroncel boleh jadi official spokesperson...kuikuikui...

Jeffry berkata...

Andy Van Der Meyde player faveret saya satu masa lalu..

Roy de Araujo berkata...

Bukan nak bangga tak tentu pasal ke apa, tapi kalau player dutch yang main kat BPL ni, kebanyakkannya fragile, pindah La Liga, overrated atau yang lagi teruk jadi sampah terus.

Tak payah cerita banyak, tengok Van Persie dengan Robben dan cukup. Tengok van Bronckhorst. Tengok van de Meyde. van Aanholt.

Total football?

Jangan buang masa. Nak main TF, pergi Barca. BPL tempat main laju.

:@)

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ORANJE LEEUWEN!! I LIIIIKEEE!!!

nasib baik xde button like... kalo x nak click banyak kali...

Obefiend Weiland berkata...

fuck me

aku reply kat roy panjang gila sekali browser crash

fuck malas type balik

R.K berkata...

kamon obe , spill it . come on ..
tulis kat notepad dulu .. haha

Kak Ram Gc berkata...

buat pngetahuan sume,van maksudnya dari
cth:
edwin van der sar
edwin dari sar
sar ni nama tmpt kt sar

hrap org sokernet dpt wt cte psl nape org blanda nama dia da van....

aku pnah bc artikel 2 tp x igt da kt mna....
org 2 cte brkait ngan bola jgk

The Charlatans KL berkata...

van untuk belanda adakah equivalent kepada von di jerman? world war 2 dulu belambak nama von, contoh nye feldmarschal gerd von rundstedt, hasso von manteuffel & byk lg.

tapi asal sekarang kat jerman tak de lansung yg pakai von. haa dah macam entri history plak kan

keli berkata...

Sblm ni aku wat teori sendri je psl Van ni. Mse tu aku sembng dgn mmbr aku Van ni sme mcm Bin klu kt m'sia nih. Huahuahua. Mmbr aku ade yg caye. Kahkahkah....

Kap berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kap berkata...

tak ada van halen, tak amarika r.

kareem berkata...

Artikel ni sempena ape?Mengenang kemerdekaan Belanda ke?tak pahamla...

talkIZcheap! berkata...

sempena suka-suka...

pam berkata...

ada unsur illuminati ni obe.

Mukmin Selamat berkata...

tengok la tajuk tu kareem,
VAN VAN DI LIGA PERDANA & DIVISEN 1 ENGLAND.

gambar van der vaart superimpose.

Obefiend Weiland berkata...

@KAREEM

sempena perpindahan VAN DER VAART

sheesh.. dont people read the news?

Hidup Sihat berkata...

@roy di araujo

aku bagi Ruud van Nistelroi dan Dennis Bergkamp. cukup.

Hidup Sihat berkata...

@kak ram gc @the charlatan

aku rasa pernah terbaca gak artikel pasal nama2 dari Belanda ni, cari2 tak jumpa.

ni aku jumpa artikel pasal nama2 dari Jerman:
http://es.pn/4kAktn

kareem berkata...

ooo..pasal van der vaart masuk spurs ka...aiya..ingat pasal ape la tetibe van-van kat epl nih..

Ah VDV...kejap je tuh..konfem flop..

Roy de Araujo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Roy de Araujo berkata...

hidup sihat

kan aku dah taip kesudahan player dutch. salah satunya - pindah la liga. lepas butthurt dengan fergie kan van nistelrooy pergi real madrid.

real madrid main kat bundesliga ke?

anyway, dennis bergkamp takde van.

google lebih sikit.

ayob berkata...

roy

eh bukan kau cakap player 'dutch' yang kebanyakannya overrated tu? kau tak cakap 'van' yang overrated. dennis bergkamp tu player palestin kot?

Hidup Sihat berkata...

roi di arawjo

"..Tak payah cerita banyak, tengok Van Persie dengan Robben dan cukup.."

oh, Robben nama penuh apa? Arjen VAN Robben?

"..google lebih sikit.."

Jiraya berkata...

vandaslisme

Putra berkata...

Van Helsing letak kat defend kecut gak striker nk masuk,keh keh keh

Pet Shop Boys berkata...

van DerSender ?

saf berkata...

VAN ni kira mcm BIN lar...

NikLas berkata...

Daniel Van Buyten... walaupon dia dr Belgium, dia tetap ada Van, main kat Man Siti kejap je... bole masuk list X Obe?? x smestinya Holl& kn

NikLas berkata...

Jelle van Damme pon bole, mamat Belgium gak ni, men kat Wolves skrg ni..

alan zed berkata...

power juger team nie...

kenderaan rasmi?

van VW utk port weed. boleh?

amirulismail berkata...

ambassador dah ade belum?
Van Damme punya profile not bad jgk aku rasa.

abeih berkata...

semua kat ats ni mana bleh beat Rob Van Dam

erika_kartuna berkata...

VANnessa carlton nyer lagu leh wat lagu halftime gak pe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...