ANDA SEDANG MEMBACA

24

Buang Masa

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, September 04, 2010


Cuba tengok minit ke 1:50. Respek sikit ok.

24 Ulasan:

pizlimw berkata...

Patutla Henry botak..

jumari jipan berkata...

ha-ha-ha-ha

Holden Caulfield berkata...

pipi,bila nak ulas NY Red Bulls?keh keh keh!

Lann Shaukani berkata...

henry! haha!

R.K berkata...

annoying pulak ghua dengan muzik video ni .

amirul berkata...

ahahaha..sape laa yang letak pahang chempien epl 2010/2011 kat sebelah tu..cam sial!hahahahaa

-zAp- berkata...

dalam banyak2 gambar,gambar ronaldinho paling senang teka.haha

Kap berkata...

henry adik beradik michael jackson

Faiz Tapit berkata...

lagu die cegampang

oranglidi berkata...

tu la fasal. lagu macam gampang. ngamuk gak ak dgr.. paling mengamuk rambut henry macam dato arumugam alliket.

thenocturnalzulkhairi berkata...

henry dulu geng jackson 5..hahaha

talkIZcheap! berkata...

Beckham memang true!

nasr berkata...

comel tul fabregas. hehehe

nasr berkata...

pergh.. dah tuka. sebelum ni aku suka gak juara-juara liga perdana inggersi kat sebelah tu tp bila dah tuka ke pahang aku xsokong!!

keli berkata...

Henry da mcm blanka mse aku main streetfighter dlu.....

ehsansniper berkata...

kah kah kah. macam orang asli.

Hidup Sihat berkata...

lampard chubby!

Jiraya berkata...

lampard gemuk mcm aku masa kecik

Jeffry berkata...

Del Pieroooooooooooooo!!!

Roy de Araujo berkata...

Aku syak lampard dulu makan ubat Dr Romzey eh Rozmey sebelum dia kurus.

The rest is history.

R.K berkata...

nice one roy .. kah kah kah

alan zed berkata...

pergh, henry memang 'true'

haha.

erika_kartuna berkata...

aku kalo jadi parents rooney time die kecik,
aku da anta die blaja kat skola budak cacat dah..
sumpah!
hahah!!

amxar berkata...

kecik kecik dah laa comel ...

besar besar terus jadi hensem... terror main bola plak tue...

bakat ke apa nie?... mungkin magic kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...