ANDA SEDANG MEMBACA

26

EDISI GEMPAR: KAMI MENUNTUT HAK KESELAMATAN BRADER LINESMAN

Nazri Khamis, September 30, 2010 ,

Accidente laboral en el partido que enfrentaba al Racing de Santander y al Getafe, cuando un jugador estampa el balón en la pierna del juez de línea y lo desestabiliza.

También nos gustaría confirmar la cuestión relativa a Pipiyapong pene pequeño, que ha sido disscussed temprana. Sí, se confirma que tiene pene pequeño.

26 Ulasan:

AlpocodelaCruz berkata...

wahidun!!

Holden Caulfield berkata...

pene pequeno?
kah kah kah!

senor,lo ves pipiyapong pene?

kah kah kah!

khalidzul berkata...

hahaha ! pipi pipi..

CSIN9 berkata...

pipi

Ko kena jumpa wak karman nie

azlan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
azlan berkata...

aku menuntut keselamatan kamera stadium dijaga rapi drpd berterusan dicabul oleh enchek Gerrard.

saudagar gaRAM.. berkata...

njeriu i cili mori speared është një njeri shumë i

ayobkelubi berkata...

Accident in the party faced Racing Santander and Getafe, when a player picture the ball on the leg of a linesman and unstable.
We would also like to confirm the issue of small penis Pipiyapong, which has been disscuss early. Yes, he confirms that he has small penis.

Pp, gua ingat lu kena belanja nazri makan kat alima 3 minggu turut-turut baru redalah.

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

sronok betul aku isi ruangan poll kat sebelah!!!

Jarr berkata...

kah kah kah..
mcm gampsssssss.

hellghast berkata...

Pipiyapong pene pequeño? linesman tu brader Pipiyapong ke?

mat berkata...

pas isi poll td..nengok result lg sonok.
azlan..x patut ckp pasal cium2 kamera ni, kalau x bg cium kamera tu, apa lg Gerrard bleh cium??

Zinedine Zaiddin berkata...

Brengset. Aku ingatkan aku masuk soccernet Espana la td..

ijan berkata...

sian pp...

kamon la pp...
xkn sonyap yo

kareem berkata...

linesman pun satu hal...apahal semangat benor die kejar sampai ke hujung tuh..

kardio berkata...

Artikel di atas adalah contoh kalau orang tak kelakar cuba buat kelakar.

Hasilnya, nampak kurang intelek. Abang nazri patut tag team dengan A Razak Mohaiden buat cerita senario lah ye.

janggout berkata...

pehhh.. dia mai dahh

iKHwAn berkata...

lu cuba buat lawak ckit adik kardio..

ijan berkata...

dia dtg..dengan komen2 nya

nyanyi mcm lgu lme..
lupe nme pnyanyi 2...

r.k berkata...

nazri , hati lu keras .. pelik juge ghua , mana pegi pipi ni ... allungamento del pene terapia ?

ザ-sylver-shooter berkata...

sokernet tanak wat fanpage kt fesbuk ke? rakyat jelata ramai ni

hellghast berkata...

erk...ulasan bro kardio tu intelek sangat ke?abg kareem komen tu kire ok ape asal tak lari tajuk...
tapi pengulas tu cukup kejam sebab gelakkan hahaha!!!

Jarr berkata...

legend in the making - Floppy Kardio

Hambali ® berkata...

syok sendiri

ijan berkata...

kardio ni bru bce sokernet..

bia je la

Zafrie berkata...

kalau en kardio ade blog bola yg berintelektual dan juga mempunyai ciri2 kelaka yang lebih tinggi dpd nazri dan a razak mohaideen mesti die xde masa nk sakit2 hati kt cni kan..ke die pnah try mntk nk jd penulis kt cni tp sokernet reject..

kehkehkeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...