ANDA SEDANG MEMBACA

17

EDISI CHAP AYAM..APA ADA HAL.....

saudagar gaRAM.. Khamis, September 30, 2010
Team chap ayam bermain di reban sendiri menentang kelab juara Belanda..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam terpaksa ketepikan Jermain Defoe pasal injury dia yang amek masa lama nak ok..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam diorang kata tak punya taji pasal semua player cuma tahap suam2 kuku punya bintang..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam punya playmaker si Luka (bukan diketiak..tapi Modric) tak tersenarai..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam punya pembelian mengejut amek penalti..R.V.D (bukan dari WWE yaa...) amek penalti tak masuk..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam punya RVD kena kad kuning..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam punya RVD tebus kesalahan dengan sumbat sebijik..
gua kata..INI BARU HAL...

Team chap ayam hantar ayam Russia sumbat sebijik lagi penalti pasal ayam RVD tak sumbat betul2 first tadi..
gua kata..INI BARU HAL...

Juara Belanda cuba bangkit lepas kena berak dua kali..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam punya RVD kena kad kuning kedua lepas foul pada Juara Belanda..
gua kata..apa ada hal...

Team chap ayam kena main seploh orang..
gua kata..apa ada hal...

Ayam Russia naik tocang..amek skali lagi penalti..sumbat lagi sebijik..
gua kata..INI BARU HAL...

Ayam "pertahanan-naik-pangkat-jadi-winger" tunjuk sayap bagi sebijik lagi dalam reban Juara Belanda..
gua kata..INI BARU HAL...
mengantuk..
apa ada hal....


Team "apa ada hal" 4 - Team juara Belanda 1..
APA ADA HAL...


17 Ulasan:

Jarr berkata...

mmg banyak hal la dia ni...hahahahahaha.
tahniah.

meor-name-depan-ku berkata...

Ape-ape hal...
mmg xde hal...

Diaz berkata...

nampaknya pasukan hotsquirt sudah menemui sentuhannya di
Eropah! Tahniah jugak!

Jarr berkata...

hotsquirt - mcm gampunk..kah kah kah

saudagar gaRAM.. berkata...

chait diaz...
lu jangan macam2 hal..

hahahaaaa...

Lann Shaukani berkata...

Naisss!

Diaz berkata...

Haha, mintak maaf, saya cuma guna thesaurus Dictionary.com....
Tp aku mmg fans team cap ayam ni jugak, jangan marah...haha

afterc berkata...

saudagar garam: long time no see

hellghast berkata...

aku dulu minat team cap ayam sebab ade david ginola walaupun dia tak terkenal mcm david beckham ataupun davidoff...ape ade hal... :-)

Muhammad Fikri B. Abu Hasan berkata...

haha.best la sial

mambangmabuk berkata...

paling jauh 2nd round je kot..banyak hall..!!

Bert berkata...

inter milan lepas ni, ape ada hal..
silap2 menang C.League, mmg x de hal lah

kareem berkata...

asal RVD plak?patut RVV la....

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

berapa banyak hal..daaa

saudagar gaRAM.. berkata...

diaz:
hahahahha...apa ada hal..gurau.

afterc:
yup..dah besor dah kome yaaa...

hellghast:
beckham?sape tu?
apa hal dia ada?

mambangmabuk:
1st appereance..apa ada hal..

bert:
kalo menang terus,memang hal besar ar..

kareem:
rafael van der vaart = rvdv..
tak catchy,panjang sgt..amek rvd je..baru cam wrestling sket..

kid:
macam2 hal,beb..

mambangmabuk berkata...

1st n last..next season tevez n co plak..mueeheheheheeh

mambangmabuk berkata...

libepul..?? toksah berangan bek pk camane nak stay lig..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...