ANDA SEDANG MEMBACA

16

'Liverpool' 4 - Werder Bremen 0: Skuad Sejarah Mengganas Di Eropah!

Tak senonoh la uols ni cakap Liverpool tak main kat Champions League! I kan ada, I kan Liverpool, tulen taw! Cuma sekarang I tak pakai tali leher merah je dah, I pilih kaler biru lak. Baru Keep The Blue Flag Flying High! Hiks!

16 Ulasan:

Jarr berkata...

Lucius makin lama,makin lari tema menganjing dia...
eh dah brape kali rabu dah ni takde article article pembaca...

pidomat mana pidomat?

Lucius Maximus berkata...

Sori Jarr, meeting Sokernet tempoh hari kat Craven Cafe memang kami dah buat keputusan 2010 adalah Tahun Menganjing Liverpool.

Apa kata lu hantar entri Rabu untuk pertahankan Liverpool. You're the best Liverpool fan here on Sokernet, gua yakin lu calon terbaik untuk mempertahankan prestij Liverpool :)

mat berkata...

rilek ar jarr..mlm ni ada game pasukan bersejarah.
oppss.. bukan benitez je wakil Lpool dlm CL, Jovanovic pun main gak..tp kena kad merah time lwn Arsenal..ngeh ngeh

Jarr berkata...

wahha..so ini kata sepakat semua board la ye..baiklah.itu bermakna dingin ngan jannah pon dah redha tahun ni tahun menganjing Liverpool..
dan mcm promosi tahun melawat malaysia plak aku rasa...dari gua antar artikel, baik gua assist lu buat Solidaritas..amacam?kah kah kah..

Lann Shaukani berkata...

Kahkahkah. Baikk punya nganjing!

frwls berkata...

gempak ah lucius. pengulas paling best dalam sokernet

iKHwAn berkata...

makan dalam ckit lg.. keh keh keh..

MOFASAD berkata...

macam nak cubit perut lucius

Zinedine Zaiddin berkata...

Xleh belah..geli gelemen aku baca. HAHAA

ptos berkata...

mana entri melawan nie? takkan fan liverpool senyap je kot...

mambangmabuk berkata...

kamon u fara..

talkIZcheap! berkata...

madefake... wakakak!!

henrymevez berkata...

Haha, mmg tak bleh blah entri encik Luci kali nih. Sampai ex Liverpool
pun nak bawak masuk gak. Klu boleh bawak la masuk sekali Houlier, Souness
hampeh tu best gak...
Apa2 pun Liverpudlian sekalian kena redha dan terima ajer la, sbb
mmg betul apa yang penulis entri ni tulis. Satu, Liverpool tak main
dlm CL season nih, dan dua, Chelsea sampai bila2 takkan menang CL,
sbb mereka sekadar mencukup kuota sahaja...kakaka

r.k berkata...

rindu pulak dengan linda radzi .

aranhellstorm berkata...

Rafa Dalam Kenangan.

eskaypiboys berkata...

rindu kat perot rafa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...