ANDA SEDANG MEMBACA

11

GERMANY ROCKS


Tak sure sebenarnya lagu ni memang betul sempena Piala Dunia haritu. Malas pulak aku nak bergoogle. Dah kasi keyword, pandai-pandai la kome mencari kebenarannya.

Tapi scene makwe tongue bola tu memang gua straight fikir simbolism untuk...alah, korang tahulah kan apa bendanya.

Tapi makwe blonde time 0:18 yang nampak pusat yang menyisir rambut gaya berahi tu gua chop. Lain-lain Lucius punya. J or Ji dan Fdaus tak boleh sebab dah ada anak. Pipi? Dia kote kecik, tak sesuai makwe Jerman.


11 Ulasan:

Jarr berkata...

dengg...utk aku musti ade la kan Nazri...
Pipi kote kecik?so cute...kah kah kah.cilakak.

Nazri berkata...

Ramai dalam tu, ko pilih je la mana satu

Jarr berkata...

nasib baik awek german takde perangai mcm awek2 french ngan italy suka simpan bulu ketiak..aku syak Luca mmg berselera ngan awek2 french...oh sila letak tepi Monica Bellucci, itu boleh je kalau dia ade bulu betis sekalipon...keh keh keh..

Diaz berkata...

Rupa lead vocalist tu macam muka Peter Kenyon! Katakan semua ini palsu belaka!!! Arrghhh!!!

kareem berkata...

Pipi bukan ade fatin ke?

Zinedine Zaiddin berkata...

kenapakah pipi difitnah sebegitu rupa..HAHAHAHA

ijan berkata...

sian penulis kem ak...
kamon pipi bangkit melawan sgala fkta yg salah 2..

ps:yg pntg btl2 beso la bru blh lwn

bwahahaha

hellghast berkata...

minit 0.13-o.17 tu sebijik mcm cerita 3 abdul kat kedai muzik Abdul Wahub gayanya...gile ah!!!
"boleh kita bikin satu band?"
"ahh encik tertinggal satu lagi alat muzik iaitu lead gitar"
hahaha ape aku citer ni!!!

eik`S noName berkata...

nak pilih gak sorg...huhuhu

dewajiwa berkata...

cilakak. ini band Germany ke band Indon?

alan zed berkata...

lu chop buat modal ker?

hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...