ANDA SEDANG MEMBACA

15

Legend 2

Jorji Rabu, September 29, 2010
... tapi ada juga orang ingat i ada kene mengena dengan Karathu..i tak kisah.. i tetap support Liverpool.

15 Ulasan:

FdausAmad berkata...

Gua lupa jorji ni fan club Ron Jeremy...

"Kafir paling puas hati jadi kafir adalah Ron Jeremy"

- John Powl -

meor-name-depan-ku berkata...

Hahaha...
ghope hawo!!!

Lucius Maximus berkata...

Harap benor hati teman nak nengok Ron Jeremy bergandingan dengan Maria Ozawa

hellghast berkata...

aku tengok macam polis yang selalu hurung pembunuh sosilawati aje,ke kembar dia versi putih?dia pakai affair & lonely ke!!!

Jarr berkata...

aaaaa dlm boondock Saints, jadi pervert gak..tgh beronani dlm club porno.

tapi dlm boondock saints, willem defoe terbaik..detective yg sgt gay..

eh ni bukan entry bahan Liverpool kan?Cilake.

Zinedine Zaiddin berkata...

Ape sumer ni...HAHAHAHAHA

akulafix berkata...

gaya macam sathia pun ade gua nengok..

AwesomeFriday berkata...

akulafix : B. Sathianathan ke?

Jarr berkata...

Sathiya indian comedian tuh..suda tukar kaa?

pakkordi berkata...

Abang Ron a.k.a the hedgehog. Ni sah legend.

kareem berkata...

Ni la legend yg patut dibanggekan sekalian umat lvpool...Bukannye Shankly..

alan zed berkata...

steady abg ron...

hahaha.

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

yg nih memang legend!!! hahaha

Pet Shop Boys berkata...

Aku masih tak faham kenapa mamat ni boleh diambik berlakon porn...

Jarr berkata...

sebab kotey dia lagi besar dari pipi la Pet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...