ANDA SEDANG MEMBACA

19

Lagenda Bolasepak Bulgaria

Emil Kostadinov (1988-1998) - 70 cap, 26 gol


Borislav Mihaylov (1983-1998) - 102 cap



Hristo Stoichkov (1986-1999) - 83 cap, 37 gol



Martin Petrov (1999 - sekarang) - 1 gol malam tadi lawan Manchester United

"The players are going to play like millionaires and are not a team" - bercakap mengenai Manchester City

"It's better we don't speak, I'm not the family of Berbatov" - tentang Dimitar 'Berbaflop' Berbatov

"I can remember how Bolton used to play. But when they spoke to me they made it clear they wanted to try play more football; that helped me to make up my mind" - tentang menyertai Bolton Wanderers

"Bolasepak sebenar" - bukan Martin Petrov, tapi SMS dari Jorji selepas seri malam tadi

19 Ulasan:

adijaya berkata...

First!!!

Lucius Maximus berkata...

Khairul Idham, tak tolong mak pergi buat sarapan ke?

adijaya berkata...

saya puasa 6 hari ni abg lucius.

Lucius Maximus berkata...

Bagus, bagus anak muda

FdausAmad berkata...

Manu dengan Chelsea sepatutnya bersatu padu..

Lucius Maximus berkata...

Kah kah kah! Lain macam je ayat lu tu Pidomat. Tapi syor yang menarik

azlan berkata...

man utd satu satu nya top team yg dapat point wiken lepas. top team lain mcm chelsea & arsenal..kalah.

Obefiend Weiland berkata...

congrats HOULLIER

heskey scores goal now he is back!!

i mean.. even jose cant do that to heskey!

HOULLIER - THE REAL SPECIAL ONE! WHHAHAHAHAHH

blitz berkata...

team big 4 dah pakat taknak menang minggu ni..

alan zed berkata...

ek eleh, deflect fletcher kot?

haizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Zinedine Zaiddin berkata...

HAHAHAHAHA..aku suka label dia..mcm gampang. HAHAHAAA

Lann Shaukani berkata...

hahaha.

jamsarisabian berkata...

celah mane dia nampak bola sebenar pon aku x nampak..bola nani aku nampak bergegar cuak aku nampak la..hahahha..

ijan berkata...

lebel mcm sial..
ak suke jugak hahaha

Mukmin Selamat berkata...

Houllier gua syak nak gunekan tektik Heskey,Owen. treble to the Aston!!

kareem berkata...

azlan, gua nak kate gak yg top team liverpool pun dapat point gak tp gua pikir2 balik depa bukan top team kan....kahkahkah

Jarr berkata...

hati kau keras kareem.....

hellghast berkata...

bekas2 liverpool bersinar kembali lol

dewajiwa berkata...

aku suka ayat Kareem. kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...