ANDA SEDANG MEMBACA

52

UPDATE: MANCHESTER UNITED VS LIVERPOOL live @Craven Bukit Antarabangsa

Bersama saya sekarang adalah barisan pengulas Sokernet, Lucius Maximus, Pipiyapong dan Jorji bersama dua peminat Liverpool, Pak Kordi dan Zan.

Kita dengar apa kata mereka;

Pipiyapong: Lu jangan kacau gua, gua tengah makan

Lucius Maximus: Awek pasar Ramadan pakai short-pants

Pak Kordi: Line Digi ada problem ke kat Craven ni?

Zan: Craven ada jual rokok?

Jorji: Gua otw...

Fdaus ahmad (menerusi sms dari Tanjung Malim): Ada tetamu datang pulak nak beraya kat rumah, apa cerita?

Kita kembali ke separuh masa kedua,

Stay tune...

UPDATE:

Pipiyapong: Nasik sini sedap

Zan: Gol kedua man u memang tak patut

Pak Kordi: Apa-apa hal nanti u sms ye (borak on phone dengan client)

Lucius: Game-game malam ni art-art belaka

Nazri: MILF meja belakang hot gile

Jorji: Game menghiburkan, itulah bolasepak sebenar

Kita kembali ke studio...

52 Ulasan:

henrymevez berkata...

Mee kari aku makan rumah terbuka tadi sangat pedas...sakit perut aku

talkIZcheap! berkata...

yeargh!! Let us hear it, haters!! let chant it,

"You know your team is shit when Berbaflop score a hat trick (against your team...)"

blitz berkata...

talkizcheap! : haha.. terbaik!!

Obefiend Weiland berkata...

next time ada pejumpaan FUTBOL FOKUS di KL ajak gua bole

gua nak join korang sekali

muka pun tak kenal. apa kejadah aku ni?

Obefiend Weiland berkata...

btw DIMITOP BERBATOP his new name is

yang flop ialah JOHNNY EVANS!

blitz berkata...

owh.. dan macam biasa, Gerrard hanya mampu mencium camera.. keh keh keh..

Lann Shaukani berkata...

3-2 lol. ggmu!

talkIZcheap! berkata...

takpe , Jonny muda lagi [bak kata budak2 Arsenal...]

biz berkata...

the different is berbatop..
rooney and evans is flop
and vote nani for OSCARS...HAHAHAHAA

Jack Sparrow berkata...

Setan Merah dah terlepas.....itik gantung baka Anfield memang sedap diratah
:)
GGMU!

Diaz berkata...

Biasa jer game nih aku tgk. Loserpool dan fuckchester punya
defending mmg semua kelaut! yang belah sini camner ntah si berbaflop
siap boleh hatrik, yang belah situ pulak bersepah kaki masa nak takel orang.
Pastu ada hati nak marah kat referee...

On positive note, 3-2 boleh menghiburkan aku berbanding gol betis
'mr. glass' fabregas semalam. Ada la jugak hiburan aku malam nih...

Lastly, wak lu YNWA + GGMU!!! kakaka

y.a.n.a berkata...

sherbie ckp MU da xd aura....
uikkksssssss!

talkizcheap, gi cerita sket kt dia kitanya aura..

Nazri berkata...

OBE - Jannah ada kasi nombor telefon ko, aku lupa nak sms, sorry!!!

FdausAmad berkata...

Tahniah Nazri!, Tahniah Jorji!

dan tahniah pada semua yang mendoakan kejayaan biasa biasa Manchester United pada malam ini.

talkIZcheap! berkata...

takyah aura2 la, setakat main bola je pon, bukan nak lawan Pendekar Laut, heh heh :P

linda radzi berkata...

nampak je muka howard webb, huh, saya dah tau memang masak la liverpool malam ni.
semua orang tau yang dia ni memang pro manure.
tapi banyak keputusan2 yang dibuat oleh beliau tadi agak seimbang.
ah itu semua adalah untuk mengaburi mata pihak lawan je.
tak lebih kepada mahu membersihkan namanya daripada tohmahan yang dia ni selalu bias ke manure.
tapi masih jugak terlepas satu kad merah.

melihat lucas tiada di atas padang,
itu saja sudah cukup menggembirakan saya.

saya rasa kalau nani buat perangai camtu main kat stadium kota bharu,
sah2 la dia kena lastik dengan mat kelantan.
cari pasal lagi tu dengan agger.
tak tau ke agger tu dating dgn anak pusher heroin terbesar kat liverpool tu. nak mati?!

Obefiend Weiland berkata...

NANI macam kepundek

kalah didier....

Obefiend Weiland berkata...

@NAZRI

takpe.. aku pun cakap-cakap ayam jetu :)

henrymevez berkata...

Sedikit tidak setuju dgn linda pasal kualiti pengadilan hari ni. Aku rasa webb sedaya upaya mengekalkan pace game tadi, sbb aku tahu mmg sukar nak monitor game liverpool vs manscum. Pasal penalti mmg spot on, tp klu o'shea tu, aku rasa ada ref yang akan bagi red card dan ada yang kuning ajer. So, nasib la...
Faktor sejarah antara Liverpool dan Manchester gak harus diambil kira, sbb sehebat mana pun form kedua2 pasukan sebelum game nih, semuanya akan out of the window. Perlu diingat, this is Liverpool and Manchester, two of the biggest football club in england, so we expect that result. Kontroversi, bad tackle, heroes and villains, refereeing issues, semua ada. So, give a break to all the players, they all already gave their best...dan kepada yang menang, kita ucapkan tahniah ajer la...

henrymevez berkata...

Tapi apa yang Linda tulis pasal Lucas mmg aku setuju 200 peratus...hahaha

y.a.n.a berkata...

duk sebok ckp psl MU, chelsea sng hati menggoreng blackpool...

cmne la nk klhkn dorg ni..
xleh bg mng lg season ni..
no no no...

Diaz berkata...

Bapak ah chelsex! Baru first half dah 4-0...mmg aku rasa hanya team aku,
arsengal sajer yang boleh menyekat kemaraan mereka.

biz berkata...

dah 4-0 ni chelsea..pe cer??
NYUM3...i like it

blitz berkata...

henrymerez : gua respek lu punya komen.. linda ialah contoh penyokong liverpool yang tipikal.. salahkan ref bila kalah..

biz berkata...

.
@ Obefiend
btol tu obe..OSCARS tahun ni khas utk nani

jamsarisabian berkata...

HT 4-0 dengan penuh senyuman..abang drog please lah hat trick..hahahahaa..

y.a.n.a berkata...

dorg lwn blackpool je kot..
kalau arsengal bleh bg 6, ni kan plak chelshit yg mmg terkenal dgn kenduri gol..

small the pieces sgt la blackpool tu pd dorg..

meor-name-depan-ku berkata...

OoOoOoO.....

julu berkata...

keh2..
pape la fans liv oii...
mutu pengadilan lah.. acting la..
yg menang hanya tersenyum sambil menggeleng kepala tanda kasihan kepada berkenaan..

eik`S noName berkata...

knp pyah sgt lfc nak menang>?//

linda radzi berkata...

blitz -
hmmm ada ke antara statements saya di atas yang menyalahkan ref.
i'd gave him a credit afterall by saying that banyak keputusan yang dia buat agak seimbang.
jauh untuk saya mengata pasal mutu pengadilan.
kad merah utk o'shea?
henrymevez pun siap mentioned, untuk tackle seperti itu,
ada ref yang akan bagi kuning atau merah.
saya di pihak yang merah.
itu pendapat saya.
walaupun kalah, at least saya dapat peluang bersorak dua kali sambil menghantar sms berbau carutan terhadap manures.
tahniah untuk yg menang? boleh je ucap.
untuk manure? sila jangan harap.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

to linda radzi: boooo~~ terima je la dgn hati terbuka ye.

rumah dah siap,
pahat masih berbunyi,
liverpool dah tertiarap,
linda masih sentap gigi.

kah kah kah

respek henrymevez. great fans.

kalo dah berbatov hatrik lwn team tu bermakna ade sesuatu yg xkene la dgn team tu...

pakkordi berkata...

Fuii.. Linda radzi punya rebuttle memang mantap. Tali pinggang coklat ke dah hitam?

YNWA.

zan berkata...

pakkordi: i like! hahaha

erika_kartuna berkata...

to lindaradzi,it take times...sabo je la..haha..lgpun statement anda cukup menggambarkan emosi anda..hax!

Luca De Ketiak berkata...

linda,

lucas takde tapi abang luca ada..

aranhellstorm berkata...

fan mana tak emo bila team kalah ngan greatest rival. Sekarang aku memang emo...

Fuckchester Ahhh!

miro wonka berkata...

emo jgn kat sini abg aran..
hahaha..
ggmu..
berbatov vs gerard(cium kamera)

talkIZcheap! berkata...

Arsenal nak kalahkan Chelsea?

hahahahha!! memang terbaik untuk gelak pagi-pagi... :P

Jiraya berkata...

gol liverpool bukan gol jantan la

gua berkata...

looserfuckfool main defensif sgt.turunkan 4-5 orang player yg baru dibeli tapi haram sume tak jadi.serupa takyah beli je.menghabihkan boreh! tau nak cium kamera je.mentang2 kameraman tu lelaki, gay ke hapa..

blitz berkata...

linda : hahaha.. sentap betul kamu ni.. hahaha..

alan zed berkata...

milfhunter juger kamu nie, nazri...

cheers !

Iriseoir berkata...

Mmg true.. lawan dengan team nombor belasan pun penyokong Man Utd sangat teruja.

kareem berkata...

Ah...apa2 hal pun mana BAJU SOKERNET gua???

linda radzi berkata...

erika kartuna -
kamon..
kita semua adalah peminat bolasepak.
meski bagi saya, ada bezanya definisi antara peminat dan penyokong.
football is all about passion and emotion la kan..
but some say it is just a game. itu bukan saya.
takkan la kita masih mampu bergelak ketawa suka ria di kala team kita kena bubuh di samping melihat rival kita menang.

blitz -
ish maunya tak sentap.
team tengah kalah.
anda juga mengatakan saya menyalahkan ref,
walhal saya tak langsung sentuh pasal apa yg webb buat for that particular match.
saya hanya menyerang peribadi howard webb aje.
bukan mewakili match semalam..

dan sehingga saya menulis komen ini,
saya masih belum bisa menemukan sebarang komen drpd liverpudlians yang menyalahkan ref.

ijan berkata...

hahaha...
hidup linda..

Pet Shop Boys berkata...

Tahniah Man U...

mr dimaz berkata...

nk tnye bpe pool pnye shoot on target??
kalo howard webb nk tolong mu mmg x dpt la gerrard nk cium kamera..

talkIZcheap! berkata...

"Mmg true.. lawan dengan team nombor belasan pun penyokong Man Utd sangat teruja. "

hey, ini derby bhai... kalo berebut no. last pon kitorang teruja jugak!! :P

miro wonka berkata...

y.a.n.a

shebby kate kite hilang aura??

dye kan ade alzheimer..

klau xde aura..

liverpool mng dh smlm..

tp itu x berlaku kan!!

makne nye??

blitz berkata...

mr dimaz : memang howard webb nak tolong man utd wei.. tu sbb liverpool banyak gila shot on target semalam.. tk menang tangan jugak defend man utd nak jaga torres, gerard, maxi, mereiles semua tu.. gila babi diorang punya attack.. hahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...