ANDA SEDANG MEMBACA

14

MARI MENGENAL KELAB BOLA: NORTHAMPTON TOWN FC

Nazri Khamis, September 23, 2010

Bertemu lagi kita dalam ruangan "Mari Mengenal Kelab Bola".

Kali ini kita berkenalan dengan sebuah kelab KECIL bergelar:

NORTHAMPTON TOWN FC:


Ini logo depa;

Ini wallpaper team depa;

nickname deme: The Cobblers!

Ini laman web rasmi deme: http://www.ntfc.co.uk/page/Welcome

Sayugia dimaklumkan mereka berkedudukan nombor 17 dalam League Two sehingga tarikh hari ini.

Sekian Terima kasih

notakaki: siapa bangkitkan hal-hal last season memang sahih, mereka team "Sandarkan Pada Kenangan", la la la la la la

14 Ulasan:

abershavin berkata...

kah kah kah

Mr. Schomey™ berkata...

team cokiaaaa.haha!

Jarr berkata...

menyalak selagi boleh.....kang dah ditarik nikmat menganjing nanti kang dah tak best..haaa sambung.

Nazri, ayu kim slm....

Zinedine Zaiddin berkata...

Cantik gak baju diorang..aku rasa lagi best kalau ko tambah sket history kelab..ngeh3

Lann Shaukani berkata...

baju depa smart weh!

alan zed berkata...

aper hal weh? aper hal?

Obefiend Weiland berkata...

oh pedihnya
bagaikan tertusuk selumbar............

talkIZcheap! berkata...

la la la la la la~

ayobkelubi berkata...

aduss..kena lagi.

cam gampang betul!.

adussss!.

blitz berkata...

zinedin zaiddin : tak payah lah history kelab.. dh macam sandarkan pada kenangan je bunyi nya.. kita amik kira zaman sekarang la..

Pitto berkata...

sudah sudah laa,

sedih banget niehh,

northampton,review siap cakap patut xjadik masalah,

akhirnya masalah jua.

haih........

gelap terowong ini...

biz berkata...

KAHKAHKAHKAHAAHHHH
Gler babi r kne bahan liverpool fans..

ijan berkata...

puas ati ak dpt kutok kwn libepul ak..
ari 2 puas die bahan ak rosicky pp x skor..
mmg hine sungguh libepul ni

Saiful Nizam berkata...

kah kah kah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...