ANDA SEDANG MEMBACA

19

Minggu Anatarabangsa Bermula Lagi

Obefiend Weiland Jumaat, September 03, 2010 ,
International week datang lagi. Sebagai penyokong Engerland 2 minggu yang akan datang pasti menyangapkan. Kepada pasukan-pasukan yang bakal menentang England, ini tip dari aku on how to stop Wayne "Goal Drought" Rooney. Sila praktikkan teknik menyeluk telur emas ini sebaik mungkin.


19 Ulasan:

adijaya berkata...

1st

meor-name-depan-ku berkata...

kame hame hahahaha....

donabel berkata...

tak senak ker kena stop cmtuh

henrymevez berkata...

Eleh, bukan hebat mana pun rooney sampai nak kena buat macam tu sekali...jentik sikit jatuh la dia...

kitt berkata...

4th!..as per number si penyeluak telur emas itew..

(ejaan harus hip n kewl supaya xde pertanyaan adeq2..)

LoStGuErReRos... berkata...

patut sampai skang rooney takleh nak perform... masih senak...

ayob berkata...

satu benda yang aku admire kat obe ialah typo. keep up!

Obefiend Weiland berkata...

FACT = obefiend dyslexic

ayob berkata...

raya balik johor tak obe?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha... obe... mane kau hilang daa...

encik azuwan berkata...

benayoun hatrik tu lawan malta.

alan zed berkata...

haduken?

Pet Shop Boys berkata...

Love England...beat the Bulgaria scouse!

linda radzi berkata...

'Wayne "Goal Drought" Rooney'
hahahahahaha
kawen pun sebab kena paksa, ada hati nak jadik hero konon!
ptuih!

farizizwan berkata...

Gua rasa walcott yang jadik hero.

keli berkata...

Siap pasang kuda2 tu...Hikmat cakar shaolin jurus ke 4

erika_kartuna berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
erika_kartuna berkata...

serius gua bet..
rooney bg 2 bijik..

c'mon u shrek!!!

Obefiend Weiland berkata...

erika lu kalah bapa banyak semalam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...