ANDA SEDANG MEMBACA

28

NEGERI DI BAWAH BAYU


Hari ini Lucius Maximus terbang meninggalkan tanah semenanjung menuju ke Sabah, negeri tercinta beliau.

Pemergian beliau mendapat perhatian seseorang yang mengirimkan sms ke handphone rasmi pejabat Sokernet sebentar tadi.


"Yo, u kim salam kt brder Lucius. Ckp kt dierrr - Ya A Awww"

Semoga Lucius tenang hendaknya di sana menjalankan amanah negara.

Sekian saya melaporkan dari Alima Ukay Perdana.

Back to you Shaukei Kahar

28 Ulasan:

adijaya berkata...

Firts!!!

Jiraya berkata...

suwey betul kalau jmpa city

fahim berkata...

ahahaha terkena kau!

Diaz berkata...

Takde maknanyer suwey, dah mmg tak kuat, lagi nak salahkan nasib....

Ada seorang pak lawak dlm team chelsea tadi...Ramires The Joker!
Kakakaka, gelak besar aku tgk dia main malam tadi...kakakaka

Jiraya berkata...

nampak sangat mancini dah boleh baca tactical pak carlo.pak carlo jgn la guna tactical kat Italy,dah konpom mancini boleh baca.aduhai.sighhhhhh.

jamsarisabian berkata...

Hero biasa lah ade bangun jatuh nye..Hahaha..

Sarah berkata...

pulau pandan jauh ke tengah,
gunung daik bercabang tiga,
kalau chelsea sudah kalah,
lucius senyap tidak terhingga.

kalau ada sumur di ladang,
izinkan tevez menumpang mandi,
5 game diorang selalu menang,
kenapa kalah dengan man city?

kalau ada jarum yg patah,
jangan disimpan di dalam peti,
team yg kuat dianggap sampah,
jikalau kalah dgn man city.

sorong papan tarik papan,
buah keranji dalam perahu,
kem chelsea confirm kena bahan,
lebih-lebih lagi dari kem man u.

Jiraya berkata...

panas mata, panas hati, panas telinga. tahan jealah tuk 2 minggu.

Wahida Jumaat berkata...

ok fine...
jgn cdey2 chelsea sume...:)

p/s:tevez handsome kn ri ni

Jiraya berkata...

sejuk hati bila wahida ckp mcm tu.aaaaa.nyaman.

talkIZcheap! berkata...

MCFC= Man City Fuck Chelsea

"Te~Vez... Red Devils in disguise!" - sila nyanyi dengan nada lagu tema Transformers! :P

Bert berkata...

sungguh merdu pantun cik sarah

delarocha berkata...

good game

@sarah : best pantun tu... minggu depan buat untuk arsenal bleh? :-)

Wahida Jumaat berkata...

tak pe..kalah skarang bagus..baru game ke 6...
da byk lagi..
bila lagi kite nak jatuh...hehehe

p/s:tak ada laa panas aty kalau2 MU fans nak bahan...1-0 jerr

abeih berkata...

jarang2...mesti akan disebut2..huhu

Jiraya berkata...

sejuk hati ku lagi.terima kasih cik wahida.kata2 hikmat mu akan terpahat didlm hati ku.

jamsarisabian berkata...

kalah dengan pasukan big 5..takpe2 aku terime..haha..

Holden Caulfield berkata...

Mana bung Pipi..
kah kah kah!

Arsenal de Sarandi kat Argentina lagi menarik dari Arsenal kat Engleng..kah kah kah!

jamsarisabian berkata...

ada orang cakap, alah chelsea menang 5 game berturut lawan team ayam bole laaa..kalo west brom team ayam, agak-agak arsenal tu team ape haaa..*hint arsenal 2-3 west brom..huaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahhahahahahahhahahaha..

kuzer berkata...

tersentap di game yg ke6.....aduhh syahduuu betol la...kahkahkah

shay berkata...

Formula matematik terkini : Chelsea kalah ngan Man City (1:0), Man City kalah ngan Liverpool (3:0), Liverpool kalah penalti ngan Northampton (2:2), Man Utd menang ngan Liverpool (3:2)... Thats mean yang Northampton lebih hebat dari Liverpool, Man City dan Chelsea tapi bawah Man Utd sebab hanya menang penalti dgn Liverpool... hihihihihi

LoStGuErReRos... berkata...

Yeay... Chelsick... Yeay...

keli berkata...

lalalala......Chelsea kalah ke.....lalalalala.....suke sgt.....lalalala.......Cam x caye, tp suke sgt lalalala......wahahahehekaka......lalala.

Adli berkata...

@shay formula matematik pe ko pkai ni? ralat tol...man u mng 3-2 je ngn liver..man city mng 3-0 ngn liver, northampton mng penalti je ngn liver..mn city mng lg ngn chelsea 1-0..sunderland mng 1-0 ngn man city
so sng citer selangor juara liga super yeahhh

kareem berkata...

bengap betol shay ni..bile pulak man city kalah ngan loserpool...

shay berkata...

Aku tersilap tulis daaaaaaa..... dah tersend takleh wat pe... tapi perkiraannya tetap same... Man city menang 3-0 ngan liverpool tapi kalah plak ngan Sunderland.... Maknanya Sunderland lebih hebat dari city ngan liverpool....

biz berkata...

@jamsarisabian
mantap ayat ko..

alan zed berkata...

ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...