ANDA SEDANG MEMBACA

15

Apa Ada Hal?

Lucius Maximus Sabtu, September 25, 2010

Musim lepas pun kalah 2 kali dengan Manchester City, tapi akhirnya klasemen juga.

Musim ni baru kalah sekali, masih klasemen.

Sekali-sekala tolong Tevez & Co. dapat posisi atas Manchester United, best juga.

Apa ada hal?

15 Ulasan:

Ahmad Hamidi berkata...

arsena kalah! please update!

abeih berkata...

betul3..takde hal..jarang2..huhu

Emmet Muhamad berkata...

terbaekkkkkkkkkkkk

jamsarisabian berkata...

hahaha..chelsea kalah dengan man city ok lagi..yang kelab dak2 emo g kalah kat home ngan west brom yang tu aku x bole tahan tu..haaaaaahahahhahahaha..

biz berkata...

West Brom team ayam??
Cmne Arsengal leh kalah tu???
HINA siotttttttt

rozaimi berkata...

gamba serupa lahanat... keh keh...

Jiraya berkata...

yg penting masih lagi diatas, kalah sekali bukan kalah untuk bnyk kali.

orang_es berkata...

kahkahkahkahkah.... chelsea kalah, mmg chelsea sengaja kalah, masih diatas, masih klasemen warghkahkahkah....

jamsarisabian berkata...

sedangkan hero sivaji da boss pun kadang-kadang kalah, ni kan pulak abang drog kite..hahahaa..

Alie berkata...

in your face chelshit......hahahaha

biz berkata...

@ jamsarisabian
i like..

pakkordi berkata...

Come here chelshite, eat your biscuit. Good dog. Now sit. Heh heh.

pakkordi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
biz berkata...

Fuckester United SERI jer..
BWAHAHAHAHAHA

alan zed berkata...

dubai city 1 singa biru 0

ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...