ANDA SEDANG MEMBACA

16

Kalau Mahu Memburu Burung - Jangan Pakai Meriam

Obefiend Weiland Ahad, September 26, 2010 ,
Ini burung Throstle.. ianya lincah.. ianya laju. Ianya burung yang kecil dan selalu dipandang rendah oleh binatang-binatang lain




Ini pula meriam gangsa . Meriam gangsa selalunya digunakan sebagai artileri menembak barisan askar suatu ketika dulu.



Dari perlawanan hari ini. Kita belajar 3 important lessons:


1. Meriam gangsa slow.. lambang loading dan mahal.Tak sesuai untuk menburu burung Throstle yang kecil.
2. Burung Throstle walaupun kecik tapi patukan dia annoying. Kalau patuk banyak kali tukang loading meriam pun givap. Pasal tulah meriam gagal melawan
3. Meriam gangsa ialah senjata zaman silam. Kali terakhir meriam gangsa digunakan dengan baiknya ialah ketika perang dunia pertama. Dah tak boleh pakai lagi dalam zaman bom pintar dan nuklear.

Final Score

Meriam Gangsa 2 - 3 Burung Throstle



16 Ulasan:

blitz berkata...

hahaha..

biz berkata...

TERBAIKKKK!!!!!!!!

anak abdullah berkata...

gua saket bontot

kuzer berkata...

kahkah,,,,memang sengal la geng meriam...tukar la pakai meriam buluh plak...woofffff

Zinedine Zaiddin berkata...

stail giler gamba.

speedrider berkata...

label takbley blah. keh keh keh...

jalanjatuh berkata...

kan bulan raye lagi neh..
nak letupkan meriam pon segan2..
nnt polis mari..
hahahha

adijaya berkata...

bastard punya almunia. kalau mamat tu duk malaysia, memang dah kena bunuh ngan geng india kat ladang sawit.

seiichirosano berkata...

mengapa arsengal boleh kalah dengan west brom?

A. wenger duduk waktu game sedang rancaknya bergelora, sedangkan di matteo berdiri di tepi padan menyemarakkan api cinta kita

B. wenger takut dengan di matteo sebab muka di matteo ada iras-iras pembunuh upahan China

soalan adik aku semalam

kareem berkata...

arsenal kalah kerana nak bagi can kat chelsex bergembira jap...

Lann Shaukani berkata...

kahkahkah.

MU jgn mcm2 ni malam.

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

sumbu basah tak sempat nak meletup..


sumbu tu kite bagi kat almunia

biz berkata...

Ape khabar Fuckester United fans...
SERi je bang..
HAHAHHHAAAA

eskaypiboys berkata...

hahaha.. kasi masuk itu almunia dlam itu meriam..
pastu tembak hantar balik ke sepanyol.. ada hati nak jadi goalkeeper england..

alan zed berkata...

ah sengal !

ha ha ha

sekai berkata...

penyokong ARSEnal sila dapatkan krim jenama SAIF00L di toko2 jamu berdekatan dengan anda.HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...