ANDA SEDANG MEMBACA

21

Ambik Ubat!

Sarang tebuan jangan dijolok...

21 Ulasan:

abeih berkata...

hahahaha..kan dah kena..hahahaha

P.O.N.G berkata...

kah..kah..kah..

rozaimi berkata...

keh...keh...keh...

blitz berkata...

hahahahaha

Diaz berkata...

bangsat betul la kalah!! Sack Wenger! Pergi kamu duduk rumah minum susu!!!

Hahahaha....(nak ketawa jugak)

theyohan1234 berkata...

fan arsenal (termasuk aku) trima ja la team kita mmg sengal..

game pnting slalu wat sengal..
ade pluang nk rapat mta tp sengal

anak abdullah berkata...

kah kah kah!

kuzer berkata...

dtg nak gelak je...sian budak mr.bean da nak mula lemau la tu gamaknyer...kahkahkah

ijan berkata...

i love almunia.....

henrymevez berkata...

Imran Ahmad Fauzay tu sungguh kacak!

keli berkata...

aku suke tgk chelsea klh akhirnye.....lalala....suke giler.......lalala....hahahihihuhu...best tul larr...nk g berak jap psl gelak byk sgt...best berak....

Pipiyapong berkata...

Cilake...kita jumpa minggu depan!

adijaya berkata...

apa yg kita rumuskan dari game malam tadi:

arsenal kalah ngan west brom - sengal
sebelum tu, man city pun kalah ngan west brom - sengal juga
tapi, chelsea kalah ngan man city - tak tahu nak kata apa, chelsea memang sampah

next week - chelsea kalah ngan arsenal - muktamad

seiichirosano berkata...

korang ni, tak baik tau nak gelakkan arsengal lebih2, team dorg ramai yang injured, vermaelen, fabregas, walcott, rosicky dengan abou diaby (abu dhabi) pun injured tapi dipaksa wenger main untuk menang, nasri pun terpaksa hidupkan midfielder dengan arshavin. so, memang kesian la arsengal ni, hahaha

p/s: harap2 manchesterku dapat rapatkan mata dengan chelsex malam ni

GGMU!!!

jamsarisabian berkata...

kesimpulan dua: west brom kene titik dengan chelsea 6-0, hanjeng..arsenal kene titik dekat home dengan west brom, lagi hine dari hanjeng..minggu depan arsenal jumpe chelsea, tak tau nak kate hape da..sendiri paham la kan..woof woof woof..grrrrrr..wooff..

kareem berkata...

ape ade hal...minggu ni minggu malang team london..

Lann Shaukani berkata...

Pegh!! Ini bakar habis2an. Kehkehkeh.

mohd berkata...

1. adijaya berkata...
apa yg kita rumuskan dari game malam tadi:

arsenal kalah ngan west brom - sengal
sebelum tu, man city pun kalah ngan west brom - sengal juga
tapi, chelsea kalah ngan man city - tak tahu nak kata apa, chelsea memang sampah

next week - chelsea kalah ngan arsenal - muktamad

2. kesimpulan dua: west brom kene titik dengan chelsea 6-0, hanjeng..arsenal kene titik dekat home dengan west brom, lagi hine dari hanjeng..minggu depan arsenal jumpe chelsea, tak tau nak kate hape da..sendiri paham la kan..woof woof woof..grrrrrr..wooff..

p/s: kahkahkah...adijaya memang sengal..kahkahkah

alan zed berkata...

singa biru = meriam sengal = lemah

ha ha ha

Kamen Rider berkata...

oh~~ aku dah dpt bau kemenangan ke atas arsengal mggu dpn... ohhh ~~ ohh~~~ sedap bau nya.

r.k berkata...

apsal cepat sangat lemaunye arsenal season ni ? selalunya lemau lepas krismas .. keh keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...