ANDA SEDANG MEMBACA

30

Liverpool berseri-seri

dingin Ahad, September 26, 2010 , ,
Liverpool seri. Memang jahanam! Seri memang tidak patut untuk kelab yang digembar-gemburkan bakal memenangi BPL pada musim ini.

Tidak mengapa. Kita kembali ke Padang MPK.











Maaf, maksud saya, kita kembali ke Padang Kota Raja.





30 Ulasan:

kuzer berkata...

yeah...first...fan pool nye mane...6 game 6 poit..huahuahua

nasz playersz berkata...

mmg result yang ditunggu2 season neh.

jalanjatuh berkata...

hahahha,,
tp awat gambar yg last tuh ade skaf barcelona??
kite tunggu jep gam Man Utd nnt..

Diaz berkata...

Loserpool mmg team kedua aku selepas Arsengal, or sort to speak. Sbb bro dingin
adalah pengulas favorite aku (aku suka baca cerpen2 pendek dia)...

Tapi bab Loserpool mmg tak boleh dinafikan, I mean, come on, are
guys battling for relegation? Sundalan really thought a lesson in
football for Gerard and Co...terima ajer la.

As for Arsengal, kira okay la kalah tuh. Dengan team terhebat season
nih saper2 pun boleh terkena...Go West Bronkiul!

nasz playersz berkata...

roy cokelat hudson sungguh!!!

thenocturnalzulkhairi berkata...

camne boleh kene dengan west bromwich alBIOL!!!!! sumpah malam ni tak ART!!!!

henrymevez berkata...

Liverpool draw. Torres mmg best. Hodgson pun best. Semua pun best. Buat lagi ye Liverpool?

Bent lagi la best.

theyohan1234 berkata...

respek kt gerad..wlaupn mng/kalah/seri beliau ttap score.

wenger ptut bli gerad

gerad jom msuk arsnel

Adli berkata...

6 points out of 6 match...ok la 2..
ade 32 match lg.....
32 x 3 = 96
96 + 6 = 102 point..
konpem juara lah klu dpt point byk ni haha
YNWA!!!

keli berkata...

Chelsea klah akhinye hahahahohoho...... Aku smbut keklahan chelsea dgn mkn kurma Yusuf Taiyoob lg sbb Citeh mng same pak arab....mancini manciti....lalala....nk g berak da byk gelak....kakaka...bau kurma siyoot

Fujiwara berkata...

YNWA., da ley jaDi You will Never Win AnythinGs.,

Bert berkata...

minggu ni minggu suwey club2 london la..
spurs,chelsea,arsenal..fulham seri
west ham jer la yg berbahgia..

orang_es berkata...

okla tu seri, mggu lepas dah kalah dgn berbatop. ada peningkatan la hahahaha....

Apit berkata...

ishq....asyik2 kalah ja..bila la nk menang berturut2 ni...bosan gila liverpool cmni..nk beli jersi kt padang besaq pun malu..heh

kareem berkata...

apahal labels camtu? meroyan ke....

Zinedine Zaiddin berkata...

gamba last mcm gampang. Dah la pakai baju arsenal, ada skarf barca lak. dajal sungguh.

label memang x leh blah..ape kes?

pembaris berkata...

lawan dengan sunderland..leboh baik daripada season lepas kan...

Mukmin Selamat berkata...

season lepas menang dengan sunderland dekat home.
apekene dengan Liverpool, main bola power 10 menet pertama dengan terakhir. lagi 70menet main kejar-kejar agaknye.

Lann Shaukani berkata...

YNWA = You Never Win Any

Kahkahkah. Darren Bent mmg mantap.

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

woof woof hahaha

Kay berkata...

http://www.premierleague.com/javaImages/b0/6e/0,,12306~9072304,00.jpg

muka stim.

adibeshak berkata...

gua hairan nape orang sibuk-sibuk bila liverpool kalah memanjang. kenapa orang tak rileks-rileks2? kenapa orang malaysia cikai sangat samapi sokong team luar negara? lebih-lebih lagi budak sokernet. entah reti main bola ke tidak budak-budak tu.

-www.ammosham.com-

gua like betul entry dia yang ini.

Diaz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Diaz berkata...

oh sorry silap, bukan bro adibeshak yang tulis...(tu la, lain kali quote dulu...huhu)


Mmg gelabah la mamat tu, rileks sudah...

aranhellstorm berkata...

diorang pakai jersi arsenal tu memang la fan arsenal, tapi skaf tu ada dua commemorating final arsenal vs barca...tak biasa tengok ke?

tapi liverpool memang main macam jahanam malam tadi.

pakkordi berkata...

Liverpool main teruk. Jgn nak berdalih. At least kita terima kekalahan atau keserian. Kita jgn jadi sore loser ok? Chakk!!

biz berkata...

Fuckester United SERI..
BWAHAHAHAHAHA

ayobkelubi berkata...

mmg stress tgk game liverpool.adakah masih tidak ada keserasian ataupun ini adalah satu lagi ujikaji oleh uncle WOY?.

aduhhh..

nasib seri, kalau tak..teruk kena woof woof lagik.

eskaypiboys berkata...

kasi buang uncle roy... arghhh marah3x

alan zed berkata...

bookie pow minggu nie.

sorry.

ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...