ANDA SEDANG MEMBACA

16

Mencari Pipistuta

Lucius Maximus Ahad, September 26, 2010 ,

Roberto Di Matteo, menghantui Arsenal sebagai pemain dan pengurus.

Apa Pipis? Apa Tuta?

16 Ulasan:

fikiranlicin berkata...

1st ke? Pipi dah register jadi saksi kes...

Mohd Jalizan Ibrahim berkata...

hehhe..menarik...

keli berkata...

Pasni bley bt filem the chronicles of finding pipistuta.Lbh baek lg dri filem anak mami. X sgke plak die ni ex chelsea player.

Lann Shaukani berkata...

arsenal kena titik!

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

yang gua hangin kat mamat ni adalah leh jer cool sambil tersenyum sinis kat kusi recaro tuh wallaweh

tp memang semalam gua tau arsenal patut menang sebab mereka bermain HOKI

possesion byk..shot on goal sikit..mungkin main congkak kot

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

oke typo...bukan patut menang..patut kalah haha

The Charlatans KL berkata...

muka dia agak lain dari tipikal italian. orang gipsi kot dia ni.

Diaz berkata...

ek'eleh, nak jugak sandarkan kepada kenangan....

Tp mmg respek kat manager West Brom nih, cool jer dia. Mamat Brunt tu aku
rasa dah boleh main kat kelab2 top tuh...

keli berkata...

Skali kepale sme dgn kepale henry kt gamba sblh da....muke da mcm bini popeye jer aku nengok..waaahakaka...

biz berkata...

Fuckester United seri..
BWAHAHAHAHAHA

abeih berkata...

hahahahaha..padan muka Fuckester United!!

Pipiyapong berkata...

Kah kah kah! Tunggu, tunggu!

Diaz berkata...

Kah kah kah kah kah kah kak kiah!

Fuckhester draw ajer...siap nak kalah pulak tuh...
Kakakakakakakak!

kareem berkata...

KID LEARNS TO FLY™,

Tu bukan seat recaro...tu seat citroen..Memang citroen buat...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Di sebalik kutukan dan hentaman dari orang lain, Pipi hanya mampu 'Kah Kah Kah' sahaja?

Rajin sikit Pipi oi!

Arsenal needs you in Sokernet!

alan zed berkata...

nightmare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...