ANDA SEDANG MEMBACA

24

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Lucius Maximus Jumaat, September 10, 2010
Siapa yang buka Sokernet pagi-pagi raya ini dan siap komen lagi, lu memang true bola!

24 Ulasan:

eyemeroll berkata...

Ah. Tak tersangka aku first komen!

odd soldier berkata...

yeah!

zul efron berkata...

gua online dr masjid.
3rd row blakang imam.
Yeah!

chegu izwan berkata...

aku truuueee!!!

areleaf berkata...

gua true ke sunyi ni???

sastraboy berkata...

gua true ke ni? haha!

amirul berkata...

wow! sokernet ble nak wat umah t'buka?hahahahaa

keriangandunia berkata...

aku nak mengaku true jugak ah. GUA TRUE BOLA YOOO!!!!











*sial sepi* D;

al-rashid berkata...

ha3,nasib baek umah yg ak snggah ad wireless..

thenocturnalzulkhairi berkata...

biaselah,raye di perantauan.
-kg newzealand-

Bert berkata...

selamat hari raya kps semua pengulas,pembaca dan pengomen Sokernet..

zamdee berkata...

* Sad But True *

BanDeLa berkata...

true gila....kehkehkehkeh

BOURNE berkata...

bile nk sokernet nk wat umah terbuka??

Lucius Maximus berkata...

Lu semua memang true bola. Tapi belum cukup true lagi sebenarnya

Holden Caulfield berkata...

gua kerja raya.

mizu_sama berkata...

luci,lu upload la gamba lu ngan unsur bola.baru true.haha

linda radzi berkata...

laa lu ni apahal plak lucius?
mula2 lu tulis sapa yg bukak sokernet pagi2 raya ni true.
pastu saper siap komen tu true bertambah.
tapi, bila mereka2 semua yang di atas melengkapi syarat2 tersebut,
tiba2 lu kata tak cukup true plak..
apakehal?
ke atau kena masuk, komen, pastu puji2 team chelsea atau manu baru boleh dikira true?

ijan berkata...

linda da mrh luci...
Ak suke..haha

shahrul berkata...

uuuuu.....hahaha kena marah baru true....haha

Kap berkata...

true or false.

DIYSAR berkata...

false or true hahahaha

Azizan berkata...

pathetic sial kita ni raya2 pun sangap bola...

kulu izwan berkata...

raya tetap raya.. bola tetap bola....
dari chelsea headhunters!!!!! salam lebaran kepada hooligans2 lain... tidak lupa juga fan2 chelsea yg baru menyokong chelsea lepas menang league... anda lalang.. itu diri anda... cheers!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...