ANDA SEDANG MEMBACA

14

Selamat Hari Raya Aidilfitri Pusingan 2

Lucius Maximus Jumaat, September 10, 2010 , ,
Aku dah agak, mesti ada kutu bola yang tak reti nak raya buka Sokernet pagi-pagi raya ni siap komen lagi.

Next, sila emel gambar anda berbaju Melayu dengan but bola di kaki sambil buat posa raya di perantauan di tengah padang. Kalau awek, emel gambar baju kurung atau kebaya. Takde but bola takde hal, cukup kalau kat tengah padang bola, kalau dapat pegang bola atau jersi pun dah okay. Sila emel ke sokernetmail@gmail.com sebelum 12 tengah malam ini.

Gambar yang terbaik akan memenangi hadiah misteri dari pihak Sokernet dan "Anugerah Kutu Bola Paling True".

Ini betul-betul punya, bukan main-main. Hari Raya mana ada April Fool kan?

(Okaylah takde but bola boleh ganti dengan jersi, bola biji, sarung tangan kiper ke apa ke, asalkan ada unsur bola. Yang penting mesti baju raya dan di tengah padang)

14 Ulasan:

BanDeLa berkata...

yg nie x true...kehkehkeh

iftitah berkata...

seken. gi raya la wei.

mizu_sama berkata...

hahaha,raya pun bukak chanel bola,nak buat macam mana..hahahaha

Zinedine Zaiddin berkata...

Hamek ko...! Baru tau sape tru x true..HAHAHA

talkIZcheap! berkata...

ah... malas gua nak layan Luci... nak gi raya rumah awek2 plak...

eyemeroll berkata...

Tu bukan true bola, tu takde life namanya. Kah3x.

Wan Perlis berkata...

aku nak menang

julu berkata...

haha.. cilakak.. aku bru balik beraya.. x sempat nk amek gambar atas padang..

bungwahab berkata...

ko cuba buat lawak ke lucius.bodoh punya entry.ingat org perangai bebudak baru nak up macam ko ke nak tunjuk-tunjuk siapa paling true.
ko ni lucius mcm ada simpton2 org mati pucuk jer.

abeih berkata...

bungwahab, hari ni pun ko panas line...adoiii la...rileks sudah..

Azizan berkata...

aduh hari raya pun nak bakar line ke rilek2 sudah... ke kau memang suke kena bahan.... kardio tak datangke hari ni???

ijan berkata...

dem...
bungwahab kembali..
Haha

R.K berkata...

BUNGWAHAB ! rindu ! aw aw aw !

ghua nak menang , ada can tak ?

afterc berkata...

bungwahab baru keluar dr hutan ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...