ANDA SEDANG MEMBACA

9

Asamoah Gyan a.k.a Baby Jet

Obefiend Weiland Sabtu, September 11, 2010 ,
yo yo watsup watsup

Asamoah Gyan ialah antara player yang aku rasa agak outstanding dalam Piala Dunia baru-baru ini. Tapi tahukah anda pemain Sunderland ini juga seorang rap superstar di Ghana? For shizzle my nizzles. Now this would explain kenapa bila dia skor gol dia menari macam Fiddy Cent! You best b reprezent bitchaz!


9 Ulasan:

Zinedine Zaiddin berkata...

Pagi-pagi dah ada berita pelik2..hahaha

PERTAMAXXXXX

chegu izwan berkata...

haram jadah!muka crook gler,tapi panggil baby jet!panggillah doggy jet ke,masta jet ket,crookoo jet ke,gyan jet ke,barulah mari.tapi stail jugak brader ni main benda2 rap ni.hahaha!

Obefiend Weiland berkata...

aku ras pakai nama Master G lagi cool sempena nama GYAN. Baby Jet nama macam GAY!

julu berkata...

haha.. geli siot baby jet..

mr.donut berkata...

Ha Way The Lads!

lolastitch berkata...

beridolakan si babel tu lah ni.

Holden Caulfield berkata...

siap ada nombor telefon ghana lagi..kah kah kah!
baby jet - muka paragas macam ni ke panggil baby?
gua rasa asamoah gyan ni mungkin muka "paling justin bieber" dalam ghana kot.
sebab tu baby jet..kah kah kah!

p/s:lu dah jadi fan sunderland ke obe sejak menang lawan kelab al-city wal yusup taiyoob?

top_ace7 berkata...

LOL @ 1:28. neat shirt nigga.

Obefiend Weiland berkata...

baby jet score semalam dow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...