ANDA SEDANG MEMBACA

21

Skandal Seks Pemain bola - Satu Retrospektif

Obefiend Weiland Sabtu, September 11, 2010 ,


Chelsex? How about Fuckchester United? LOL


Adoyai pemain England apa kejadah kamu ni semua. Masa kahwin gila babi punya loving. Lepas tu gambar ekslusif perkahwinan multi jutaan kamu dilelong ke tabloid dengan hara berbillion-billion rupiah. Jadi agak kelakar bila pemain bola seperti Wayne Mark Rooney kantol berdwitubuh (bukan SEtubuh kalau seks 3some ok!) dengan 2 orang pelacur kelas atasan. Wayne dilaporkan membayar sebanyak GBP 1 200 kepada Jennifer Thompson dan Helen Wood untuk orgi seks kinky ketika isteri beliau Coleen sedang mengandung. Nampaknya sejak Wayne jadi superstar dia sudah upgrade taste pelacur dia. Sebelum ini semasa di Everton, Wayne pernah melanggan pelacur berpangkat nenek GBP 50 semalam! Well done lad! Well done!

A note from abang Obie kepada Wayne. If you want a threesome you don't need to shag 2 prozzies mate.Technically speaking if you fucked Coleen while she was pregnant, that still counts as a threesome! HA HA AHA HA!

Skandal yang melibatkan Ronney ini bukanlah perkara baru bagi pemain kem England. Seperti yang kita sedia maklum tahun lepas Ashley Cole dan John Tiger Terry juga terlibat dengan skandal seks. Habis kelab Chelsea diberikana nama jolokan baru Chelsex oleh pengulas dan pembaca Sokernet. Takpe takpe. Aku ngan Luci terima nama JOLOKAN baru korang tahun lepas dengan kangkang yang terbuka. Sememangnya nama jolokan itu sesuai sangat dengan kelab Chelsea yang banyak kaki jolok kemaluan wanita. Maka hari ini izinkan aku memberi nama jolokanbaru Man United iaitu Fuckchester United. Not really an original one but who bloody cares!

Setakat ini tiga pemain bola England sudah kantol suka berzina walaupun dah ada bini. Tapi tahukan korang in the last two weeks, 3 lagi orang pemain bola England berjaya mendapatkan super injunction bagi menghalang cerita skandal seks mereka dari dicetak di dada akhbar England. Siapakah mereka? Entah aku pun tak tahu tapi super injuction mereka sedang cuba dibatalkan oleh pihak media yang ingin mendedahkan salah laku seks diorang.

Tahun lalu Avram Grant berjaya mendapatkan super injuction sebelum cerita beliau menggunakan khidmat pelacur Thailand di Portsmouth dibongkar. Super injunction Avram akhirnya dibatalkan ketika appeal oleh pihak media yang menggunakan alasan "freedom of the press" sebagai alasan membatalkannya.



Injunksi kita dibatalkan kerana kita banyak ejakulasi John!

Aku dengar cerita John Terry juga cuba menutup mulut Vanessa Peroncel dengan kemaluan beliau super injuction tapi permohonan beliau ditolak oleh mahkamah. Anyone taking bets on who these three sex fiends are?

Sempena Hari Raya kedua ini ada baiknya kita tengok gadis-gadis yang pernha berskandal dengan John. Ashley dan Wayne. Lepas tu kita tengok samaada keputusan untuk curang oleh tiga pemain ini boleh dimaafkan atau tidak.








Sumber Kardio

21 Ulasan:

Holden Caulfield berkata...

kah kah kah!
taste ashley cole memang fail!
kah kah kah!

Fuckester United..even player skuad simpanan pun sama - remember Jonny Evans?

OK,orang lagi ingat Juliana Evans.

Sedangkan kelab muda remaja belum mumaiyiz macam Arsenal pun dulu ada skandal - Robie van Persie dulu,apatah lagi kelab yang multi millionaire macam Fuckester United and Chelsex?

Money,sex dan drugs - it's part of the world la bro.

kah kah kah!Tak payah la ada polis moral - semua team pun mesti ada punya sex scandal.Pandai tak pandai cover je.kah kah kah!

Obefiend Weiland berkata...

RVP was cleared though. bukan rape

tapi skandal seks Ayia Napa Rio, Frank Lampard dan Kieron Dyer lagi best. 3 orang bantai satu pelacur pastu ambik video. aku ada tengok dulu back in the late 90's. zaman takde interweb. Fat Frank Lampard yang sekarang nampak macam baik pun dulu kaki jolok!

hahahaha

kulu izwan berkata...

hahaha,, itu bwu kemegahan.. ada duit... tutup smua kes...

Naqib Mohamad berkata...

ni yang syok baca bila abg obe tulis,
ada unsur2 lucah-lawak yang mantop! hahaha

-zAp- berkata...

sumber kardio..wahaha..

zakiran berkata...

bodoh betul sapa yang tulis ni...
ko kayu sape suruh..
suka ati diorang la nak buat apa..
janji main perform...
bongok..

keli berkata...

gamba2 hot Vanessa ade lg ke? Giler hot sial...terangkaaat beb. Gua suke entri ni. Fuckchester United.

GGFU. Huahuahuahaha....

biz berkata...

@ zakiran

Fuckester United fans ke ni?
Bwahahaaha

Rooney jolok nenek sial..geli aku..
umo baru 16taun..kote pn besar lidi lg mase tu

Lann Shaukani berkata...

action cannot control la bro. mcm kata brader holden, cover tak cover jer.

ala zakiran, x boleh lah man utd kena sikit. nak melenting. bongok punya org.

Zinedine Zaiddin berkata...

Tak boleh blah..teman romen first Rooney sorang nenek rupanya! Mak aii...memang sewajarnya nama Man Yuu ditukar kepada Fuckchester Yunaited. And please, mana2 pengulas Sokernet tolong tukar nama Manchester United yg berderet2 kat sebelah tu kpd Fuckchester United. Lagi best kalau pengulas Chelsex yang tukarkan..baru la adil!

HAHAHAHAHAHA..it's trolling time!!

Obefiend Weiland berkata...

@ZAKIRAN

thanks for the feedback dan ikhlas. By the way kalau kamu ada artikel yang lebih PHD dan DR DRE dari artikel, ini sila hantarkan emel kepada ABDUL SOKERNET. Kami sedia menerima nukilan cerebral anda untuk dipaparkan di website bodoh bingai nala kami.

chesterchaz berkata...

fuckchester united yerr.. menarik gk bunyiknye.. leh teman chelsex.. haha.. adehh laa..

ko ni wt malu la shrekarooney.. ta pasal2 man u da kene bahan kt sokernet nih. tape2 baru la meriah sokernet kn.. x gitu encik2 sume? haha

Jiraya berkata...

Fuckchester United....terbaik la

R.K berkata...

grandmotherfucker !

kah kah kah .

mizu_sama berkata...

mencipap united...

ada org bg idea..pemain bola di larang kawen muda..atas 30 baru boleh kawen..so nk fuck dpt freedom.. hahahaha

thomas berkata...

fuckchester united!!bhahaha!!
sungguh hina wayne rooney ,atleast terry dgn ashley cole dpt sex secara percuma tanpa dikenakan bayaran daripada wanita..lol

Holden Caulfield berkata...

@thomas

tapi taste ashley cole memang hina..bini dah cun tapi taste dia fail gila..kah kah kah!

talkIZcheap! berkata...

kenapa bukan Mansexter United???

biz berkata...

Other footballers have girls begging to have sex with them. He pays for it. Lost all my respect for him now! - Natalie Rooney (cousin)

HAHAHAHAHAAHA

yuu donaghue berkata...

stuju ngn talkizcheap,mansexter united sounds better..mcm chelsex..

talkIZcheap! berkata...

ada market, bak kata orang :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...