ANDA SEDANG MEMBACA

26

Selamat Hari Raya Kepada Pembaca Sokernet

Obefiend Weiland Selasa, September 07, 2010 ,
Maaf Zahir dan Batin

Kepada semua pembaca tegar Sokernet, aku mewakili warga kerja laman web arsem ini mengucapkan Selamat Hari Raya. Minggu lepas Luci sempat hantar aku ke Eropah bagi shooting kad raya elektronik rasmi Sokernet. Disana aku sempat organise shooting bersama 3 bintang Muslim eropah iaitu Abdul Salam Bilal, Franck Ribery dan Mesut Ozil.




DISCLAIMER : Kad-kad raya ini direka tanpa ada sekelumit niat untuk menghina orang melayu Islam Malaysia. Tiga orang pemain ini bukan simbolik Holy Trinity kristian. Logo Sokernet berbucu lima bukan simbolik Star of David. Ianya sekadar humor pra Syawal kami. Segala persamaan adalah tidak disengajakan.

26 Ulasan:

Holden Caulfield berkata...

obe,apasal kulit abdul salam bilal kat tangan tu agak Australoid kalau nak banding dengan congoloid color je pada muka?

kah kah kah!

sastraboy berkata...

sesat ni! haha!

azamilizzat berkata...

hahahahaa..
nasib ko letak disclaimer... kang tak pasal2 org kata blog ni ada unsur illuminati dan yahudas

Obefiend Weiland berkata...

@NAMI

tak jumpa gambar bani melayu sama legap macam Nicola

@SASTRABOY

LOL

@AZAMILIZZAT

ha ha ha ha!

frwls berkata...

raya tahun ni tak meriah sangat tanpa kelibat benayoun....

aranhellstorm berkata...

kah kah kah...ada safe clause la plak..

aku baru nak maafkan warga kerja sokernet dan sekutu anti liverpool. sekali ada plak e-card raya syarifah adney tu..tak jadi nak memaafkan.

Jiraya berkata...

kembali la ke pangkal jalan hahahaha

julu berkata...

haha.. mjur ada disclaimer tu..
apepon slamat hari raya jugak utk sume pengikut setia sokernet..
raya ini lupakan sume perli-memperli, bahan-membahan,kutuk-mengutuk.. heee

DIYSAR berkata...

hahahah obe oh obe..sempat lagi kau berhumour pada waktu ini

kareem berkata...

mau ngamuk jannah tgk gambar sibling nye jadi begini...kehkehkeh

PELAUNG PULAU berkata...

muka sharifah adney, badan anna raffali... aduh sungguh rosak kemuliaan ramadhan camnih.hahahaha

meor-name-depan-ku berkata...

Muke Abdul Salam memang true!!!!

Mukmin Selamat berkata...

jeles la tu Liverpool ade model makwe.
hahahaha!

Zinedine Zaiddin berkata...

Apesal muka Mesut Ozil mcm senak telur je..HAHAHA

Cicadasx berkata...

Terbaik haha.

Obefiend Weiland berkata...

takpe tahun ni raya rumah jannah.bole mintak maaf kat ana terus. LOL

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah...

reformist101 berkata...

Kenapa Sharifah Adney tidak berdada besar seperti kakaknya? Saya bangkang!

talkIZcheap! berkata...

selamat, selamat.. :p

Saed Ramadhan berkata...

selagi ko tak letak beca terbang.. ko selamat..

Hazwan Arif berkata...

disclaimer tu yg buat aku gelak..hati2 bro nnt1 di cop freemason baru tahu..wakaka

yuu donaghue berkata...

lol sampai ke sini...kah kah kah

Lann Shaukani berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat brader2 dan kakak2 sokernet juga.

p/s kardio takde nak wish gak ke? ;p

mr.AwesomeFriday berkata...

kardio kecut telo.... (bakar2..)

alan zed berkata...

slamat raya, sokernet.

u will never raya alone. hehe.

siap ada disclaimer tue.

haha.

Jannah berkata...

Ana tanya Obefiend, apa yang kau tak boleh buat dengan Photoshop?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...