ANDA SEDANG MEMBACA

41

Setiap Pengulas Mestilah Menunjukkan Teladan Yang Baik

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, September 01, 2010
Sorry la gua lambat sikit up header baru. Baru bangun tido. Amacam header baru ni? Spirit menaik tak?

Maksud di sebalik header:

- 9 kepala melambangkan kerjasama yang mantap dan sikap gemar bergotong-royong.
- Tangan yang memegang dunia melambangkan kekuatan dan kemasyhuran.
- Merah membawa maksud berani kerana power.
- Thierry Henry membawa maksud sombong dan stailo.

41 Ulasan:

Emmet Muhamad berkata...

ah,semua nak bbuat hal, pipi zaman henry dah tamat laaaa

blitz berkata...

dari keempat-empat header.. nombor satu gua kasi kat header fdausahmad, nombor dua kat header pipi, nombor 3 dikongsi oleh header luci ngan jannah.. terima kasih..

Holden Caulfield berkata...

gua fikir pipi ni fan NY Red Bulls la..

R.K berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
R.K berkata...

cun bila ada description ,
eh , 9 kepala bukan bermaksud Arsenal suka main 9 orang ke ? kalau main 11 orang payah nak menang ....
main cantik la katakan .

Rembo berkata...

sejak sejak pandai lukis guna komputer ni, macam macam lu eh.

Mr.Nepsy berkata...

pergh,memang art,bangun2 tido trus design,lu dapat dalam mimpi ke?kalo pakai paint lagi la true lu punye art

Popo berkata...

siap bwk bole sokernet lagik tuh..powa2..

speedrider berkata...

pipi, lu sudah pandai main impose-impose sekarang eh? keh keh keh...

Perokok Daun berkata...

err...panau ke apekebende kat kepala henry tu?

Kap berkata...

pipi kau menang.
terima kasih kepada kesilauan kepala otak henry.

thenocturnalzulkhairi berkata...

ini barulah sokernet! hahaha

adijaya berkata...

terbaik la utk kem the gunners, ini baru kreatif.

kenapa terbaik?
1. lebih besar daripada 3 headers kelab lain. tak caya, try tengok.
2. setiap unsur ada maksud tersendiri. bukan main letak je.
3. masih mengekalkan 100% ciri-ciri lambang asal sokernet. team lain ada yg hilang bola dan juga tagline.
4. gabungan skill dan art yg begitu sempurna, memang typical team arsenal.
5. tulisan kem liverpool mcm zaman lampau, typical kelab yg bersejarah.
6. header kem chelsea tidak attractive, sama mcm game diorang. bosan.

Victoria Concordia Crescit, that's why we are the Pride of London.

amir berkata...

budak-budak semua dah kecik ati.

Saiful Nizam berkata...

hohohoho.. marveles!

Saiful Nizam berkata...

pipi aku cadangkan setiap post kem arsenal bubuh satu standard header.. peh kompom cun!

janggout berkata...

apa neraka semua ni??

macha_sezs berkata...

udah2 le tu dude, henry ni sikit lagi nak jadi datuk dah..

gula-gula berkata...

keh3, last2 header ni gak paling tinggi darjat. terbukti brader pipi paling berbakat.

AlexiaAqram berkata...

ni baru chara pipi. dari header lucy yang macam lekat gambar pakai software paint. letak gambar ic drogba. tak de kreatif langsung.

nasr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nasr berkata...

hahahaa mmg chare. ada ciri² juara season ni

Zulkifli... berkata...

arsenal aku rase takle gi jauh ni..tersungkur sekerat jalan ni....

Wan Perlis berkata...

henry bukan zaman

iKHwAn berkata...

wakakakakak.. mende lah men design2 header lak.. mntg2 bpl bercuti jap tuk euro..

i'msosupernotcool berkata...

ya.. itu dia semangat yang kita cari..

meor-name-depan-ku berkata...

agi bog babae babae... bayot!!!

ayobkelubi berkata...

fuh adijaya...time arsenal..kan main bekap lagi..lu t nak tahu kenapa pipi idolize betul ngan henry?.

dulu henry bela dia masa dia merantau kat london.

keh keh keh..

Jarr berkata...

@adijaya - aku senyum je tgk point nombor 5 kau...nak jadi kardio ke dik? =))

talkIZcheap! berkata...

tangan yg memegang bola bermaksud kita bleh skor pakai tangan selagi ref tak nampak... :p

julu berkata...

haha.. jarr paling sensitif bile melibatkan team die..

frwls berkata...

cantik siotttttt banner. kalau yang ini, aku rasa takde masalah kalau buat banner rasmi kat atas

Jarr berkata...

TalkIzCheap - komen terbaik!

Julu - takdela sensitif mana tgh lapar ni, cuma point tak de kena mengena ngan Liverpool pong.Aku terbayangkan nasi briyani kambing, tu jer...ekekekekee.

palytoh berkata...

there there.. @ talkizcheap, ko memang terbaek! mmg padi bernas negara komentar nye

ggmu!

alan zed berkata...

macam kiwak siap ada maksud every aspect...

haha.

thiery henry aper citer kat new york tue?

-_-

Jiraya berkata...

mulut henry besar sangat, terlebih luas senang nanti lalat nak masuk karang

o kambeng hitam o berkata...

who's henry?

boo

kareem berkata...

tak kenal henry?

Toksah ngaku peminat bola la...main telo jela

farizizwan berkata...

Gambar henry pegang bola melambangkan kemahiran menjaringkan gol menggunakan tangan.

Gua lagi suka lu guna gambar fabianski pipi.

amxar berkata...

cun siot... garang betol header hang...

tapi Henry dah past tense bhai...

apa kata hang letak gambaq Arshavin...

o kambeng hitam o berkata...

@kareem ; gelabah. emosi lah der ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...