ANDA SEDANG MEMBACA

55

Testing Testing

FdausAmad Rabu, September 01, 2010


Amacam?,

Lawa tak?..kasi komen sikit kalau boleh buat sticker kereta apa patut..

kahkahkah..kahkahkah...

p/s : Yelah yelah gua tukar balik..Amboii,bergurau sikit pun marah bukan main..

55 Ulasan:

Popo berkata...

tohik!
tobat taknak bukak dah!

Hazyr berkata...

cisssss...

saudagar gaRAM.. berkata...

oiiii...
carik gaduh..

ali agung berkata...

tlog tkr asal...

Hidemichi berkata...

Ini dah main kasar!!!

adijaya berkata...

alahai..
april fool jadi september fool.
tapi ok jugak, asalkan jangan liverfool.

SocketWorld berkata...

macam haramm...
member2 aku tengok aku buka sokernet, confirm diaorang ingat aku dah sokong team nih...

Hampeh!

sastraboy berkata...

pegh!

dah takde dah title gah laman web rasmi bola sepak dunia.

haha!

-zAp- berkata...

patut kena tindakan tatatertib

Cik Agogo berkata...

apahal manchester united tiba2 nih???

argghhhh...

tamau bukak dah aa sokernet. merajuk. bawak diri.

iR berkata...

wah, canggih...webmaster sokernet nih die hard core fan mu ka??ha3

Mukmin Selamat berkata...

turun rating woi!
kah kah kah

brandon flowers berkata...

tahik. bila nk tukar tu?

Jarr berkata...

wahahahahahahahahaha demn!

mikoyan86 berkata...

design chantek...
tp kalau boleh yang lain2 tu jgn lah dilupakan

Lann Shaukani berkata...

yes!!

mr. hafis berkata...

lu penyebab traffic web ni turun.

chalow.

encikBoy berkata...

aper kate wat theme FAM?

speedrider berkata...

najis... najisssssssss......

Jarri berkata...

cilakak!

frwls berkata...

woi bulan puasa belum habis. mana blehhh setan balikkk skang

gua berkata...

gua ingat taknak mencarut2 dah atau kutuk2 gila babi dah season ni.sementelah skrg ni bulan posa.tapi gua ingat bila si firdaus ni dh buat ini macam, orang lain pulak yg mencarut2 nti.gua layankan aje..

alan zed berkata...

macam siwal...

caklempong berkata...

yeah cun! aku nak satu sticker!

Emmet Muhamad berkata...

MCM HARAM la sape tukar ni...leave dr follower

HASRUL NIZAM berkata...

boikot! ha3

Lucius Maximus berkata...

Gua tarik diri dari jadi pengulas kat Sokernet

Holden Caulfield berkata...

duh - sumpah sokernet kena hijacked dengan fan MU.

depressed la gua macam ni.apa ni woit?hackers ke?

kareem berkata...

Gua dengan ini secara rasminya mengundurkan diri daripada blog sokernet. Eh silap. Manchester United Sokernet Club kerana gua taknak bersubahat dengan syaitan...Sekian.

mohd hafiz berkata...

Good Bye Sokershit!!!

P.O.N.G berkata...

SYABASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!...aku kagum ngan header nih.....mantap...ada kelas tersendiri..kacak.....hensem....owwwwhhhh.....

Jarr berkata...

tunggu minggu depan tgk apa plak naik kat atas tu..Lucius mmg suke ahh.

amir berkata...

gua kecik ati lu orang buat macam ni.

kitt berkata...

hahah...memang terbaik. pembakaran besar-besaran di siang hari.


p/s : tshirt pe citer weh,nx week dah cuti dah, lari plan nak jenjalan dgn makwe.

mrlrie berkata...

jgn terkejut kalau lepas nie www.manutd.com buat sub-link dgn sokernet keh keh keh... baru wooorrllllldddddddddddd

palytoh berkata...

terbaek dr ladang walaweiii

ggmu

Darkk berkata...

Gua syak lepas ni, blog ini turun 50% kehadiran pembaca setia.

Abdul Hadi berkata...

sial tuka la balik

Jiraya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jiraya berkata...

sedih la mcm nie,lepas nie cari blog lain la

iR berkata...

yg sblum tu td lg cun batu...tukO cpatt..

adijaya berkata...

hahaha..
mau tak bergegar sokernet, padahal lawak je pun.
selamat hari merdeka buat semuanya.

eh, lupa. 1st. (selepas ditukar kpd lambang asal)

mikhaelahmad berkata...

cilaka. kenapa tukar asal?

beliabencibungwahab berkata...

aku bru lapor kt SPRM, da trn plak..abes kene drop dakwaan..haha..

Kap berkata...

sultan bola minta bola biru hijau itu ditukar dengan sarung ketupat.

Azri Björke berkata...

semart ngat tu.. nok bli gak aa klu wat sticker..

kardio berkata...

Pengulas ManU dahlah penakut ada 3 orang, lepas tu pengulas paling junior perangai macam budak tingkatan 3 kelas hujung-hujung.

Saya rasa baik fdausamad sembahyang mengadap old trafford je. Habis cerita.

mekdonel berkata...

Ni pejadah main hal sembahyang ni kardio..
Lu ni budak kena bahan je kat sini..sedar la diri.

Aku bebulu betul hal agama buat main main.

Agak agak nak emo pun.ni mesti bapak tak ajar adab.

Nazri berkata...

Kardio - assignment dah siap? Please be behave. Jangan cross boundary.

nmz berkata...

nasib baik header sekejap je naik haha

crone1585 berkata...

aaahhh ini macam gambar lau tukar leh wat gado...cam kuat2 je team ni..x skong devil..anti..arghhh

talkIZcheap! berkata...

kalo pasal header ni blog traffic jatuh 50%, menunjukkan yg 50% lagi blog trafic datangnya dari fan MenYu...

mmg patut tukar jadik MUSC :P

kardio berkata...

Abang Mekdonel dan Abang Nazri :

Abang berdua pun boleh juga tukar kiblat mengadap old trafford. Mana tau dapat keberkatan Sir Alex Chewing Gum

suraya berkata...

hahahahahaha...mmg terbaek la...!!! very the loike!

erika_kartuna berkata...

tin bunyi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...