ANDA SEDANG MEMBACA

17

Selamat menyambut kemerdekaan Malaysia yang ke 53 daripada Liverpool FC.

Facebook rasmi Liverpool, tidaklah banyak sangat followernya. Setakat masukan (entri) ini ditulis, baru ada 2,252,961. Baru ada dua juta lebih sahaja. Tetapi sekiranya dibanding dengan Pages Sokernet, memang agak melampau. Boleh semak di sini fan pages Sokernet. Likes jangan tak likes. Orang yang tak berapa nak true je tak likes Sokernet. Jadi beruntunglah orang yang likes Sokernet.

http://www.facebook.com/group.php?gid=175330140985&ref=search


Berbalik kepada FB Liverpool. Jadi apa kaitan fan pages Liverpool FC di Facebook dengan Kemerdekaan Malaysia? Kaitannya, kami mengingatinya dan lebih daripada dua juta peminat Liverpool dari seluruh dunia tahu berkenaan kemerdekaan Malaysia.

http://www.facebook.com/LiverpoolFC

Klik untuk gambar yang super besar

17 Ulasan:

frwls berkata...

Liverpool menang semua piala pada musim ini. semua tak boleh lawan Liverpool. Liverpool hebat dan power gilerrr siuuuut.

yeahhhh!!

Mukmin Selamat berkata...

hari tu siap tulis salam ramadhan,
lagi islamik!

haan berkata...

3rd!

Jeffry berkata...

Satu piala je Liverpool tak boleh menang season ni. Champions League. Hehe..

α.φ.a.k. berkata...

mukmin, ada link yg tu tak?

talkIZcheap! berkata...

Liverpool Power [Root]!!

Hidup Liverpool!!

YNWA!!

Mukmin Selamat berkata...

cari dekat fb Liverpool.

ps: liverpool gagal beli striker,dan ketandusan winger. yes!

Zinedine Zaiddin berkata...

Kita tengok ape perancangan Roy Hodgson. Kemampuan utk memujuk Gerrard dan Torres utk stay semusim lagi dengan Liverpool pun sudah cukup mengagumkan..harap2 beliau boleh kembalikan kegemilangan Liverpool.

henrymevez berkata...

Woh, lama tak baca entri drp bro dingin...hihi

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan kepada semua rakyat Malaysia drp seorang peminat Liverpool! Marilah kita menyokong Liverpool sama2...lupakan yang lain...

Jarr berkata...

arghhh...tak sempat beli striker.Adess...
selamat merdeka ye...

ayobkelubi berkata...

takyah beli apa-apa pun takpe. simpan duit. buat bajet raya nanti. keh keh keh..

pakkordi berkata...

Kuyt asalnya kan striker. RH masih ada ruang untuk susun serangan.

Kerisauan gua selesai semalam bila Paul Konchesky ke Anfield. Walaupun Konchesky ni terer skit aje dari Evra dan arseley cole, bersyukurlah.

Apa barang Agger main pertahanan kiri? Nak kena lipat?

Jarr berkata...

Insua ke Galatasaray ekk?Kelly,Aurelio,Agger & Konchesky available utk kiri.Boleh tahan gak Uncle Woy shopping sejak masuk Liverpool ni, siap dpt free 2 lagik..keh keh keh...

alan zed berkata...

semoga liverpool merdeka dari kena bahan berkodi2...

hahaha...

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

gua terus search kat pesbuk...Natasha Sophie!!!

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

l i v e r p o o l

saudagar gaRAM.. berkata...

sekarang boleh tulis dah salam ramadan..
dulu ada lambang carlsberg..

tu yang ragu2 nak tulis salam ramadan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...