ANDA SEDANG MEMBACA

59

cerita piala dunia: nak cetak ke tak?

o.k kita ketepikan dulu penganjingan liverpool dan kekalahan arsenal untuk satu entry serius..

pihak sokernet nak jalankan survey, kalau kami terbitkan buku kat bawah ni, korang nak beli tak?

tidak kira anda penyokong chelsea, man utd, spur, man. city, arsenal dan blackpool, sila tinggalkan pendapat anda di ruangan komen.



o.k, lepas tinggalkan kata-kata dan cadangan bernas, boleh sambung nganjing liverpool dan arsenal.

59 Ulasan:

mr dimaz berkata...

1st..
kalo ada part nganjng lbefool ak bli..

-KingSyahmi- berkata...

heh,

kalau murah, aku nak beli

Bert berkata...

bagi sinopsis skit psl buku ni..

mambangmabuk berkata...

poor defending by arsenal..nasib baik chelsea xmcm west brom..kalau tak kena laa 4-5 bijik..

palytoh berkata...

pgisian cerita dr laman web itu eh.. Brape mau jual.

Wan Perlis berkata...

cerita piala dunia dah lepas

meor-name-depan-ku berkata...

Tempah satu!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua nak beli x kire berape pun harganye! letak kat uya! distro, gua org 1st beli.

rozaimi berkata...

kalau berpatutan harganye gua beli je... buat koleksi... keh keh... tp kalau lu boleh selit sepam dua bonus trek ke, citer2 pasal bola malaysia ke skali... ok gak ape... amacam..??

rexD berkata...

demam piala dunia da suram bro..
demam nganjing liberpool tgh hot~!!

r.k berkata...

ghua dah baca full tulisan piala dunia dari lucy , tapi it will be a rare collection .

kene dengan rege , ghua angkat satu .

r.k berkata...

kalau boleh masukkan sekali tulisan nami@holden pasal fakta piala dunia .. :)

biz berkata...

xnk

i'msosupernotcool berkata...

ni yang dari blog world cup ari tu ke luci?

The Charlatans KL berkata...

patut la tak leh nak masuk blog piala dunia tu, buat buku rupanya.

I Am Legend berkata...

pergh, dalam diam!

gua beli... kasi cetak cepat

Pet Shop Boys berkata...

gua mau beli....rare ni!

boleh juga dicetak selected artikel on Sokernet.
Tajuknya kasilah THE BEST OF SOKERNET Vol 1.

oni berkata...

saya mesti piley!

Lann Shaukani berkata...

bang luci. apa yg content yg dioffer dlm buku ni?

ayobkelubi berkata...

lucius.

kalau kena dgn harga, gua ok jek.ttg isi, gua tak ragu-ragu. lucius is the best regarding on football.

citoe berkata...

bagi gua satu..

Sopek berkata...

cover mantap sial.
bagus2. tak macam cover SK.
hahaha.

azrul berkata...

saya mesti beli. kalau free lagi baik

Hidup Sihat berkata...

beli. takdehal.

adijaya berkata...

disebabkan labels dah berubah dan entry ni naik jadi top, saya order buku ni sebijik.

nanti bagi la details pembayaran ye. thanks.

dewajiwa berkata...

ada free kalendar 2011 tak dalam buku nih?

Point of View berkata...

akhirnya lucy keluar buku

berapa harga ni?

FIRZA berkata...

sokernet bleh pgi jauh.....gua stuju dgn usaha penerbitan buku ni......mahal sket pun xpe....asalkan pengisian tu lu kekalkan lebih kurang tulisan dlm blog ni........selain dri buku n futsal day, branding sokernet tu pun penting.....ah...gua tau lu org dh pkir lame dah......kn....kipidap.....!

FdausAmad berkata...

Gua sensitip betul bila petik hal kaver buku ni, mujur SK langsai..
Bab kaver SK kita sandarkan pada kenangan je la..

alan zed berkata...

brp hengget?

Sopek berkata...

hahahahaha.

dikwahab berkata...

bung kena beli buku ni

sastraboy berkata...

rm nya berapa yang penting.

fulus fulus!!

Diaz berkata...

Tidak. Saya tidak akan beli.

kareem berkata...

Ala..dah bace dulu kt blog...xyah la terbit..Baik buat buku kenapa lvpool adalah leeds baru..konfem gua angkut buat tatapan anak cucu nanti..

Lanzo berkata...

lucy.. pasal promo gua boleh kasi taruk dalam paper.. tapi kena bagi gua free satu la.. amacam, ada bran? haha..

ijan berkata...

peh....cara2...

lau hrge cute2 ak mau...

mizu_sama berkata...

lau lucius yg menulis,gua badaikan diri membeli.gua yakin x sesia membeli. sedangkan kacip yg copy paste hilang punca pun gua beli..hahaha

HASRUL NIZAM berkata...

wajib beli nii ha3

Sontoloyo berkata...

mana entry lucy hah??? tiada penganjingan thdp arsengal ke???

atau simpan utk buku??? hahahahaha....

JDepp berkata...

2098–99 Liverpool... sapenye keje lak mengedit kat sebelah nih.. kah3

ijan berkata...

hahah...

mmg mnganjing habis..
mse 2 jerat da lme tdo kat kubo

pembaris berkata...

gua nk booking sekarang..

Hidemichi berkata...

Tang kulit tu mmg klaseman (bak kata luci)... beli senaskah percuma dunhill sekotak ok? rokok mahal skrg.

hantuLongkang berkata...

xtau lagi

crazy_labelle berkata...

jual time dekat2 piala dunia la...
letak gamba Larissa Riquelme and seangkatan dengannya tiap2 page walopon xde kaitan... sure laris...

zulhelmi berkata...

beli la

nasr berkata...

manarik. ada peraduan teka bola tak?? heheh

linda radzi berkata...

ini memang betol2 'siri kini semua orang boleh menerbitkan buku sendiri' ni.
dah buat keputusan ke belum?
nak cetak ke tak ni?
cetak je la cepat2..
sokongan pun dah makin banyak tu.
nak buat petisyen hingga mendapat certain number ke?
dah nak muntah dah tengok entri ni dok asyik ada kat atas sje ni.

Buenaventura Durruti berkata...

cik linda radzi muntah-muntah nampak. siapakah bapa empunya budak dalam perut tu? kahkahkah!

kardio berkata...

for fark sake, don't do this. Sekarang ni musim sukan komenwel, dah tak musim dah world cup. janganlah nampak sangat macam abang ni berfikir guna tumit

nak berniaga kena ada strategi. takkanlah ini pun saya nak ajar

Luca De Ketiak berkata...

hi kardio!

gua bleh keluar duit gua kalau lu tulis buku pasal sukan komenwel.

segala isi kandungan sila emel ke: lucadeketiak@gmail.com

baru betul strategi dia, ye dok?

p/s: lepas buku komenwel lu, kita buat buku sukan asia pulak.

ijan berkata...

like komen linda hahaha

tp ak bkn bpk budak dlm perut 2 k...

peace...

Buenaventura Durruti berkata...

kahkahkah! sukan komanwel kat delhi tu orang india pun tak ramai turun tengok, kardio boleh sembang pasal buku sukan komanwel, lagi gila babeng bebal punya strategi

ruffey07 berkata...

salam semua...
jom sembang pasal bola kt blog ni..

http://demamfootball.blogspot.com/

matt mimpi berkata...

lucius maximus punya cerita, aku suka. aku sokong! - blackpool penyokong (Liverpool)

blitz berkata...

ruffey07 : sebab lu semangat promote blog lu kat setiap entri.. jap lagi gua gi sembang bola kat sana..

ruffey07 berkata...

blitz: ok bro...gua tngu kedatangan lu...ajak geng2 sokernet sembang kt blog gua gak...

alan zed berkata...

harga jgn kapitalis sgt, lucy...

hehe. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...