ANDA SEDANG MEMBACA

35

Sokernet : Quote of The Day #2

FdausAmad Isnin, Oktober 11, 2010


The Liverpool Club Fans are A Noise???

Kahkahkahkah!

Betul...betul...gua setuju..betul lah tu Hicks, memang noise gila punya..

Kahkahkah..!

35 Ulasan:

deus X machina berkata...

fes

iklansampah berkata...

seken.

mabuk carlsberg memang kuat buat noise.

abeih berkata...

ted..

kesian dorang..asyik kena je...muahahahahahahahaha

Point of View berkata...

ford...


fdausamad ni memang kaki anjing liberpoo

Adli berkata...

cam xde modal je nk wat entry

Jarr berkata...

Fdaus...jom kedai singer...lu ckp nak mesin jahit singer kan tu hari..jgn nak bising2 sgt.

SFB berkata...

keh keh keh....

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah! x daya nak kate ape dah. gelak je la. kahkahkahkahkah!

diazhavanaz berkata...

Actually nampak sangat penulis entri ni tak baca dengan mendalam
pasal nih. Penyokong2 yang gelak2 kat sini pun sama. Ikut jer la macam kerbau kena tarik hidungnya...

Aku malas nak ulas banyak2, sbb aku bukan supporter Loserpool,
so aku bagi peluang utk korang counter entri yang bakal menunjukkan
kedengkelan intelektual seorang penyokong fuckchester united...

Hahaha...parodi bola jangan emosi sudah bro!

FdausAmad berkata...

Bring it onnn..!!
Kehkeh...

henrymevez berkata...

Haha, ada2 ajer la brader fdaus nih. Mmg suka manganjing liverpool, pasukan kesayanganku...haha

Tapi apa2 jer la, layan ajer sudah....:D

mat berkata...

Noise tu bnyi dia cm lalat hurung t**k ke bro???
LOL

adibeshak berkata...

penyokong manure sentiasa mencari point kat liverpool.nampaknya mereka sangat peduli dengan liverpool.cemburu mungkin.macam jiran yang kaki ngumpat la.

fan liverpool tak hirau pun kewujudan manure.nak menang ke nak kalah ke.sebab bagi mereka manure ibarat budak form2 yang nak tunjuk hebat isap rokok.hehe.biarkan. jangan mara aa..

biz berkata...

Fans Fuckchester United xsedar2 lg ke? manure menunggu mase je nk tunggang langgang mcm liverpool..

Selain hutang berjuta2, season dpn sume kuda2 tua Fuckchester United aka backbone player seperti scholes, giggs, gary xmampu nk beraksi dh..ferdinand pn injured memanjang..
vds sorang lg dh nk bersara..

i LIKE it..
MUAHAHAHAHHHA

dewajiwa berkata...

pada aku,
blog nie kan sifatnya satira. layankan je la. bukan ada impak pun pada EPL sana. kita have fun sesama kita sudah. cuma, komen-komen dari fan kat sini yang ada beza dari segi moral rendah atau ada kualiti sportmanship. ada batu api, ada gak yang rasional. pada penulis kem MU, keep on bring the fun/good entry. cuma janganlah lebih batas kawan kelab lain atau sesama warga Sokernet. pada aku juga Liverpool mengalami zaman gelap jadi kasi la ceria sikit fan diorang kat sini. kalau dok kondem diorang bernanah juga lelama. Liverpool is a great club, same as Nottingham, Everton atau Leeds yang patut kita raspek.

takde citer pasal match Euro ke?

kitt berkata...

dewajiwa ayat memang baek..rangkap2 awal kemas.
pastu ayat kedua terakhir tu memang mendalam..haha
di barisan manakah kelab2 itu?

FreeMen berkata...

compare fans lain yg dok goyang telur even club pun pelingkup dgn hutang2.

diazhavanaz berkata...

Setuju ngan komen encik dewajiwa...layankan je la...

Mukmin Selamat berkata...

amboi,kite tunggu la glazer kate ape dekat penyokong manyoo.

jon berkata...

sokong dewajiwa
awak memang betul jiwa punya orang la bro
liverpool mmg patut dihormati sebab mereka kelab legend macam Notts Forest, Leeds United, Newcastle, Middlesbrough, Huddersfield Town, Derby County
teruskan usaha murnimu kelab legenda liverpool!

TENGKU berkata...

ape la yg ko glabah ni..

kardio berkata...

hari-hari menganjing, perangai pun dah macam anjing. harap muka jangan macam anjing dahlah ye bang.

p/s: parodi bola jangan emosi sudah

rozaimi berkata...

tu dia... kardio dah mariiii.... panas.... kah kah....

talkIZcheap! berkata...

"amboi,kite tunggu la glazer kate ape dekat penyokong manyoo."

itulah tujuan dia...

sebeblom kita terkena, kita kenakan dulu, so bila dah terkena nanti, at least kita dah train apa yg nak dijawab nanti...

kiranya reaksi fan Liverpool skrang akan diguna rujuk utk dijadikan alasan yg sama apabila kelab lain nanti kena cam Liverpool jugak...

dgn kata lain, jika kedudukan liverpool tak bertambah baik, dan worse come to worse, kena relegate, at least peminat Manyoo akan dengan bangganya berkata,"walaupun kelab kami berhutang lebih banyak, tapi Liverpool relegate lebih awal.." or something like that.. :P

Luca De Ketiak berkata...

hai kardio..

i tunggu emel pasal entry nak wat buku sukan komenwel ni. takde pun?

ijan berkata...

haha...
kardio komen mcm hampeh...
tp ak suka...
hahahahaha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

diazhavanaz: lu emo la bro. kahkahkah!

Mukmin Selamat berkata...

gua harap ade la peminat MU cakap macam tu incase diaorang dalam situasi Liverpool, jangan lari lintang pukang pergi kelab lain sudah.

Otakku Otaku berkata...

kpada fan liverpool yg tak jump ship lam ctuasi ni, wa respek sama lu olang

faisalsaila berkata...

hahahhaaha, bodonya owner, hidung x mancung pipi tersorong2, org dh tak suka, berambus ajalah.
cuak la tu pasal celebrity fans bikin short film.

we're the loudest in the world weih.. rekod belum pecah lg, kami akan bising selagi x berambus.

pakkordi berkata...

American owners ni nak recoup duit dia saja. Labur dalam arena yang diorang tak faham, sapa suruh. Bila dah dibenci, mengata orang lain. Ini sifat semulajadi manusia.

alan zed berkata...

noise? x de fan, kosong la anfield tue... haih...

3rdfrom9 berkata...

hahaha.. kau tuan rumah , tanah pon ko punya tapi ko tetap kena halau.....Dan market kapitalis diorang pon dah drop maksud nya tak reti nak berniaga sampai di dalam WallStreet Journal pon kena bantai dengan fan liverpool..

YNWA

papaskizo berkata...

Liverpool suck, The fans " NOISE",Owners are the American wankers, suit right!

orang_es berkata...

banyak nye noise fan loserpool ni, br posting gambar dr surat kabar dah comment panjang2.

p/s: parodi bola jangan emosi sudah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...