ANDA SEDANG MEMBACA

49

Fail X Sokernet: Ayah Pin Dan Kerajaan Langit Tilik Separuh Akhir Piala Malaysia!


Untuk perlawanan malam ini, Ayah Pin letak:

Kelantan 2 – Kedah 3

Johor FC 1 – Negeri Sembilan 0

Kali ini mesti betul punya. Kerajaan Langit punya tilikan, jangan main-main bai!

49 Ulasan:

ashraf berkata...

sokong!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junkie XL berkata...

fes

Junkie XL berkata...

aysraf lg lincah!

ashraf berkata...

boooo.aku 1st la

Junkie XL berkata...

haha.

ashraf berkata...

hahahhaha.. ko 2nd

.Gory. berkata...

Pergh, main komen dua orang je dah jadi 6 7 komen.

Kalau aku masuk, komen ke 8 ke komen ke 3 ni? Haha

sastraboy berkata...

ceh, no pun nak gaduh. haha!

enjut lebah enjut!!

Faiz Tapit berkata...

ayah pin suke PELE

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

10st!
yess!

keli berkata...

Ayah Pin ltk ke Lucy sndri yg ltk, mne tau hehe... Klu btl2 ayh pin ltk camtuh kompom le match result tuh....Kerajaan Langit yg predict mmg ngeri psl Shebby pon xleh lwn bai...silap2 kne msuk cerek kt blkng ayh pin tu...hidop sultan bola....hidop umno...hidop FAM..

negeri berkata...

kahkahkah..apsal dia tak tilik terus sapa menang piala malaysia? kan senang..takyah susah2 turun naik turun naik langit..

Jang jgn kono hobin mlm ni sudaaa..keh3

talkIZcheap! berkata...

hoi! pasal agama pon buat main2 ke??

-biz-

j or ji berkata...

Jang kalau Ayah Pin dah cakap macam tu, bookie Jang pun angkat tangan...kalah.

frwls berkata...

nanti final lak, sape nak tilik? jangan pakai paul

LoStGuErReRos... berkata...

Rasul Melayu target NS VS Kelantan... dapat dari mimpi katenyer...

otaiwock berkata...

gomo kelate gomo. olek olek golllll!!!

Syakir berkata...

ak ade cdangn ni..
memandangkan sejak akhir2 ni editor2 sokernet asyik buat post liga malaysia je ape kte bukak satu blog ala2 sokernet tapi fokus untuk liga m je.. xde la cmpur2..

Zinedine Zaiddin berkata...

@syakir:

Xde variasi la cmtu. Kena laa balance, asik2 liga luar negara je..

ijan berkata...

peh...germen ade sotong...
mesia ade ayah pin dan teko gedang nye..
kah3

hellghast berkata...

apsal ayah pin pulak?apsal tak guna khidmat Al Ustaz Tabib Nicolas Anelka!!!

pasal agama pun nak main2 ke hah!!!<-----Biz
hahahaha!!!

Obefiend Weiland berkata...

malam tadi aku mimpi jumpa Guru Nanak

dia kata johor pasti juara

hellghast berkata...

Guru Nanak mane pulak nih?

palytoh berkata...

OBe! pasal agama pun nak main2 keh hah?!! - Biz

Xp

overlapping melodies berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
overlapping melodies berkata...

Malam ni kito tengok Sathia ado ko dok.

Mnate FAM nok kena cucuh api ni.

Leandro berkata...

jang oh jang..
bangkit la oi..

mizu_sama berkata...

agama apa tah yg talk dok bising2..agama ayah pin?

ijan berkata...

bangun la dri tdo..
hobin jang hobin

Fazrul Che mat berkata...

mlm td bookie besar malaysia call aku, dia ckp nk bg jang menang hatrik piala malaysia. so thn ni dengan thn depan jang punye...

.s.o.f.i.a. berkata...

kalau aku nak sokong kedah bley......???
(sembunyik2 angkat tangan tanya soalan di celah penyokong negeri9 yang agak ramai kat sini......)

ok la, ok la, final kedah vs N9 bley??? =)

adijaya berkata...

kepada saudara syakir, anda dimohon untuk membaca tagline sokernet dengan teliti sebelum memberikan usul dan saran.

sebabnya: kalau abg jarr, atau kak linda radzi, atau lucius, atau ustaz fdausamad, atau kareem, atau kardio, atau sesiapa sahaja yg membaca cadangan saudara, pastinya jawapan yg sama akan saudara dapatkan.

sekian.

SOKERNET: Laman Web Rasmi Bolasepak Dunia

p/s: maaf, ayat skema kerana perhimpunan agung umno.

r.k berkata...

hoi dah la , sian biz ! luols ni plak .

Wan Perlis berkata...

tak nak panggil ustaz ariff cakra alam tilik ka?haha cam barua
pulun kedah pulun

talkIZcheap! berkata...

hahaha!!

theyohan1234 berkata...

warrhaha... smpai ayah pin pn kna bahan dlm sokernet..nnti krajaan langit trun tentera serang sokernet bru tau..haha..kna tulah la jawapnya

Fiziy berkata...

wah syirik ni.

tp aku nak Kelantan & N9 la masuk final.

hellghast berkata...

aku yakin tilikan dari ayah pin salah jugak secara tang langsung boleh join ustaz tabib nicholas anelka.aku rasa johor fc tewas ditangan n9 dan kedah tewas ditangan kelantan.
huhuhu...

HASRUL NIZAM berkata...

final N9 vs KElate hu3

talkIZcheap! berkata...

ni la kalo tanya prediksyen dari tuk guru agama sesat... memang sesat lagi menyesatkan... :P

Fazrul Che mat berkata...

Once again, Jang VS Abe. Gonna buy grandstand ticket for the match...

kareem berkata...

Patutlah ayah pin ni kene tangkap...tilikan bola die pun memang sesat!!

otaiwock berkata...

memang dasar ayah pin! sesat lagi menyesatkan.OBE pon turut sesat.miahahaha.
gomo kelate gomo!

hellghast berkata...

cheh predict aku pulak yang betul kat atas tu huhuhu...

ijan berkata...

wa da agk n9 mmg trbaik dri ladang...
kah3

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

hahahahahhaha...

dah boleh edit n3 mengarut ni hahaha..kedah tu team bola ke ??wahaha

diazhavanaz berkata...

Gua gembira nogori berjaya ke final....

HASRUL NIZAM berkata...

HOBIN JANG HOBIN!

Nor Ridhuan berkata...

Kawe oghe Kelate,hangpa org Kedoh,sapa menang sapa kalah,Kelate bulih masuk final doh,Kedoh jgn kecik hati,,hangpa sokong kami nanti :P enjoy²!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...