ANDA SEDANG MEMBACA

19

Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin!

Jorji Ahad, Oktober 24, 2010
Nyanyi ghamai-ghamai..


Hobin Jang Hobin...3x
Daghi sawah tughun padang
Kini kau dah pandai nondang
Kali ini mesti monang
Bukan susah cukup sonang
Hobin jang hobin...3x

Sumbek gol banyak-banyak
Bia sampai jaghing kuyak
Main bia hati-hati
Jangan masok gol sendighi
Hobin jang hobin...x3

Duo satu kocik bona
Ompek satu sonyum lebar
Kalu buleh tujuh kosong
Bia dio balik molopong
Molopong.. molopong. molopong..
Hobing jang hobin...3x

Hobin jang hobin...3x
Yam Tuan sokong kito
Montoghi Bosar sokong kito
Undang Luak sokong kito
Jangan buek malu muko
Hobin jang hobin...3x

Kali ini kalau kalah
Balik kampong potong gotah
Kito jangan monggollabah
Pialo kito punggah
Punggah.. punggah...
Hobin Jang Hobin...3x

Hobin bin bin bin hobin jang hobin..............
Hobin... hobin... hobin jang hobinnnnn........
Hobin jang hobin....



p/s : ini ulasan keduo Jang. Ulasan pertamo Jang dah delete.

19 Ulasan:

Bert berkata...

adehh, penat aku tulis panjang kat ulasan pertama, skali ko delete ji. ni yg aku nak emo mcm coach Azuan ni.

j or ji berkata...

alamak! sorry bert!

r.k berkata...

kenapa lu delete ji ulasan pertama ? oke apa emo2 ni ! tak emo tak passion la !

ji , jumpo kek bukit jaley , amcam ? belanjo ghua teh tarik .

j or ji berkata...

r.k : boleh..apo ado hal..teh tarik jo! ontah la..tetibo raso tak sodap lak entri tu..den delete

adijaya berkata...

tahniah si kijang dan si rusa.

ulangan season lepas punya final. terbaik la kelantan dan negeri sembilan, permainan taktikal yg cantik atas padang cukup istiqomah dan memikat qalbu. korang memang kiblat bolasepak malaysia yg sesungguhnya. sepatutnya team kalian menjadi anutan pasukan-pasukan lain di malaysia. semoga pasukan lain dapat muhasabah diri pada season ini dan memulakan season baru dengan azam yg teguh.

*mohon maaf kepada biz kerana komen ini agak berbunyi keagamaan.

hazlay berkata...

den g stadium td, bagi den fan johor fc sporting la. sobab kek bolah bawah nismilan, kek ateh tu johor fc punyo fan. kiro eh brcampur baur lah,, jcorp stadium mmg nice. wlupon koci, tp ghaso mcm kek OT lak. tompek penonton dokek dgn padang. mmg pueh ati tngok.

ijan berkata...

jorji lirik ade terkurang...
sile bt latihan laie sbelum eby yus mengamok nnt..
hahaha

hellghast berkata...

@ hazlay:kitaorang penyokongpasukan johor memang tak kisah kalau kena duduk sebelah menyebelah,kitaorg datang nak tengok bola bukan nak cari gaduh.btw tahun lepas pun member kedah aku pun puji jugak penyokong johor walaupun masa tu penyokong kedah dtg kat pasir gudang,tapi diaorg psiko penyokong johor tapi penyokong johor tak amik hati pun.sebab tu dia respek.

aku memang dah agak johor fc susah nak pegi jauh dengan player katik2 tu sebab tu aku respek diaorg boleh bersaing dengan player2 dlm liga super yang badan cam player chelsea.

btw tahniah kepada kijang dan rusa.kita tengok sape yang kena panggang jadi sate nanti hahaha!!!

P.S adijaya: komen pun nak babitkan agama ke hah!!!----->biz
HAHAHAHAHA!!!!

HASRUL NIZAM berkata...

Tahniah kek suppoters johor FC memang sporting dan profesional... hopefully Jang bleh pertahankan Pialo Melesia kek tanah adat ni... Jom PoNohkan bukit Jaley ngan lautan kuning...
Hobin Jang Hobin!!!

Azizan berkata...

mlm semalam teruk aku kena bahan dgn roommate aku ngan sek2 kelantan dia. tu takpe lagi aku boleh tahan pasal team dorang dapat gi final. yang lagi memanaskan jiwa budak selangor ngan kedah pon boleh join sekali lebih2 pulak tu macam team dorang pulak yang dapat main dekat final.

takpe penyokong2 johor fc taun depan kita try lagi. kita tamatkan badi semi final. yang penting kita tetap sokong team kita.

ENJUT LEBAH ENJUT!!!!

frwls berkata...

penyokong johor fc nak cari gaduh watpe? buat malu negeri je kalau kalah nak mengamuk-ngamuk.

adat la tu bola.

tahniah Jang sebab poe final.! bawak balik pialo tu lae!

*agak terkilan sebab johor fc tak lepas..

keli berkata...

Sobab team den selangor da kalah topakso den sokong nogoie 9.(tongah bolajar ckp nogoie klu slh tolong tjkkn). Hobin Jang Hobin...! Tp aku x bley trime 2 pskn nie kelantan & N9 sbg kiblat bolasepak psl selangor ttp unggul dlu, kini dan selamanya. Next season selangor akn merampas dan menambhkn lg koleksi piale. Viva Selangor.

nasr berkata...

mengapa sebab bola kita nak bermusuh ye dak?? bukan best pun, bukan dpt duit pun. hehee.. tahniah buat skuad negori berjaya layak ke final. smg berjaya lg merangkul piala Malaysia. gudluck buat wan jamak, rezal zambery yahya, idris karim da semua skuad negori. HOBIN JANG HOBIN!! ENJUT LEBAH ENJUT!! *ape makna hobin eh?? :)

nasr berkata...

sygnye Johor FC xlepas ke final. kan best kalo lepas. huhuhuu...

blitz berkata...

"Majlis istiadat itu turut menyaksikan Presiden Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA), Sepp Blatter dianugerahi Sri Sultan Ahmad Shah Pahang (SSAP) Kehormat yang membawa gelaran Datuk Seri." --> apa cite sultan bola kasi anugerah Datuk Seri kat Sepp Blatter?

Faiz Tapit berkata...

hobin liverpool hobin

frwls berkata...

ado harapan Malaysia tuan rumah Piala Dunia ni!!! yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

izuan berkata...

gua nak repeat apo gua dengar kek stadium malam tu..

"apo kocik bona stadium JOHOR ni. stadium JOHOL lagi bosa!"

1 point untuk emosi.

r.k berkata...

izuan ,
kalau scene bola Malaysia jadi ada berpuluh-puluh team kelab dan tiada pasukan negeri , Stadium Jcorp dah tak payah nak upgrade sangat .
satu team kapasiti stadium dalam 9-10 ribu , memang cukup !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...