ANDA SEDANG MEMBACA

64

Lagi-Lagi Terklasemen

Al Ustaz Tabib Nicolas Anelka

Pakar rawatan urutan tradisional, urutan batin dan urutan pulih klasemen

1) Kelab kesayangan anda kendur di dasar liga?
2) Sudah 20 tahun berlalu dan kelab kesayangan anda masih belum menimang cahaya klasemen?
3) Nafsu syahwat kelab kesayangan anda tidak sampai ke Liga Juara-Juara?
4) Steven Gerrard pancut awal dan tewas sebelum berdayung?



Usah khuatir, Al Ustaz Tabib Nicolas Anelka sedia membantu dalam memulihkan klasemen anda. Urutan pulih klasemen akan memastikan kelab kesayangan anda mencapai kemuncak klasemen melalui teknik urutan mengasak, menjabat, melurut dan mengasah.

Al Ustaz Tabib Nicolas Anelka kini berada di hotel sekitar Jalan Raja Laut, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Masjid India dan juga berdekatan Anfield.

Hubungi talian 03-8883 3888 untuk temujanji. Sila sebut ‘YNWA!’ untuk mendapatkan kadar diskaun istimewa.

64 Ulasan:

Encik Akmal berkata...

hambekk... dah Al Ustaz Tabib Anelka pulak keluar ni.. bakar... bakar... kah kah kah!!!

BTW, gaya Anelka dalam gambar 2nd dah macam Uncle Seekers.

Encik Akmal berkata...

wait. gantung henpon kat leher what the... dah macam makwe2 sekolah..

Zinedine Zaiddin berkata...

Macam gampang...stail iklan urut batin. HAHAHAHA

biz berkata...

ko ni BODOH ke ape??
ISLAM ko buat main2..
agak2 r bai..

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

nak pau lah anelka jubah tu..

Putra berkata...

biz :

hahahaha...emo apahal? part mana entry atas ni main2 kan Islam?

fuad asri berkata...

biz: belah mana satu yg buat main islam?

physawleepart berkata...

entahnye biz..terangkan ler sket..nak gak tau ape yg ko paham :D

Jarr berkata...

kah kah kah mode nganjing Lucy dah kembali..gaya tabib dlm suratkabor punye iklan...kah kah kah.

@biz, sorry gua nak ckp skit, lu salah entry eh bhai?

Mukmin Selamat berkata...

gua harap uztaz ni mampu mengurut kesemua batin pemain kelab kesayangnya untuk menang liga juara-juara.

hellghast berkata...

aiseh biz,ko emo sangatlah,bosan siot kalau ade yang emo tak bertempat,nak kata islam sangat tapi suka suki label orang bodoh...huhuhu...
P.S lucy kena tambah label kat bawah 'tidak sesuai bagi penyokong yang emo' hahaha!!!

palytoh berkata...

baru tau ke biz ni memang emo org nye Xp..

btw

rooney nak blah dr united pergh...

Faiz Tapit berkata...

biz: die u madefaker

Jarr berkata...

Encik Bilal ni sejak main Chelsea dan convert as a Muslim, dia main cool giler.Relaks dan santai..takde emo emo.Compared masa dia kat Liverpool ngan Arsenal, dengan chelsea dia lebeh tawadduk..haha.Betul ke statement gua ni?mengamuk plak kang biz ckp aku main main kan agama.

el_zafa berkata...

apahal kau ni Biz? tang mana yg main kan Islam tuh? Anelka setahu aku Islam, so tak salah dia pakai lebai dan jubah.....bukannya dia bakar jubah atau lebai tuh......

hellghast berkata...

alex ferguson dah confirmkan yang rooney nak blah dari old tripod...yeah mana ko nak pegi shrek?mourinho tak nak ko sebab kalau ko masuk madrid abis penyokong lengang sebab takut tengok ogre main bola! hahaha!!!

palytoh berkata...

keta tender kastam manyak murah

http://elesen.customskl.gov.my/e_tender/index.php?page=vehicle_list&id_tender=20&view_by=nor_user

blitz berkata...

kah kah kah.. budak biz ni nak emo pulak dah.. kah kah kah..

Uruhara berkata...

lepas ni biz naik pangkat

orang_es berkata...

kita perlukan fan2 emo mcm biz ni, br syok bakar. bung, linda, kardio tu penyeri kt sokernet ni. bro jarr lak, tawaduk sgt keh keh

hellghast berkata...

btw takde laporan untuk champion league ke?

avid gunner berkata...

hahaha..entri menganjing liverpool..

ashraf berkata...

wah.tu la dia kehebatan pemain chelsea.bukan mu.ngaaa.

@paiz shit.emo lebih.eh ke biz ek? hahah lantak la

Tabok berkata...

biz ni sama kaum ngan Kardio n Bungwahab kooot. jap agi kene la tuuuu

mat berkata...

nice...

meor-name-depan-ku berkata...

biz? stail takde 'kote'. komen tak berprofile

alan zed berkata...

" Nafsu syahwat kelab kesayangan sampai ke Liga Juara-Juara dan masih x inzal2? "

kah kah kah !

biz berkata...

dah terang2 menghina..siap sebut Ustaz..siap tunjukkn anelka pakai kopiah..konpem la ISLAM..xkn agama BUDDHA lak kot..

pastu siap kaitkn ustaz dgn urutan batin..

nk troll pn berpada2 la beb..

PERTS MOTORSPORT CLUB berkata...

biz tu poser...mcm tau semua bnda...blah la woi...!

Jarr berkata...

blackberry aku terus hang pas click komen biz..mcm cilake.

Nazri berkata...

okey.

Rasanya aku pernah tengok Anelka pakai kopiah masa kat bench dalam satu game. Live depan mata aku.

Dan terang lagi bersuluh Anelka pakai kopiah sebab dia....

Dah berapa banyak iklan urutan batin ada letak word ustaz...

Cesss...nak melenting tapi stail Kardio, tak letak profil diri, tu dah satu hal.

Cesss

Ahmad Hamidi berkata...

biz ni patut pegi urut dengan anelka kot.ada la silap sikit tu

Jantan Terhangat berkata...

biz < fan liverfool! hahaha

media_one berkata...

cummon bro biz.
jgn angin x tentu pasal.

-kalau lu rajin bukak surat kabar picisan lagi byk iklan ni macam-

Lann Shaukani berkata...

kardio ni rupanya wujud di entry braderdiego juge. heh. dasar takde hala tujuan betul la anon nih. kehkehkeh

Popo berkata...

gua terbace plak..demmm!!

ijan berkata...

haha...
sad libepul...
mne2 gme je kne nganjing...

Hambali ® berkata...

biz ni apahal?
oh ya bebudak baru nak up

hellghast berkata...

hahaha dah terang2 popo takleh bace,dibacenya jugak,makin dilarang makin bernafsu nampaknya...kena order keropok popo la sambil layan piala malaysia mlm ni hahaha!!!
@ biz ko baru nak berenang2 dialam blog atau forum ke?jangan emo,ko kena banyak sabar,ini semua gurauan,kalau menghina jgn kata ko,popo dan brader jarr pun panas telur...hahhaa!!!

zool the Hitler berkata...

Nampak gayanya entri nak menganjing liberpool tlah terbias kepada topik lain... wakakakakaka

r.k berkata...

yang kaitkan ustaz dan urut batin bukan lucy .. lucy ikut apa yang sedia ada , ok Biz ?

hujung minggu ni boleh dah keluar melihat dunia . takkan nak terperap dalam bilik je kan ....

mankaran berkata...

apasal tak urut kepala rooney , supaya tak blah dari MU

superbmadlin berkata...

biz ni napa nie? keje sekolah xsiap lg la tuh,,

3rdfrom9 berkata...

wkwkwk sodih kat lucy entry yang cuba mengaibkan
klasemen.... urut batin untuk terry ngan russian owner a'ah supaya datang climax CL trophy... ini tidak impoten ja ngan CL.

p/s; viagra best ker ....

ayobkelubi berkata...

kah kah kah

asal emo giler babi jek budak liverpool.korang ni.marah betul ngan liverpool fan.apsal tak petik gua ker, jarr ker yang emo ek?. keh keh keh.

biz,biz..lu kasi panas lineeeee jek lah..

Tabok berkata...

biz, biz... hati kau keras

Popo berkata...

hahahahah bile plak aku panas telo..

team fav. aku bkn merah yg bawah tu..tapi yg kat atas..atas tanduk setan tula..

pam berkata...

lol biz cakap banyak.

padahal dalam pc sendiri ada anak_ustaz.3gp

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

YNWA

ijan berkata...

biz mngalihkan hinaan libepul keatas drinya..
kah3

mr dimaz berkata...

sorg lg fan libefool tnjuk ke'emo'an...
jgn mengalah luci truskn menganjing..

mggu ni ucl libefool lwn pe???

kardio berkata...

Saya duduk rumah senyap2 pun orang benci juga. Orang2 di sokernet ni tak siuman ke?

1. Bagi saya, identiti adalah hak setiap individu, tak semestinya perlu didedahkan kepada umum. Jelas sebenarnya hampir semua pembaca dan pengulas Sokernet (terutama sekali Nazri) tidak mampu mengawal emosi apabila diprovok level tinggi macam yang saya buat. Jadi, kalau tak puas hati, silalah email ke aduanrakyat@tv3.com

2. Saya lihat trend, apabila seseorang pengomen melontarkan pendapat yang bertentang arus, dia terus dicop sebagai 'budak baru baca sokernet'. Pendapat ini menunjukkan betapa rendahnya level pemikiran pembaca yang suka judging semberono, dan perasaan bangga konon-konon dialah pembaca sokernet paling lama di dunia.

What's the point dude?

Lucius Maximus berkata...

Steady Kardio!

Hambali ® berkata...

woho hebat .. syabbas inspektor kardio

Hell Torres berkata...

kardio kardio...hati kau keras...

Tabok berkata...

oh peperiksaan...

mie berkata...

kardio, diorang benci2 rindu tuh sebenarnya... kah kah...

xeroxing09 berkata...

ni pun mcm nk kene urut je

Jiraya berkata...

ramai player bola luar negara masuk islam.amin.

Nazri berkata...

Kardio dah marah, Kardio dah marah.

Cayalah Kardio...you the man.

Nazri berkata...

aku perasan Kardio komen sebab aku komen.

Betul benci ko kat aku ye.

nah emel aku nazri123456789@gmail.com, kita lepak minum2, set time. Mana tau kurang sket frust ko kiat aku.

zexter berkata...

x silap aku dulu ade sorg mamat ni nak provoke nazri, org yg same kot ? wakakaka

chesterchaz berkata...

biz mane biz?

talkIZcheap! berkata...

biz bizi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...