ANDA SEDANG MEMBACA

27

Masih Terklasemen

Lucius Maximus Selasa, Oktober 19, 2010 , , ,
Hi you all! Sorry-lah I busy sikit, sibuk layan Piala Malaysia. Apa pun I harap you all tak kisah Chelsea masih terklasemen. Teruskan perjuangan, jangan putus asa macam Liverpool. Ahaks!
- Sultan Didier Drogba Al-Drog, Sultan Negara Pantai Gading Darussalam

27 Ulasan:

meor-name-depan-ku berkata...

wahid!!!

adijaya berkata...

the young guns still in the top 3. hehe.

Chelsea
Man City
Arsenal
Man Utd
Tottenham
WBA
Bolton
Aston Villa
Stoke City
Blackpool
Everton
Fulham
Sunderland
Blackburn
Wigan Athletic
Newcastle
Birmingham
Wolves
Liverpool
West Ham Utd

survey minggu ini:
siapakan yg anda rasakan layak utk menggantikan uncle roy?
1. Martin Hugh Michael O'Neill
2. Kenneth Mathieson Dalglish
3. Diego Armando Maradona
4. Wan Jamak Wan Hassan

Faiz Tapit berkata...

adijaya: apsal sultan xde dlm senarai... nti die murka

Hambali ® berkata...

4th

Lann Shaukani berkata...

Cet

Sontoloyo berkata...

6rd <------kahkahkahkah

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua rase b. sathianathan individu yg paling tepat utk jawatan tu..

mat berkata...

Steve McMahon pon bole.. shebby Singh pon ok. nti bila dh jd manager loserpool shebby akan kata, apa baran, sume pmain pool x fit..tu yang terjerums ke Relegation Zone.

Popo berkata...

kat sokernet ni kem livepoo yg plg ok..kalah ke menang ke..ade je entri..

kalo kem celsi..bile seri takpon kalah..balik2 cite pasal klasemen je..bosan dah..

bile manyuk plak..time menang sume nk letak entri..kecoh gile..tp bile seri..terus diam menikus..mmg tipikal fan manyuk..

yg plg best..kem arsenal la..menang ke kalah ke mmg susah nk ade entri..tambah lg sorg la bole tak..baru meriah pembakaran..

mat berkata...

aik.. gua dh lupa la bila last Loserpool menang... so aku rasa ayat mcm ni sesuai utk loserpool.

" kat sokernet ni kem livepoo yg paling ok.. kalah ke seri ke, ada entry..bukan dr kem lpool je, kem lain tompang sekaki"

talkIZcheap! berkata...

kalo time kalah, kitorang bising, dia akan suruh orang kalah duk diam2...

bila kitorang kalah, kitorang diam, tanya plak apsal diam...

Ni bodoh tak bleh diajar ke, bodoh sombong??

p/s: eh? bila masa plak kalah ek?? dah lupa last kalah bila...

Jarr berkata...

korang gaduh gaduh, emo emo pon liverpool duk bawah gak..TiZ makan budu cap Van Der Sar gak...

dah dah, jom layan youtube.Weih Iz, kau nye pesbuk pekemenda namanya?

fikiranlicin berkata...

lu rasa di England sana ada kecoh kecoh tak mamat salleh cerita pasal team team di Malaysia? ade ke?

abershavin berkata...

pipi mana?? mana entry arsenal??
korg x byr gaji pipi ke??

Zinedine Zaiddin berkata...

Pipi bz wat liputan utk team Arsenal Kiev n Arsenal di Sarandi. Kan nama ada Arsenal gak tuh.

talkIZcheap! berkata...

sejak bila ko layan FB ni jarr?? kui kui kui...

tekan je kat FB badge yg ada kat blog aku tu... VVIP cam ko mesti laju je aku approve, heh heh...:P

henrymevez berkata...

Giler la rupa sultan drogba tuh...macam rupa ketua geng penghapusan puak pun ada...

Popo berkata...

hahahah..
ade ckp pasal kalah ke..baru seri dah duk diam2..belum kalah lg..taktau la camne nanti..

yg bodoh plak yg tak kalah tp duk kat no 4..

p/s: budu cap VDS mmg lazat..!!

talkIZcheap! berkata...

weyh! EmYu seri!! Still unbeaten, satu2nya dalam eropah (?) -source required...

-aku yang tolong bisingkan-

:P

blitz berkata...

"kat sokernet ni kem livepoo yg plg ok..kalah ke menang ke..ade je entri.."

byk entri pasal liverpool pun bukan kem liverpool yang tulis.. kem lain yang tulis.. nak harapkan kem liverpool, dapat entri satu line macam entri baru jannah tu..

biz berkata...

ali: Manchester no. 2 laaaa...
mamat: power kn???
ali: tu la man u mmg tip top la tiap2 season..
mamat: kepala hanggut ko..ni Man CITY la bai

HAHAAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHA

achmad berkata...

chelsea terklasemen
liverpool terkalah lgi...

mietxer berkata...

man utd seri plak dh..lagi?
arsengal jgak yg mnang mggu ni kn...
*sighs

ijan berkata...

nice one popo..

tp pipi bkabung sebab pahang klh...
2 die xnk bkak sokernet lnsung

dewajiwa berkata...

kah kah kah.
dah takde idea lain nak provoke lah tu sampaikan MU seri dan fan MU duk dendiam pun nak juga cuit. nak juga menyalak.

tetiba melatah, itu gaya budak mentah. layan topik kat atas sudah.. (pantun 3 bait)

dewajiwa berkata...

gol Anelka jap tadi memang steady tapi lagi steady lagi gol roket yang 1st tu. steady la

alan zed berkata...

tanpa drogba, siapalah malouda?

kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...