ANDA SEDANG MEMBACA

83

Everton 2 - Liverpool FC 0

Jannah Isnin, Oktober 18, 2010 ,
:(

/wrist

83 Ulasan:

meen berkata...

1st?

Naqib Mohamad berkata...

2nd?

palytoh berkata...

3rd

anak abdullah berkata...

4th!

frwls berkata...

agak-agak, roy hodgson yang ke berapa komen?

Owen berkata...

bye2 roy hudgson.



http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs809.snc4/68989_441541103239_751313239_5438689_5733802_n.jpg

Speed Junkie berkata...

Jannah bukan suke both Liverpool n Everton ke? Seronot la sket...at least Everton menang...sian tengok jannah bersedih...

diazhavanaz berkata...

Aku suker benor komen kat post Loserpool. It really made my day...
Well supporter Loserpool sekalian, second from bottom, nak kasi alasan apa
lagi yek?

Jarr berkata...

rileks jane..season suram kite skang.
jangan bersedih, cuma harapkan yg terbaik je dari club kesayangan ok.

YNWA!


p/s:apa alasan alasan?kau ingat fans liverpool longkang mcm kau ke?lalang..sembur racun rumput.oh ye, air stoking nak?

Speed Junkie berkata...

Pegh...emo...rileks la bro...baru je ko nasihatkan jannah tu. Standard la bakar2 sket heh

zul efron berkata...

19th!! oyeahh!!

Faiz Tapit berkata...

YNWA = You'll Never Win Anything

henrymevez berkata...

Firstly, kredit kat kakak jane sbb masih melaporkan berita pasal
Liverpool walaupun setelah kalah ngan jiran setempat. It takes courage to do that...hihi
Secondly, ala, kalah tu biasa la. Main ngan Everton macam lawan manscum
gak, form out of the window...saper nasib baik, akan keluar dengan
keputusan yang baik, klu tak, terima ajer la...haha
Rileks bro jarr, aku tak nampak pun malicious komen kat bro diaz tuh,
bakar2 sikit tu layankan ajer la...dah mmg betul pun Liverpool
layak duduk kat bottom two, we deserve that...

Owen berkata...

nmpak sgt player main xda passion. wing x hidup. Maxi juz improve bila kt tengah, ada gak bebarapa pass yg ok.
Lucas xleh jadi D. Midfield. Out!!!
Carra xleh jadi RB. Cross pun kurang accurate, through ball pun hancus.

Pliz la pecat roy.

biz berkata...

xpe..fans manure lg panas skrg sbb City steady je 2nd..
WAKKAAKKAKAKAKAAAA

hellghast berkata...

aku rasa ramai yang nak tengok liverpool menang tapi dah selalu sangat liverpool main cam haram,tu yang aku rasa liverpool deserve duduk bawah,dah kena 2 baru nak serang cukup2,kalau dari mula game dia amalkan mcm tu aku rasa takde pun kalah.btw lepas ni dibawah pemilik baru,diharap dapatbeli player besar+laju,ini beli player kurus dan lembab,still x paham kenapa beli Lucas dgn krygiakos?huhuhu...

kareem berkata...

hahaha..gua tak sabar nak tgk lvpool jatuh ke divisyen bawah..Gua betul2 nak tgk supaya sejarah lvpool penuh dgn pahit manis

diazhavanaz berkata...

Ntah apa2 mamat tuh, cakap sikit nak nangeh...fans loserpool
lain okay jer.
Respect henrymevez! :)

palytoh berkata...

betul ke liverpool akan kena penalty 9 mata?

NikLas berkata...

aquilani score mlm ni siot(tp untuk Juve).... LOL

kuzer berkata...

name pun loserfool....sttandard la kalah2 ni...da jadi amalan mereka...kahkahkah

pakkordi berkata...

Rilek la jannah. Bukan dapat gaji pun kalah atau menang. Setakat kutuk2 tu, tak jadi kudis pun kan? Kulit masih gebu macam kulit I kan?

YNWA.

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

untuk team luar negara pun nak tacing2 wahahah..kalau tuk pasukan negeri pun ok gak kalau di fikirkan

pasal bola sepak pun nak ade camni..asal bola sepak ni sebagai entertainment je kot..

layan 90 minit..pi tido esok kasi lupa la haha..adoi..terbawa2 btol

Electro Melodramatika berkata...

boooo liverfool kalah lagi,main cam haramm...

p/s:study molek cex

Nizam berkata...

sedih....sungguh menyayat hatiku.ape nk jadi lepas ni?haih

SocketWorld berkata...

tetap L.I.V.E.R.P.O.O.L.

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

Gua rasa kan...LIVERPOOL ni dah kemaruk sgt piala liga...season depan ada harapan la menang piala liga..liga divisyen dua la tapi...kekeke

ayobkelubi berkata...

dah selangor macam haram

liverpool sama gak.

jahanam betul

takde maknanya kitaorg nak bagi alasan bagai. dah kalah, kalah lah. apa lak nak alasan2 semua ni?.

hellghast berkata...

rileks la liverpool fans semua,semua ni ibarat roda,ikutlah cara Newcastle,turun liga dulu,pastu try masuk balik EPL,musim seterusnya hehehe...btw penyokong2 liverpool pun dah muak setiap kali liverpool perform mcm org takde tujuan main bola,main seeepak...aje hahaha!!!
nasib Real menang kelmarin hahaha!!!
oii ape kaitan ni?hahaha!!!

Jarr berkata...

nangeh abah lu..kata parodi bolasepak?
tak pandai baca komen dengan nada parodi dan satira?kalau gitu kena banyak tgk saturday nite live ngan iktibar dari tanah suci la brader...

ni tacing rentetan kekalahan dari terengganu kalah ngan kedah sampailah ke Liverpool..apa ingat org takde passion tgk Piala Malaysia ke...

ayob, pakkordi, jom gi green elephant.

hellghast berkata...

aku rasa bro jarr memang buat lawak,tapi gaya ayat dia mcm emo dan serius,ala rileks la,benda ni biase hahaha!!! cakap dengan sms pun berbeza pemahaman setiap org...hahaha!!!

Otakku Otaku berkata...

"we shall not, we shall not be moved.."

jgn move n dok jek kat bwh ek.. join ktorang kat npower championship musim dpan. hehehe

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Hooligan kena buat kacau depan Liverpool FC punya pejabat. Kalau boleh kasi bakar pejabat Liverpool FC.

Bila rasa nyawa pun terancam, baru mereka (pemain, pengurus dan pemilik) buat kerja betul-betul.

Setakat bawak sepanduk dan bikin 'bunyi bising' sahaja di dalam stadium, apa boleh dapat?

Budak kecil pun tak takut!

faisalsaila berkata...

hmm.. hati kau keras roy.. keras...

top_ace7 berkata...

credit to everton too. diorang main sampai ramai kena keluar sakit kaki sebab pressure player liverpool secara menggaban. hahahaha. coleman memang mantop malam tadi.

alan zed berkata...

season nie adalah ujian bagi peminat yg true dan poser...

kah kah kah !

ayobkelubi berkata...

jarr : green elephant?.keh keh keh..jgn..jgn tak pergi..

Jarr berkata...

@ayob, gua goyang time dorang dtg beratur depan pakai nombor ikut negara.International sungguh.

wahahaahhahahahaa.

Pet Shop Boys berkata...

:) Aku suka feedback dari die hard fan Liverpool kali ni yang lebih cool dan tak emo....dan juga tak marah2.

Sikap macam nilah yang harus kita tunjukkan setiap kali Liverpool kalah.

Buat apa nak emo? buat sakit jantung je.
Player makin tambah tatoo.

Cakap tak guna, sepak tak kena.

Jangan risau semua...bila Rooney dijual nanti al maklum bahawa Man U pun akan turun juga ke tingat bawah liga hendaknya huhuh..;

hellghast berkata...

tak tau lagi la Pet shop,rooney memang kata tak nak sign kontrak dengan Man Lu lagi,dia kata nak blah sebab ferguson jarang turunkan dia.chacarito pun punca shrek ini merajuk.btw dia nak blah gi mane?Man city?tapi kalau dia blah pegi liverpool,ramai poser Man Lu bunuh diri...huhuhu...kelab luar sape je nak player ingurland?hahaha!!!

Jarr berkata...

Rooney takkan blah.gimik je semua tu.
Kalau dia blah nak gi mana?Balik toffees?
main main nak sign kontrak baru...biasa arr.

Mukmin Selamat berkata...

Rooney pergi Liverpool memang kene bunuh dengan para scouser Everton la beb.

Sedih jugak gua tengok Liverpool main,sampai urat timbul-timbul.
Roy pun sub lambat sangat.

dan lagi sakit hati, statement post-match Roy.
LOL!

hellghast berkata...

hahaha,rooney nak gaji lebih sebab dia tau bonus sekiranya menjaringkan gol dah tak boleh nak cover,sebab tu dia main tarik tali.tapi logik ke?tak score tapi minta gaji lebih?baik bagi Nani...nani?nani kore?chottomatte!!!

henrymevez berkata...

Apa2 hal, gua tetap liverpool...hahaha YNWA!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua sebagai fan dari rival liverpool mengucapkan takziah kepada pasukan the reds. EPL takkan berseri tanpa liverpool. komen juga takkan berseri tanpa linda radzi. kahkahkah!

GGMU!

diazhavanaz berkata...

Ooh, nak baca komen pun kena tengok saturday night live ker?
Baru la aku tahu, mmg hebat brader sorang tuh, takutnya aku....ooohh...

btw, mana linda radzi yer? Lama tak dengar berita, rindu la
nak baca komen panjang lebar dia...haha

aranhellstorm berkata...

ahhh... Liverpool..Liverpool. Dari tahun 95, dari kes Spice Boys, sampai la ke kes kalah ngan Burnley, takde ape yang boleh top up moment sekarang dalam bab kesedihan sebagai Redmen.

Ape pun, Hodgson mesti dipecat sebelum keadaan jadi lebih buruk.

C'mon Redmen, kita kena start rallying cry calling for replacement of Roy Hodgson.

YNWA!

fikiranlicin berkata...

Biasalah....Phoenix bangkit dari abu nanti..

Muhammad Fikri B. Abu Hasan berkata...

19th.

Mukmin Selamat berkata...

yes. akhirnye Liverpool got their "19th-not-so-call-title".

parodi membunuh. Gua harap la Roy gunakan tektik menyerang, asik-asik start game guna 2 holding.

first eleven pun dah nampak takde semangat nak menyerang.

Saiful Nizam berkata...

ehehehehe..

hellghast berkata...

pecat roy nak lantik sape plak nanti?wan jamak?hahaha!!! kono cakap nogori la yo torres...

aranhellstorm berkata...

lantik kau je la senang hellghast..

Jarr berkata...

diazhavanaz, maaf jikalau statement awal tadi menyinggung anda.kita dlm ni takmo lwn2..nganjing2 tu adat..mungkin kekadang komen saya disalahertikan..apa pon maaf atas keterlanjuran.

YNWA!

p/s: aku nak irfan bakti jadi coach Liverpool pasni.

Fareez Mansur berkata...

Mcm tu la Bro Jarr....

Fareez
GGMU

hellghast berkata...

takleh lupe Yunus alif masa reff bagi penalti pelik kat perlis,siap tunjuk tangan siap cakap,tak payahlah...hahaha...gile jujur Yunus alif.hahaha!!!

Pet Shop Boys berkata...

macamana Perak boleh kalah ni macamana?macamana? macamana?!

Nizam Adzha mana? P Ravindran mana? Azizul Abu Haniffa buat apa?

eh silap....tu semua player Semi Pro.

Ah lagi2 sandarkan pada kenangan huhuhu...

diazhavanaz berkata...

haha, okay2...wei, mana ada, aku rileks jer. Tak amik hati pun...ala, biasa la bakar2. Tapi aku pun paham pasal 'kneejerk' reaction nih...mulut jer panas, tp lama2 okay la..

aku bukan lalang woi, aku fans arsenal...tp kat sini tak byk entri arsenal sbb brader pipi sudah menghilang. Tu sbbnya nampak macam aku takde team...kakaka

Mana entri GGMU nih? Aku nak bakar lak...hahaha

Jarr berkata...

pipi dah join vampirism..malam kang kuar arr.

henrymevez berkata...

Brader Jarr dah lulus klu bagi jadi pengulas nih. Come on, kesian jannah sorang2 skang nih...huhu
Vote for Jarr!...hihi

YNWA!

Jarr berkata...

Dingin lu nak taruk mana mevez?kah kah kah..dia itu Holy Trinity!kah kah kah

talkIZcheap! berkata...

bagus lah.. inilah semangat kesukanan dan setiakawan yang kita cari dalam menyokong sesuatu pasukan bola sepak, setelah penat seharian bakar-membakar, akhirnya menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa, tersalah perbuatan...

atas kesempatan ini jugak, aku nak mintak maaf kat Deus (lama tak nampak)dan penyokong-penyokong red giants yg lain selepas tim negeri gua layak ke semi tempoh hari, moga2 salah faham dalam dan luar stadium tu kita lupakan dan tak ulang lagi...

eh... tapi, kita pernah gaduh ke?? :P

Jarr berkata...

Talkizcheap, kau punya bahasa....
kuih raya kasi hidangla...kah kah kah.
kalau kelantan masuk final, spare kan aku tiket ngan jersi alhamra satu.aku nak gi.

deus X machina berkata...

celaka TIZ
demo lo ni tak supo mulo deh

hai jarrr
kuikuikui

biz berkata...

aku pn tertnye2..manekah entri manure??
adakah penulis merajuk sbb shrek dh nk blah?
or merajuk sbb vds penjaga gol terbaik dunia?
heheheehe

jamsarisabian berkata...

sampai hati korang lupe pade sorang lagi fan tegar liverpool kat sini..shankly mane shankly..lame x nampak die..hahaha..

NikLas berkata...

Shankly bersunat skali lg bro... sempena abes PMR ni

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

tgk kat vote kat sidebar.giler mencanak kato kelate mene pialo malaysia

aku sejeskan amik la..martin o'neil ganti hogdson riijkard pom boleh hehehe

thomas berkata...

steady la fan2 liverpool kat sokernet.kene bahan bertubi-tubi pon masih tetap lagi pendirian dan tidak malu utk meyokong liverpool.hehe!jgn jadi lalang sudah. aku akhiri komen ini dgn beberapa rangkap dari lagu YNWA.

Walk on
Walk on

With hope in your hearts

And you'll never walk alone
You'll never walk alone.

dewajiwa berkata...

jauh lagi nak abis liga season nih.
masih ada sinar buat LFC.

untuk Rooney, kalau nak main tarik tali sila la berambus dari MU. player perangai mata duitan tak payah disimpan. biar berambus cari payung lain. boleh gak MU guna duit cover sikit hutang (sikit pun jadi laa..)

physawleepart berkata...

aku juga penyokong livepul :D

r.k berkata...

kalau roy lepak lama lagi , alamat memang jadi la hasrat nak relegate .

tuker la tuker itu manager .. ghua sajes alex ferguson ! KAH KAH KAH

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

oit oit r.k.. jangan la usik pak alex.. tak best la macam ni.. main kasar nampak.. hahaha..

Lann Shaukani berkata...

Rooney masuk Liverpool, amacam? Kahkahkah!

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

baca komen sambil makan kuih tart yang x abis aritu memang best..

johor fc...
wa cabar lu malam sok..

p/s seb bek nismilan mengubat kedukaan wa..

Jarr berkata...

rooney masuk liverpool, kau nak tgk scouser everton bawak kereta kebal?kah kah kah

Fareez Mansur berkata...

Untuk Rooney - nak blah, blah la. Join Man City bole partner Tevez balik. Salah cari sendiri, tak boleh handle dengan bini, Pak Alex juga yang salah. Shrek ouuttttttttttttt

talkIZcheap! berkata...

final kat Shah Alam ke?? bleh ar kawtim tiket ngan kazen gua, harhar!!

aku sdiri pon tak penah ada jersi kelate lagi ni, sia-sia je self-confess peminat tegar, haw haw!!

Takpe, masuk final nanti, aku cari utk ko, jarr, dan utk aku sekali, baru glory hunter, ya dok?? hehheh...

@deus: erk888 :P

Pet Shop Boys berkata...

Ferguson silap kalau buang rooney. setakat ini egonya sebagai pengurus tak tercalar kerana somehow semua player yg dia buang berjaya dicover oleh player lain yg lebih baik.

The best thing kalau Rooney pi Real Madrid adalah dia boleh bermain balik dgn C Ronaldo dimana gandingan mereka mmg mantop . Tapi real Madrid dah banyak sgt player takut rooney jadi pemanas bangku simpanan je.

Sebaiknya Rooney balik semula ke Everton. Moyes memang memerlukannya.

tapi aku suggest Rooney datang ke Malaysia. pelacur sini tak mahal dan exotic. Boleh lepak2 kat Jalan Alur nanti sama gua hahaha..

Jarr berkata...

pet, perangai tak bermoral fans liverpool dikala berlibur tu cover cover sikit...kang abis semua kantoi.kah kah kah

Pet Shop Boys berkata...

Oops sorry Jarr...aku cuma nak kaitkan kes Rooney dan kehangatan Piala Malaysia skrg huhuh...

blitz berkata...

aku rasa selangor kena beli rooney, untuk tajamkan bahagian serangan.. baru leh menang piala malaysia..

r.k berkata...

dari selangor , baik rooney ke FAMhang .. banyak sikit wang , siap ada akademi !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...