ANDA SEDANG MEMBACA

10

Video Ganas Minggu Ini #3 - Koleksi Video Brutal Mingguan

Obefiend Weiland Rabu, Oktober 06, 2010 ,
Edisi melutut buah

Presiden Bolivia pailang sial! Dalam perlawana "friendly" menentang pasukan datuk bandar Cartagena, Presiden Evo Morales (Pro Evo Soccer aku rasa dinamakan sempena dia) melutut buah pemain Cartagena yang membentes ketingnya. Pasal dia presiden pemain yang kena lutut pula dibuang padang. Si pelutut boleh stay atas padang. Best sial jadi presiden. Dapat main ganas macam De Jong dan pakai no 10 ala Maradona.



Perlwanan berakhir 4-4 dengan kedua-dua team bermain dengan 10 orang. Friendly sangat. More proof that politics and football don't mix

Soalan. Lu rasa kalau Bang Najib dan Sultan Bola beraksi atas padang, siapa lagi skillful. Gua tengok bang najib ada gaya macam Stig Tofting. Kepala botak dada macam barrel kayu Donkey Kong. HHAHAHAH. Sultan Bola ada gaya macam bakal senasib Mark Vivien Foe. Go google that shit kalau tak paham.



10 Ulasan:

kitt berkata...

si evo tu pakai kasut mcm untuk turf hoki je.. geng sultan hoki ke?

makanbola berkata...

tu la nama die buta bola...xpun aku rasa tu kasut futsal..haha

Jarr berkata...

mak aihh...buleh masuk UFC mamat ni..

Holden Caulfield berkata...

obe,lu jangan - walaupun nafasnya seperti marc vivien foe - tapi nafsunya masih cun dan bergetah.tengok sultanah pahang baru la - kahkahkah!

Apit berkata...

dia presiden bleh plak men tendang2 camtu...dia men bola pkai rules bola ka pkai rules kpala dia?

sembangkencang berkata...

ak prnah tgk najib men bola kt pdg mdp pekan taun 2008,,dy main orait la,stakat tendang bola tu kena la bola,,sultan bola ak xprnh tgk lg
yg mcm cibainye ble dy bwk bola,org xbrani masuk pastu bagi score senang2 kah666

afterc berkata...

org seperti itu biar dipanah petir..

julu berkata...

orite la kalo najib bleh bwak bola..
aku punye dean rasmikan tournament futsal dengan sepak penalti..
keeper stay jek x bergerak,tp bola 12 inchi melencong..

amxar berkata...

kita punya sultan bola pun tak main bola... kira ok lagi si evo moronles nie...

Azfar Ridhwan berkata...

kurang ajar tul presiden bolivia ni. baru kene tackle sket je da nak lutut teloq orang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...