ANDA SEDANG MEMBACA

37

Good Luck

FdausAmad Rabu, Oktober 06, 2010

SOKERNET MENGUCAPKAN GOOD LUCK BESAR BESAR PADA LIVERPOOL ATAS PEMILIKAN KETUANAN BARU.

SEMOGA TERUS TENANG DALAM DAKAPAN SEJARAH.

37 Ulasan:

abershavin berkata...

dh confirm ke..
biasala aku x amik tau sgt team2 kt bwh ni

palytoh berkata...

pesal mcm samer je muke dua org kt berita harian?

i'msosupernotcool berkata...

"SEMOGA TERUS TENANG DALAM DAKAPAN SEJARAH."

nice one!!

blitz berkata...

kira lepas ni liverpool dah bebas hutang la ye? dah takde alasan lagi la ye kalau tak menang? ke nak guna alasan owner baru belum biasa dengan sejarah kelab pulak?

mat berkata...

moga first move diorg akan bina replika kamera besar kat tepi padang anfield..snang gerard nk cium nanti

makanbola berkata...

ilek la..ni kenapa fan2 lain yg sebok ni...haha

Obefiend Weiland berkata...

old yanks for new yanks

im sorry but i see no difference there

should be sold back to the MERSEYSIDERS not a foreign bastard

im not even a scouse but i think footie clubs should be owned by he people. not individuals

best of luck liverpool fans

u fukken need them

Syafiq berkata...

haha..owner baru ke lame ke..
same je..
player same jgk..
tetap roy HotDogson gak.haha..

FdausAmad berkata...

Dulu di red sox ada Curse of Bambino

sepatutnya Liverpool pun mesti petik satu nama curse baru solid sikit..

Nah bubuh nama curse apa ni?

Curse of Camera?

Shankly berkata...

Proposal itu diterima kerana latar belakang John W Henry yg berpengalaman dalam pelaburan dan membangunkan perniagaan sukan .- Cthnya kejayaan Boston Red Sox.

pembelian ini dijangkakan membawa keuntungan kepada Liverpool dan Bolasepak England (BPL) dgn pasaran US yg luas - kini mencecah 300juta penduduk.

Holden Caulfield berkata...

sebagai fan boston red sox
yang dari dulu melaung2kan yankee suck
gua membantah benda ni

team sendiri kelam kabut
asyik kena tibai
sibuk nak bailout team liverpool
buat apa?

yanks for new yanks
kahkahkah!
good luck liverpool
jangan lu habiskan duit boston red sox dah
team gua kalah
lu orang gua blame

and the worst part
dua2 team tak boleh bla
baru padan muka

p/s:apasal tak mintak duit ny yankees je
dorang lagi kaya.
feck!

Diaz berkata...

Haha, tahniah kepada Liverpool kerana berjaya keluar daripada
cengkaman makhluk perosak ini. Lepas nih tak payah la korang beriya2
nak bayar interest payment tiap2 tahun, dan boleh guna duit tersebut
player2 'world class'...

Namun aku taknak sentuh pasal Loserpool, sbb nampaknya supporter2
Fuckchester United mmg tak pernah sedar yang satu hari nnt korang akan
jadi macam Liverpool jugak. Apa? Tak percaya?..ceh klu tak
takkan la ada protest Hijau Kuning kat Old kerepot tuh...dasar tak
sedar diri, ada hati ketawakan Loserpool...
Loserpool terpaksa bayar beratus2 juta untuk cover interest tiap2 tahun,
sama gak dengan fuchester united, dimana skang nih dah mencecah 600milion pound
setahun?
Aku taknak nak cakap byk, tp saper yang korang beli selepas Ronaldo blah?
Valencia in 2009, dan skang cuma Bebe'flop'. Peh cuba la tengok
setahun dua lagi, sbb aku rasa amat sukar bagi fuchester untuk merangkul
sebarang piala tahun ni. Dan samapi masa tuh, korang tunggu jer la
apa yang beban hutang akan buat pada kelab kesayangan korang tuh...

KAKAKAKAKAKAKAKAK!

mambangmabuk berkata...

makanbola...ada tulis blog untuk libepul saja ke..??

Mr.Nepsy berkata...

sapa la yang stat dulu trend beli2 kelab nie...hehe

henrymevez berkata...

Wah, betul ke nih? Thanks for the update bro2 sekalian! hihi...

Bro Diaz, rilek bro, ada penulis entri cakap diaorg gelakkan Liverpool? takde, dia cuma mengucapkan tahniah sahaja kerana Liverpool sudah ada owner baru sajer. No big deal.

As for manu tu, aku tak tahu, sbb supporter liverpool takkan amik tahu langsung apa yang terjadi kat sana, tapi kan diaorg ada Giggs, Scholes dan Neville? Dia orang tuh kan boleh still main at least sampai 2020? Tak gitu?

kareem berkata...

Gua rase Lvpool kene amek Brian Clough...

julu berkata...

henrymevez..
kasar tu ayat ko..
hahaha..
chill beb..
MU mmg ade utang pn..
tp stakat ni xde la efek sngt pn permainan dorg..
stakat ni la sbb diaz pn ckap 2 tahun lg jadi mcm liv kan..
pak alex beli org kalo rasa perlu..
dah tu player berlambak lg bleh pkai, wtpe nak beli player lain.

makanbola berkata...

mambangmabuk: xde pasal lain la,1 blog ni pun ikut suka aku je nk apdet bila,aku kan kaya,mesti la bz..kahkahkah
julu: aku stuju ckp ko,pak Alex mmg power manage team...sbb tu aku xstuju fan komplen team main xbagus sbb owner je,manager la sbenanye main peranan besar...lain la kalo gaji xdpt...tp sepower mana pun Alex,sbb die ada kaitan ngan MU,aku diwajibkan membenci beliau...even cucu kpd seorang peminat MU pun aku benci...kahkahkah

ayobkelubi berkata...

julu : mana ada kasar ayat henrymevez tu.dia doakan kesihatan giggs, scholes dan neville supaya leh jadi macam lotthar mattheus. main bola sampai dapat pencen bulanan. tu jek. mana ada kasar.

melambak player boleh pakai?. sapa-sapa yang muka baru selain dari player yg kita biasa tengok?.bagitau sikit?.chris smalling pun pak alex belum berani letak main important match kan?.

tapi

macam obie ckp.

aku tak nampak john w henry mampu membawa liverpool ker puncak perdana. kalau yer pun. makan masa jugak. apa yang diperlukan sekarang untuk liverpool ialah semangat baru. itu sahaja.mungkin semangat baru ni leh amik kat segamat. keh keh keh.

Ejoi berkata...

LAin kali cari la pak Arab kaya jadi pemilik baru.
Baru dapat BERKAT sikit.

Tengok Man City, dah duduk tangga kedua dah...

P.O.N.G berkata...

jarrr....ooo...jarrr...mana dia nih....ada sesapa jumpa en.jarr??aku nk suruh dia ajar aku main besbol....

Tukang Terjun berkata...

bagi gua simple je... kalau player power, hutang berkoyan pun, tetap bole score goal. Jangan nak salahkan hutang kelab kalau team terperosok kat bawah nun!

Lann Shaukani berkata...

tukang terjun : 2 THUMBS UP.

blitz berkata...

just wait and see je apa akan jadi pada liverpool.. adakah new yanks akan jadi sama macam the old yanks.. kalau jadi sama.. banner/slogan mengutuk the old yanks boleh direcycle oleh supporter liverpool.. tak gitu..

dewajiwa berkata...

@tukang terjun: steady la ayat.

bajet ada owner baru boleh bagus la tu. pendirian player pun macam lalang camne nak naik. Roy sendiri sound sikap player Looserfool macam palat dan sibuk fikir pasal ownership. bukan orang lain yang komen, pengurus sendiri tu komen. kalau nak babitkan MU juga, cuba bandingkan kenapa player & management MU masih maintain performance (walaupun tak menang tapi takdelah drop macam fakoff). dan kalau ye pun MU bakal jadi mangsa kapitalis tamak, terima je la macam era Looserfool kena takeover dulu. bantah la macam mana pun, sooner or later memang kena cover-up juga hutang.

buat fan kelab looser nih, kalau tak puas hati pun dengan MU compare lah dengan kelab yang sama kelas (bawahan) atau yang memang dah drop-out. nampak sangat dengki kat MU. tapi still kata tak amik tau pasal MU la, nak tengok MU drop-out la. korang tengok bola sebab passion atau sebab nak cari modal kutuk kelab lain? gi cari sukan lain la kalau moral dengan sportmanship pun tak boleh nak beza

dewajiwa berkata...

*rendah moral

laila berkata...

ape masalah dewajiwa ni? nak kena tendang halkum ke?

r.k berkata...

betul dah apa yang dewajiwa cakap tu . beliau bukannya maki dengan bahasa kesat , tetapi mengingatkan semua peminat bola , "korang tengok bola sebab passion atau sebab nak cari modal kutuk kelab lain? gi cari sukan lain la kalau rendah moral dengan sportmanship pun tak boleh nak beza "

jadi laila , apa arguement lu selain hebat menendang halkum ?

mambangmabuk berkata...

nang putinang kui patikui..blog satira ni da jadi blog serius kaaa...??

Azizan berkata...

betul cakap dewajiwa dan r.k tu, memang la seronok bakar membakar, nganjing menganjing dan kutuk mengutuk tapi janganlah dengan kata-kata yang kesat dan boleh buat orang marah. dia cuma ingatkan kita je supaya ingat batas2 time nak komen yang kau tak pasal2 nak tendang halkum dia kenapa plak??

Diaz berkata...

dewajiwa = tipikal fuckchester united fan...

jangan marah....kakakakakakaka!

Jarr berkata...

petik skit emo..baru skit kena nganjing emo.Soft cunt.

dewajiwa berkata...

dah takde modal la tu. balik balik guna emo, sejarah. sejarah, emo. no imagination. faking looser fan for faking moron fan. keh keh keh

sila la marah (kelab dah down, moral pun down). kui kui kui

Diaz berkata...

cakap sikit nak menangis...ntah apa2 mamat nih...

dewajiwa berkata...

biasalah fan Loosefool memang cengeng
keh keh keh

biz berkata...

@ diaz
lu mmg kelas..hahhahaa

Player Fuckchester United season dpn mmg K.O.
sumua dah tua2 bangka

dewajiwa berkata...

season depan nampak gaya banyak kelab utama yang dah mula dimamah usia dari segi player utama kecuali skuad Arsenal yang makin matang. tapi prospek pemain akademi masih boleh diharap. lagipun masih boleh beli player lain/baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...