ANDA SEDANG MEMBACA

25

Aksi terbaik pemain Manchester United minggu ini

Jorji Isnin, November 15, 2010 , , ,
Pink is the new black!

90 minit permainan digunakan sepenuhnya dengan baik oleh Manhester United. Mereka bermain 'ikut wisel' dan jadual. Selagi wisel penamat belum ditiupkan, mereka masih boleh menjaringkan gol. 90% die hard fans Manchester United sangat pasti akan situasi ini. Mereka tidak pernah rasa akan kalah atau cemas setakat ketinggalan 0 - 2 dengan baki permainan tinggal 10 minit. Tak caya, tanya Obe.


Tugas Kapten di tanggungjawabkan kepada mereka yang benar-benar komited terhadap pasukan. Nemanja Vidic membuktikannya lama dahulu sebelum lilitan keramat itu dipakai dilengannya.

Bumbung Pelita Nasi Kandar Bangsar runtuh 2 saat sebelum tandukan Vidic menggegar jaring Aston Villa! Begitu yakin sekali die hard Red Devils pada pasukan mereka. Seyakin Lucius dalam smsnya pada aku selepas perlawanan apabila aku tanya siapa lawan Chelsea esok;

"Sunderland. Goyang gak tu"

Macam tau-tau aje nak kene TIGA KOSONG di Stamford Bridge!

Itulah tanggungjawab setan merah walau dimana mereka bermain. Terima kasih Steve Bruce, Welbeck dan Keiran Richardson.

Menjelang Boxing Day, klasemen. Itu Rutin. Itulah jadual.

25 Ulasan:

adijaya berkata...

adakah aku first?

adijaya berkata...

yes.. first!

adijaya berkata...

dengan kata lain, klasemen.

yes.. klasemen!

Diego Amani berkata...

"Sir Alex, what is your hobby?"

"My hobby is DRAWING" - Alex Ferguson.

Pet Shop Boys berkata...

MAN U ni asyik nasib baik je.....

Jarr berkata...

Pet - itu namanya nasib menyebelahi mereka.tahniah utk mereka.

mereka unbeaten dlm BPL..tapi apa kelakar duk no 3 ni?kalau unbeaten mesti klasemen...mcm mana matematik BPL ni?ade kepincangan ni...Richard Scudamore sila jawab.

Mukmin Selamat berkata...

5 menet mase tambahan sebab carrick tukar baju bhai.

Amir Ariff berkata...

mukmin : lu tgk game ke x? bukan ke fletcher yg tuka baju? hahaha.

pet : kalau nasib baik, ko ada tgk dorg main defensif je ke? xkan..

Nik Saiful Anuar berkata...

in every united game, the whistle blow not until they score, kahkahkah

Ejoi berkata...

Kepada En Alex, sila beli semula Diego Forlán yang akan dijual tak lama lagi.

Nak buat apa diperam Berbatov itu! Bukan boleh buat beer!

y.a.n.a berkata...

seriously, aku taklah pandai nk ckp psl bola tp game aritu, mmg cm haram.

cmne encik jorji boleh menklasifiedkan game tersebut sbg aksi terbaik MU?

dorg byk tdo je ats pdg...
da kena 2 bijik br nk sedar..wth?
tp ms MU score 2 bijik dlm masa 5 minit tu aku g toilet..balik je da seri..

member aku ckp, "ko ke byk suwei?"
ko xd je, mu terus score..
hahaha..

bLaCx3n berkata...

mu men xde semangat nk mnyerang cm villa..le da kne ru lar gelabah...
p 2 biase..
chelsea nk tiru mlm td xdpt..hahak..

j or ji berkata...

y.a.n.a : aksi terbaik PEMAIN manchester United. Bukan game. lain kali kita tengok game sesama ok :)

y.a.n.a berkata...

blacx3n: saya suka ayat last tu..:)

jorji: oppss! x perasan plak perkataan PEMAIN tu. hehe.. yg last tu perli ke apa..

Lucius Maximus berkata...

Celaka Jorji. Kata dah berjanji SMS kita setiap malam rahsia kita berdua je?

mesh berkata...

Jorj.. gua pas Kiko score..gua yakin akan dpt lg sebijik bg mempertahankan anbiten rikod... tp gua masih depressed sbb seri tak cukop pada gua utk game tuh..tak cukop kuat bg gegar keimanan Chelsea...

tapi,terima kaseh kepada result game Liverpool...hajat dihati nak rasa tertekan,hilang mood....digantikan dgn senyuman manis sepanjang cuti ahad...

kehkehkeh

p/s:Chelsea kalah gua tak berapa heran sgt walopn ada bunga 2-3 kuntum berputik dihati gua...tp kalo Liverpool punya result memihak kat gua...nasik bini gua masak jadik bubur pon gua masih gembira!Blueekkk.... :))

zu berkata...

ye memang aksi terbaik PEMAIN manu.
aksi terbaik pun, manage to seri je?
kalau tak cukup terbaik, agak2 macam mana la ek verdict tu.
selepas manu menadapat 2nd goal,
manu masih lagi menyerang dan mem-possess bola macam sakai.
ref nampak itu semua.
dan pastinya dalam kepala hotak ref tu:- "wah! ni manu boleh score lagi ni. kalau habis normal time, tapi tak gol2 lagi, gua kena kelepet skit additional time nih!!"
eh tukang angkat kotak masa tu pun dikira ref gak kan?
maka terciptalah masa tambahan lima minit tersebut.
fletcher tukar baju? ye memang dia tukar baju.
tapi bola masih lagi disepak ke hulu ke hilir oleh player2 manu.
tiada terganggu dan tiada orang masuk padang bawak tong ubat.
saya tertekan bila ramai orang cakap muka kiko macheda ada iras2 saya. apa ke lancut?

yetzack berkata...

at 2-0 down,man utd woke up and fought for sumthing to bring home.

at 2-0 down,at home wif 38min to play.chelsea melt down.and let in another goal.

ya,mari kita semua belajar tentang perbezaan mentality...

r.k berkata...

yetzack , yeah wait until u have to let rafael plays as center back .

Ahmad Hamidi berkata...

zu adalah seorang yang emo. tahniah

Ikhwan Syafiq berkata...

"tak percaya,tanya Obe"

Obe betulka???

yetzack berkata...

@r.k no big deal.even carrick and fletcher have played CB last season.

o'shea have played as keeper couple seasons ago..

remember?

r.k berkata...

yo yetzack , i say , wait until rafael play as center back mate . RAFAEL . RAFAEL

do u ever saw fereira play as center back before last night match ?

carefree mate .

hasrul berkata...

time kasih ashley cole, tapi tak dapat 3point assist pulak

ijan berkata...

emo itu indah plak ak tgk kat sini
ak rse note kat bwh 2 kne tmbah skali utk fan chlsea ngan manure..

ikhlas dri fan ART

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...