ANDA SEDANG MEMBACA

13

Power

dingin Isnin, November 15, 2010

13 Ulasan:

SeV berkata...

1st

Jarr berkata...

sepatah je King Carlo ckp kat Uncle Woy sambil tunjuk kat dia - POWER.

ayobkelubi berkata...

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa!. aku gelak besar aje bila klasemen kalah lagi dgn team yg ala terlebih kadar lagik!. hahahahahaha.

jap,jap jap..mana FAN CHELSEA yg bising sgt hari tu kata FAN LIVERPOOL bila kalah diam?. MANA?, MANA?.

JARR --- high five sket bang!.

zu berkata...

saya tak paham la gambar ni. hehehe
puas dah saya pikirkan, masih tak dapat carik lagi apa maksudnya yang tersirat.
mohon brader jarr atau brader ayob huraikan sedikit.

ok, kita dah boleh agak dah entri apa yang bakal lucius post nanti.
isi-isinya pun kita dah boleh agak dah.
cuma tajuknya mungkin berbeza.
kalau beliau masih lagi pertahankan akta konsisten tu,
saya tak tau la nak cakap apa lagi.
hanya sentimen perkalsemenan saje yang beliau ada untuk ditiupkan setakat ini.

Lucius Maximus berkata...

Woi Zu, gua dah pos lama lagi dah. Kejadahnya lu tertinggal bas?

dikwahab berkata...

nak 'LIKE' comment Lucy, hahaha

zu berkata...

hehehe sori bro..
saya pun baru perasan bila skroll ke bawah tadi..
internet saya lambat macam ivanovic.
dah komen kat sini, baru la nampak entri tu..
tapi anggap je la itu satu komen daripada saya merujuk kepada next match chelsea ek.
agagagaga tolong reserve kan ia.

Jarr berkata...

"internet saya lambat macam ivanovic."

nganjing tahap ape ni?

=))

Ikhwan Syafiq berkata...

klasemen skali lagi menjadi modal di sini...

al-rashid berkata...

klasemen tetap klasemen

anas saifuddin berkata...

internet sy lambat mcm ivanovic mmg klasemen.HAHAHAHA

kareem berkata...

gua pun xpaham entri ni..haram betol

ijan berkata...

mlas nk lyn...
sejarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...