ANDA SEDANG MEMBACA

25

Sokernet : Amaran kepada akhbar The Star

FdausAmad Isnin, November 15, 2010 ,

Kalau iye pun journalist sukan The Star membenci pasukan tak terkalah Manchester United, tapi janganlah sampai nak menipu orang ramai macam ni.

Ape jadah?


Kerja jenis takde Quality Control!

25 Ulasan:

adijaya berkata...

first lagi..

anak posmen chemor berkata...

biasalah. hero tak perlu menunjuk sangat.

y.a.n.a berkata...

hahahha...
agak kasar The Star ni...
xpe nnt gua da keje kt NSTP, akn ku pastikn sume ini tdk terjadi..

ayobkelubi berkata...

lu punya sasaran kerja mmg baca the star aje ker?. keh keh keh

Lucius Maximus berkata...

Hehe, gua syak ini ada campur tangan Pipiyapong melalui pengaruh Sultan Bola

Jarr berkata...

pipi tgh nyala Suria kedua sambil senyum nipis time ni...ni nak panggil gerakan apa plak ni?=)

I Am Legend berkata...

Gerakan Pipistuta dan Bolasepak Art

Obefiend Weiland berkata...

sah pipipunya kerja

el_zafa berkata...

sapa-sapa tolong bgatu uncle fergie, yg kejuaraan liga hanya diberikan kpd team yg dapat markah terbanyak di akhir musim, bukannya team yg berjaya kekal rekod tanpa kalah tapi gagal kutip mata sebanyak mungkin. Uncle Fergie dah nyanyuk tuh, dia asyik nampak rekod 49 match unbeaten yg dicatat kelab terbaik pernah wujud atas planet bumi ni!

y.a.n.a berkata...

nnt saya sampaikan el_zafa...
haih...nganjing team aku yer..
lek2..ad 25 game lg..

RyuJi berkata...

klo liverpool missing tak pe la..ni manchester united? kamon la..ini team bola sepak sebenar la..bukan team bola sepak sandarkan pada kenangan.

kitt berkata...

tu la,aku baca kat pantry pagi tadi, mane team feveret ni??

ini kalu MB Kedah tau, ngamuk lagi dia..tak gitu Lucy..heheh

makanbola berkata...

team bolasepak sebenar a.k.a team mat rempit
kehkehkeh

Ikhwan Syafiq berkata...

pipi pegi The Star ugut journalist gua rasa...

Jarr berkata...

ironic nye atas table tu result chelsea sunderland.itu yg ingin ditekankan...

yui berkata...

kamonla ,
tanda -tanda awal kejuaraan milik arsenal !
yeargh !

Cik Agogo berkata...

haha! high 5 sikit yui!! xP

anas saifuddin berkata...

aku rasa ade pengaruh ben william dalam table ni.

iR berkata...

anas>>>ha3...xde kaitan langsong...kah3

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

result chelsea tu ditonjolkan sekali sebagai pandangan tersirat. fokus utama hanya pada pasukan tak terkalah. haha. good job.

anas saifuddin berkata...

utk pengetahuan korang.ben william fan arsenal. : D

Klasemen Forever berkata...

Budak gay tak berhenti menyalak

keli berkata...

Mgkin QC dowg x perasan yg kt EPL tu ade nme psukan MU kot ataupn petande awal MU akan tercampak kuar dri EPL bile Pak Alex resign nnt. Sumber ramalan dri ayah Pin.

I Am Legend berkata...

'LIKE' komen Keli

phyzL berkata...

kalo kt fb aku dah tekan button like sejutaaaa kali..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...