ANDA SEDANG MEMBACA

9

Pesanan Raja- Arsene Wenger -Gopal

dingin Isnin, November 15, 2010

Petang ini jangan lupa

MALAYSIA lawan IRAN |
Sukan Asia ke-16 Guangzhou China. PUSINGAN KE-2 - Kedudukan Suku Akhir.

9 Ulasan:

Leandro berkata...

1st!haha


agak2 reff main bgsat lg x ptg nie?

Ikhwan Syafiq berkata...

reff bangsat tu gua rasa dah selamat pulang dari hospital,so maybe takde kot...

Pet Shop Boys berkata...

takde nak review AC Milan vs Inter ka?

anas saifuddin berkata...

go go rajagopal.respek sama coach.kalo aku jadi coach aritu.aku da tumbuk da reff tu.coach relax je.hehe

nasr berkata...

xde ke fam buat rayuan kat afc??
safiq rahim kena kad sebab apa?
bukan ke dia just minta penjelasan dari ref je.

Zinedine Zaiddin berkata...

Aku rasa jgnkan nak buat bantahan..apa kenyataan pun x kuar ni. FAMville ni tau ke tak team kita tgh berjuang kat Guangzhou ni?

yetzack berkata...

http://www.fam.org.my/home.asp

satu habuk cerita pasal sukan asia pon takde kat homepage FAM.


tido ke fam ni?

kobEj0rdan~ berkata...

agak2 sokernet buat livescore x??:P

iR berkata...

reff cmcibai....makan suap byak bler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...