ANDA SEDANG MEMBACA

60

Arsene Wankers!

j or ji Ahad, November 28, 2010 , ,
Teknik menampar muka sendiri untuk sedar diri masih gagal.


Dah banyak musim Arsene dan penyokong tegar Arsenal diberitahu, tapi mereka bagai dirasuk, terlalu taksub dengan pemimpin. Budaya 'taksub pemimpin' sapa la yang diikut oleh Arsenal ni? Kali ini Maurinho pula yang terpaksa beritahu kepada soccernet issue di Emirates. Baca sini;

"He should especially explain to Arsenal supporters how he can't win one single little trophy since 2005,"

"The history about the young kids is getting old now, Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie, Arshavin are NOT kids. They are all top players."

Tambah Maurinho lagi.

Tapi aku rasa, penyokong Arsenal memang belum sedar dan masih dibuai mimpi indah....yelah, malam tadi dah klasemen... ke klasemen lagi? suratkhabar The Star aku tengok letak Arsenal klasemen...

Klasemen ke tak ni?

60 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua klasemen! same macam MU. haha.

deus X machina berkata...

bolasepak sebenar dengan tujuh gol
keh keh keh

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Berbatov pun klasemen gak. gile macam tak caya!

Klasemen Forever berkata...

budak2 man utd boleh pegi mamposss!

Nik Saiful Anuar berkata...

x lame klasemen tuh, kehkehkeh

y.a.n.a berkata...

asal entri kurang arini...mana post hebat psl MU ni..haih..lmbt btl la..

dewajiwa berkata...

kah kah kah.
the envyness sudah mari. siap buat ID Klasemen Forever. haha

aku suka banner baru kat sebelah kanan nih. hehe
GGMU.

Ikhwan berkata...

terklasemen plak MU..eh,mana Luci?

Lann Shaukani berkata...

Brader Klasemen Forever, apa kata kau mampus dulu?

;)

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

lann shaukani: gua sokong!

y.a.n.a berkata...

kesian gn org2 cmni..cemburu sampai ke sudah.

MuKaHaNTu berkata...

Jgn marah...geng Chelsea desperate buat tapak. Minggu lepas dorg kecoh "kalah tapi still top of the table". Minggu ni dah abis ayat gamaknye.
Kem Chelsea = Bosan = Gameplay = Manager.

Arsenal + Man U konspirasi sulit.

talkIZcheap! berkata...

woit, ape citer citer pasal arsenal daa?? Buat keje Pipi ingat bleh dapat elaun lebih ke, huhuhu...

apa2 pon, the table now looks like how it supposed to look!!

top_ace7 berkata...

Berba kini sudah membuktikan ke-klasemen beliau. Hahahaha.

A lots of classic and rapid counter attack last night. Ghairah gua beb malam tadi.

kareem berkata...

Mourinho counter balik Wenger pasal kene sound ngan wenger ttg plan red card Alonso ngan Ramos. Lagi satu, nak psiko arsenal sbb ade kemungkinan real jumpe arsenal 2nd round nnti...


Haha..jorji attack arsenal plak kali ni. Cuak ngan chelsea ek...kehkehkeh

Entri nganjing lvpool kluar pagi esok ek?

kareem berkata...

Lupe nak hi kt y.a.n.a...Hi y.a.n.a!

nyzm berkata...

bila entry man utd terlebih klasemen nak keluar ni?

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

bising pulak geng geng

MAINCHEATSTER

haha.

kalau seri atau kalah...psssstt....kahkahkah

talkIZcheap! berkata...

terer tak MU? tipu tipu pon bleh dapat 7, kah kah kah!!

"kalau kalah..pssstt"

erk? bila dah kamiorang kalah? dah lupa la, beb bila last kalah, keh keh keh...

y.a.n.a berkata...

hi kareem..:)

kltf:tah bila mu klh...dmm pns ke awk ni?

i'msosupernotcool berkata...

"dan gua takkan sedar" bisik hati kecil gua.

in Arsene we trust!

theyohan1234 berkata...

sp ade barbatov dlm fantasy memang gila la..nk plak jd kapten..

tp ksian aku tgk rooney..kempunan..mcm xnk senyum je bla barbatov score..

in wenger we trust

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kids learn to fly: eh ade kalah ke? bile? kahkahkah! kalo seri pun gua ade je.. tak menghilang pun.. eh lu ni sape ek? tak pernah nampak pun.. gua nak hi kat lu la.. hi lu..

theyohan1234 berkata...

ble man u kalah? hahahah...

man u unbeaten epl season ni je.. season lepas dh besepah kot kalah..

nmpaknya fan man u yg kne tampar pipi utk sedarkan diri

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

bersepah kalah? tak sepah sangat kot. sebab chelsea menang epl pun 1 point je. lu yg kene tampar pipi sendiri sebab tak boleh terima hakikat. KAHKAHKAH!

theyohan1234 berkata...

pipi = cheek

bukan pipiyapong.. kang x pasal2 ade yg g tampar bro pipi lak..hahaha

dany armando: bakar membakar amalan mulia..haha

Emoon Zulhilmi berkata...

tahun lepas sudah habis..
tahun ini belom kalah..
tolong la terima encik yohan..
erk,apsal nama kedai kek kat ipoh yang lu pakai eh?
haha

pemboncengsetia berkata...

mane "apa ada hal" nyer?

hasrul berkata...

Man Utd tapau 7 bijik je, ape ade hal..

r.k berkata...

semalam ramai peminat ManU jadi riak gila bila ManU skor 7 bijik . Ye lah , selalunya benda-benda macam ni Spurs dengan Chelsea je selalu buat . Ianya biasa buat Yids and HeadHunters . Spurs dan Chelsea kan kelab yang hebat .
oh , hatrik dan kemudian 10 game tak skor . Malam ni 5 bijik , kena tunggu 15 game lagi baru Dimitar skor . ...Tahniah lah ya , enjoi selagi boleh . keh keh keh

jap , ni entri arsenal ke entri ManU yang ghua komen ni ?

y.a.n.a berkata...

tah..kita enjoy selagi blm kalah..
da kalah nnt lg byk sejarah lama dibuka kembali...

lg byk edisi menganjing...

value the present, wait for the future...

y.a.n.a berkata...

org buat Phd dapat Dr. korang buat Phd (perasaan.hasad.dengki), dapat apa?

jiwa berkata...

Ok.aku budak baru.Untuk yang hampir "klasemen",walau aku xda kena mengena ,mahu meminta maaf juga.jangan terlalu berjiwa ya.

-untuk yang cuba nak klasemen semula malam ni.jangan sampai melepas lagi ye^^

Buenaventura Durruti berkata...

@yana, your previous comment with name calling (chelshit) did not help either. Itu lagi teruk dari Phd.

eswandyasre berkata...

maaf salah entri.ini entri x klasemen kan.

y.a.n.a berkata...

hahaha..komen yg mn tu?

bLaCx3n berkata...

chelsea suda kena..
yeah!!

keli berkata...

Jgn lyn setan.....

the rasmus berkata...

klasemeng ke dop??gi tra tengok result nuuu...hahahah!!!!!!!!klasemeng doh setang merah!!!!

Kurt berkata...

klasemen!

y.a.n.a berkata...

bak kata talkizcheap...

the table looks like how it supposed to like.

:)

the rasmus berkata...

ngaahahahahhaaha!!!
mari mari kite berglori..
jgn buang masa nazri dan j or ji..
apa lama sangat nak update entri..
tak sabar nak baca klasemen ni..
mestilah no 1 sbb chelsea seri..
takkan tak reti - reti..
mari lompat tinggi - tinggi..
dan kita jerit dgn nada tinggi..
KLASEMEN!!!INI MAN UTD MARIIII!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

arsenal 0 vs 1 newcastle
chelsea 1 vs 1 newcastle

KLASEMEN 3 vs 0 newcastle

kahkahkah! klasemen sudah! kahkahkah!

keli berkata...

Aku berlindung daripada kekotoran najis yang keji dan yang mengkejikan, iaitu syaitan yang terkutuk. (tafsir doa masuk tandas)
Hanya sbg tatapan dan kerja2 dakwah dlm sokernet.
Tiada kaitan dgn aper2....
Klu emo sila angkat kaki, jalan terus ,belok kiri le lepas tu sila pergi mampos. Hehehe.....

y.a.n.a berkata...

terima kasih keli :)

tah pehal lak si nazri gn jorji ni.
dorang takut chelsea terklasemen mlm ni so dorang lek2 kacang dulu..

the rasmus berkata...

aku berlindung dari mereka yg menafsir doa masuk tandas di dalam blog sukan.apakah lebih bermakna berdakwah di dalam blog awek2 tidak menutup aurat..kasihan umat manusia sekarang..lagi baik jika tafsir tentang kekeliruan tentang aurat lutut bg pemain bola sepak..kasihan mereka.mereka ada ilmu.tapi mereka simpan di tepi kolam.untuk apa ? wallahu a'lam..

keli berkata...

@the rasmus. Hahaha btol kata-katamu wahai pendita....(ayat citer arjuna) kakaka....hrp2 nazri dan jorji da tido kakaka.....

Klasemen Forever berkata...

dany armando budak lalang menyemak. da menang baru melalak!

keli berkata...

Hahaha... masalah rumahtangga 2 org nih......jom g tgk laga ayam jap lg aku sokong dan bet ayam merah menang.

y.a.n.a berkata...

awak ni klasemen, suka bagi panas...
biarlah dia nk melalak ke, meraung ke..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

dari hari tu lagi die dok cari pasal.. malas nak layan budak2 tak sunat ni.. kahkahkah! menyalak kuat..

" Kalau nak serius jugak sila angkat kaki, jalan terus ,belok kiri le lepas tu sila pergi mampos."

avid gunner berkata...

bnyk jugak keyboard warriors kat sini

Klasemen Forever berkata...

lu langsi lu mati. dany armando & mantaikter utd macam babi!

budak gay pikir pasal kote je. sunatlah apebendelah.

Noel Cienfuegos berkata...

maureenho main ngelat, tu point wenger. apasal lak nak sentuh pasal trofi drought arsenal? bole tahan bangang gak the special one ni.

Ikhwan berkata...

klasemen forever ni aku rasa biz la...dia buat account br kot...hahaha!!!

talkIZcheap! berkata...

ooo tahun lepas last kalah ek?? sori la, gua lupa, biasak lar, Melayu mudah lupa, rasa cam dah 10 abad yg lepas dah last sekali kalah, huk huk...

the rasmus berkata...

klasemen forever !!! wa sokong lu.. wa sokong lu blah..hahahahaaaa

ijan berkata...

x paham ak
ni entry menganjing ars ke entry bperang klasemen lwn setan merah
haihhhhh

LS berkata...

Gua petik balik quote disclaimer kat footer nih.

"Kalau nak serius jugak sila angkat kaki, jalan terus ,belok kiri le lepas tu sila pergi mampos."

Klasemen Forever, kau ni dah baligh ke belum? Setakat guna 2nd id then datang buat kecoh, jangan cakap banyak. Kalau terasa lubang jubor kau terbakar, elok kat buka web upinipin kasi sejuk bontot tu.

Dasar akal pendek, tak matang. :))

Jarr berkata...

Korang ni maki maki, kutuk kutuk,caci caci.dah mandi wajib ke belum ni?

ade lebih baik kita doa kan Ustaz Azhar Idrus cepat sembuh. =)

Gua layan man u jugak, gua follow man u sejak zaman Fabio ngan Rafael.

Gua la glory hunter.Lu ade?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...