ANDA SEDANG MEMBACA

79

Klasemen Kini Kenang-Kenangan Kerana Kelab Kurang Kemenangan dan Kini Kucar Kacir

Obefiend Weiland Ahad, November 28, 2010 , ,
Ke ke ke ke ke

Klasemen kini kenang-kenangan. Keputusan seri menyebakan kelab bekas klasemen kantol ke tempat kedua diatas kelab kanak-kanak dari Utara London.

Kelab bekas klasemen ketinggalan seawal minit keenam hasil jaringan Carroll. Carroll mengambil kesempatan keatas kesilapan Alex. Kalou kemudian menyamakan kedudukan dengan membolosi gawang Newcastle dibawah kawalan keeper Krul. Keputusan seri kedua kelab bimbingan Carlo menyebabkan fans kelab klasemen kini Manchester United ketawa kuat sekali



Kembali ke studio S'Kernet bersama OBEJUDAS



Not sent Via HTC HD7

Edit Sudah

79 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua klasemen!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

obe cipta frasa baru. 'menyebabab'
hehe.. jgn mara obe..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

"Not sent Via HTC HD7"

haha.. obe touching ye..

pehh sampai 3 kali gua komen klasemen punya pasal.

Obefiend Weiland berkata...

dah dah nexttttttt

afiq. berkata...

takde lagi frasa, "kalah & masih klasemen" lagi nampaknya minggu ni.. kahkahkahkah!!

bLaCx3n berkata...

thnks caroll~~

y.a.n.a berkata...

chop!

kenapa chelsea no.2?
tumpang tanya, kt table ni, yg mn satu jaringan..hahaha..

setahu saya, gol arsenal lg byk..

Klasemen Forever berkata...

yana kalau setakat tahu tak tgk jangan byk bunyikkkk!

Azizan berkata...

memang arsenal score lagi banyak tapi bolos lagi byk. chelsea score 29 bolos 10. arsenal score 32 tapi bolos 17. dia ikut defisit gol.

Azizan berkata...

lau kau pandai sangat ajar la jangan banyak bunyik plak

Obefiend Weiland berkata...

women!

Azizan berkata...

table yang obe bagi tu dibagi dua. home ngan away.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

klasemen forever jom chat.. hehe..

i'msosupernotcool berkata...

hai yana!!

Speed Junkie berkata...

Sian Chelsea...dah la dah x klasemen, pastu flight balik london dari newcastle kensel sbb salji tebal sangat. Kene balik naik bas...hahah

Y.A.N.A, respek ko sbb bile x tau, tanye.

klu org lain xtau, xnak tanye pastu jadik bodo sombong.

Ikhwan berkata...

aku masih menunggu luci...

y.a.n.a berkata...

klasemen forever: apalah masalah awak ni...

bkn taktau tp x paham table dia..
thanks for telling me ya azizan...

org berbudi kita berbahasa, tp kalau da tak reti berbudi, sekurang-kurangnya jagalah bahasa.

MuKaHaNTu berkata...

Minggu lepas kalah tapi no 1. Minggu ni seri no 2. Aneh aneh..
KONGSI spot dengan team Arsene Wankers plak. Aneh aneh...
Klasemen Forever not gay? Aneh aneh....(but jom chat jugak nak?)

Y.a.n.a, tanya pun dorang nak marah..apela men ni...JOM CHAT?

OUCH!

seiichirosano berkata...

macam biasa, Danny Simpson sedar yang dia masih sayangkan Manchester United, dan Newcastle sedar yang mereka telah mendapat faedah daripada Alan Smith dan Nicky Butt yang merupakan bekas pemain Manchester United, walau Michael Owen yang merupakan bekas pemain Newcastle United main macam apa entah di Manchester United.

so, kalau nak kalahkan Manchester United, cari kelab yang tiada hubungkait dengan Manchester United, seperti MSK Zilina.

dengan ini, saya sebagai perwakilan anak cucu cicit Ferguson di Malaysia, akan menyanyikan lagu keramat

Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
Just like the Busby Babes in Days gone by
We'll keep the Red Flags flying high
You've got to see yourself from far and wide
You've got to hear the masses sing with pride
United! Man United!
We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly
In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will know just who we are
They'll be singing 'Que Sera Sera'
United! Man United!
We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly
Glory Glory Man United
Glory Glory Man United
Glory Glory Man United
As the Spurs Go Marching On! On! On! (3x)

sekian, terima kasih

Nik Saiful Anuar berkata...

suku season pon x sampai lg

nnt lu org jumpe gunners ngan the blues, kahkahkah

Azizan berkata...

aku sokong speed junkie. kita kalau tak tau tanya orang yang tau, bukan macam orang sesetengah orang tak tau tapi buat2 tau.

seiichirosano berkata...

hai yana, kita kan sama-sama Man United dan UiTM. so, boleh kenalan?

y.a.n.a berkata...

thanks u'ols..:)

13/12- lwn arsenal
19/12- lwn chelsea

mampukah rekod tanpa kalah bertahan?

tunggu game selasa ni dulu...

seiichirosano berkata...

selasa ni ada apa? rasanya lepas ni lawan Kolam Hitam yang kalahkan kelab sandarkan pada kenangan la

talkIZcheap! berkata...

dalam hati ada setan, keh keh!

Apa perasaan lu bila klasemen dpt kat kelab 'bdk gay'? Mesti telur lu rasa kecut kan? Heh heh (hanya kpd yg bkenaan shj...)

Obefiend Weiland berkata...

ni apa jejak cinta sini ni

woi woi.....

talkIZcheap! berkata...

selasa carling cup

MuKaHaNTu berkata...

Pfft...hopeless romantic. Beh.

Adui mana Pipi ketika kami perlukan seorang ketua. Aku dah terjebak bersekongkol dgn Man U ni. Nnt aku mengucap balik.

Klasemen forever kena mm mmm monster kill.

y.a.n.a berkata...

obe: hey, xd jejak2 cintanya...

gilos!hahaha..

btw obe, jgnlah memperkotak katikkan perempuan..

MuKaHaNTu berkata...

Masih klasemen? Adess...bro Syakir baca paper minggu lepas. Seb baik delete awal.
BTW, Skrtel pulun. Dua² gol pun nak skor.

seiichirosano berkata...

hahahaha, meh kita sama2 tengok game best lepas ni

MuKaHaNTu berkata...

Adoi...delete akaun trus. Rilek la...tersilap baca table itu dah biasa. Lama sangat dok atas. Lupa org lain pun boleh naik kot.

talkIZcheap! berkata...

Tahun Setan dah jumpa the Blues lar, ape ade hal, gol muka pon Aiman tak kisah...

y.a.n.a berkata...

hilang seri hodgson gn ancelotti mlm ni..

haha..igt da jd hero, tp jd hero tuk spurs sekali...

sian liverpool...

talkIZcheap! berkata...

*tahun ni, ape daa keyboard ni!! huhu

syakir berkata...

seri atau kalah tetap pernah klasemen musim ni...

bukan sandarkan pada kenangan,
sandarkan pada fakta.

y.a.n.a berkata...

awk ni sedar diri kn mukahantu...satu sikap yg harus dipuji..

Ikhwan berkata...

seperti biasa,aku masih menunggu post luci





MANA LUCI!!!!!!!

MuKaHaNTu berkata...

Ngee...kami sedar Le Prof kami dah agak tua. Tapi kami masih percaya Arsene knows. Salute Man U sebab pintas kelab-magik-kalah-tapi-still-top-of-the-table.

Bro Syakir ni tetap klasemen ape lagi ni haaaa? Tu table minggu lepas bro. Tekan F5 pehtu Windows+U+U. Pehtu gi tdo.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

dikhuatiri lucy sedang bertapa di gunung kinabalu untuk mencari ilham bagaimana nak counter balik korang sume ni. hahaha.

klasemen forever? budak-budak jangan dilayan. makin dilayan, makin terserlah bangang dia. kahkahkah!

Ikhwan berkata...

hahaha..lucy mungkin sedang bertapa bersama abang dubuk liar dr negara gajah mungkin?hahaha!!

Azizan berkata...

aku rasa budak klasemen forever ni baru sunat smlm. dia boring tak dapat ikut mak pegi shoping kat tesco tadi, tu yang tunjuk perasaan kat sini.

the rasmus berkata...

kalau takut dek sang singa,
jangan berumah di dalam hutan,
kalau dah berbeza 3 mata,
tempat teratas utk red setan.

2 3 berbatov di dalam store,
mane nak sama si kalou sorang,
4 5 berbatov score,
mestilah klasemen bang.

hohohoho!!!

seiichirosano berkata...

lucy sedang layan Rapunzel, hahaha

Ikhwan berkata...

lucy lyn aiman kot..kan aiman nangis chelsea tak klasemen tu...hahaha!

MuKaHaNTu berkata...

LAGU TIDUR BUAT MANTAN KLASEMEN

Dulu aku kau puja
Dulu aku kau sayang
Dulu aku sang juara
Yang slalu engkau cinta
Kini roda telah berputar

Kini aku kau hina
Kini aku kau buang
Jauh dari hidupmu
Kini aku sengsara
Roda memang telah berputar

Mana janji manismu
Mencintaiku sampai mati
Kini engkau pun pergi
Saat ku terpuruk sendiri
Akulah sang mantan
Akulah sang mantan

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kalah lagi liverpool. esok lucy post entry doggy liverpool la. huhu.

y.a.n.a berkata...

engkorang ni mmg takde keje kan?
sabar jelah..

Ikhwan berkata...

hahaha...kita kasi masuk jarum sama kes klasemen gak br dia takleh lari...hahaha!!!

mooie berkata...

makin mnjadi2 liverpool.. aish.. makin klasemen..hahaa

Saiful Nizam berkata...

kah kah kah.. KLASEMEN FOREVER ke? kah kah kah.. klasemen la sangat.. kah kah kah..

y.a.n.a berkata...

patut seri tapi kalah plak...
takpelah skrtel, ko buat amal jariah mlm ni sedekah gol...hihi..

nite sokernet..
layan korang ni, perahu aku belayar tanpa nakhoda nanti.

Ikhwan berkata...

sian klasemen forever...belum habis liga dah bermimpi klasemen selamanya,hahahhaha!@

syakir berkata...

@muka hantu
betuila tu, musim ni (10/11)..
fakta yg betui.

kelab lain ada?(selain yg baru ni)

apa2 pun, main liga utk klasemen.

r.k berkata...

keh keh keh , time puasa jatuh , time nak krismas naik .. memang pakai jin la ini kelab .. keh keh keh

mooie berkata...

xpa.time taun baru cina nek balik la 2..hahaa

syakir berkata...

pengiktirafan tetap diberikan,
tengok tajuk pun dah tau..

ex klasemen (dijangka sementara)
pun dilabel klasemen pas abis match.

the rasmus berkata...

sandarkanlah pada kenangan.
biarkanlah klasemen jd angan2.
ayam pon kene makan.
yg kalah kesian.
yg seri kesian.
yg menang pon kesian.
yg klasemen red satan.

AlpocodelaCruz berkata...

mak ai, ramai btul orang tak tido.

jom gi minum woi...

hanjing dpn2 la baru klasemen sejati. huhu...

syakir berkata...

merapu betui..tak baca betui2 tajuk ni..adoyai.



sori tuan tanah.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

jom la.. gua boring ni.. klasemen forever nak join tak? kahkahkah.

ashraf berkata...

klasemen forever dah masuk tidur. esok nak bgn awal tgk rancangan tv3 sempena cuti sekolah.

julu berkata...

haha.. terbaikkk..
ilang ngantuk..
glory2 manutd..

Ikhwan berkata...

klasemen forever tgh tido mimpi ightmare aku agak...hahaha!!

ijan berkata...

kesian dow klasemen forever...
korg bantai la luci skali..
kahkahkahkah
bakar membakar amalan mulia

hasrul berkata...

berba terklasemen jugak...ape ade hal

Cob Nobbler berkata...

And it's worth of thirty pieces of silver ke jersi MU lu obe?

kahkahkah OBEJUDAS!kahkahkah!

seiichirosano berkata...

kenapa berbatu boleh skor sampai 5 gol, menyamakan rekod Jermain Defoe musim lepas?




sebab saya kacak

ijan berkata...

meroyan habes ak tgk mamat sorg nih

zX berkata...

klasemen juga akhirnya

Pipiyapong Abdillah berkata...

Gua geram je nak cedok budak yang pendek badan tegap dalam gambor bawah tu.

Point of View berkata...

obe, fulham apa cer?

LS berkata...

Sudah2lahh.. Bola itu bulat.

Thx Carrot. Kehkehkeh!

LS berkata...

Bungwahab and kardio, senyap dah. Sekarang ni klasemen forever. Ada bau2 bacang ke diorg nih?

Fyzal berkata...

terhibur aku baca semua komen kat entri ni.

yang penting GGMU!

caroll! caroll!

Jarr berkata...

time menang gini ramai bersepah mcm kepala kotey tumbuh lepas hujan.
bagus bagus.

Maxi and Torres i hate u.

y.a.n.a berkata...

hi jarr...
rindu..mn hilang?

Jarr berkata...

hi yana,

ade la sini. bz lately.
ni pon nak kuar training.

=) baik baik jalan.Hari hujan, jalan licin..ecehh.

y.a.n.a berkata...

hahaha...
thank you, love you..<--pantun 2 kerat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...